keď ti budú volať O2 telefonisti ber... za 10e, bez viazanosti, dakych 80e dostaneš zlavu na mobil, 150volnych minut, 100mb internet, sms zadarmo, a hovory nad rámec tých minút za 13centov...výhodné však?
kkt pracovná deformácia, a to som to robila len deň!
@sabnacke Ak nemas o2 kartu ale len prenesene cislo, chod za nimi a za 10 eur dostanes 150 ci kolko minut, neobmedzene sms a bud zlavu na fon alebo 100 mega netu mesacne.
Ja som v O2 a mam 100minut + free sms + 100MB dat /72€ zlavu na telefon a nie som viazana, neviem ci je to lepsie, ale mne to vyhovuje. aha, no, platim 10 €. teda, on je ten pausal za 15 € ale vramci tahania zakaznikov mas nan zlavu (aspon ja) na 30 mesiacov po 5 € cize 10 €..
@neoriginalna po 1. minúte je zadarmo ale iba v O2 fér (čiže keď máš kredit, alebo platbu na faktúru - koľko prevoláš toľko zaplatíš) a keď si prevoláš minúty v paušály
@lawey to veľmi dobre poznám raz som chcela kamarátovi navrhnúť, keď sme boli von, že o2 na paušál s neobmedzenými sms a hneď ma stopol, že prečo rozprávam o práci keď som vonku a mám sa zabávať
@lawey dobrý deň pri telefóne ..... zo spoločnosti maycon ! našli by ste si pre mňa chvíľočku času? :3 .... ďakujem ! volám ohľadom MRTE ponuky od spoločnosti O2 ktorú sme si pre vás pripravili práve dnes !
@4lex ja už som aj zdvíhala telefóny ako "dobrý deň, pri telefóne..." a potom somsa zväčša zbadala (zvyčajne je to "nó" alebo "áno")
najlepšie bolo keď som sa niekoho na ulici pýtala, kde je tá alebo tá ulica/podnik/whatever (nebola som doma) a keď mi odpovedali tak som povedala :"ďakujem dopočutia"
fakt nechce vedieť čo by tá robota urobila so mnou keby somt am dlhšie
@popolcek preboha nestraš!! inak neostal tinejaký postih psychický?
odporúčam ísť do orange-u, z 20€ paušálu (100min do všetkých sietí, neobmedzený internet a neobmedzené smsmky) s isicom a prenesením čísla mám 10€ paušál
ja som davnejsie pozerala orange, ze maju daky program pre studentov na zaklade isic/euro24.. boli tam sice iba sms a volania tusim ale vychadzalo to fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
kkt pracovná deformácia, a to som to robila len deň!
Platim si pausal v tmobile a som rada, ze som.
2 týždne, nič mi nehovor kriste bože
ale ten delfin vyzera byt fajn co sa volani/sms tyka, ale ten net by mi zdaleka nestacil
najlepšie bolo keď som sa niekoho na ulici pýtala, kde je tá alebo tá ulica/podnik/whatever (nebola som doma) a keď mi odpovedali tak som povedala :"ďakujem dopočutia"
fakt nechce vedieť čo by tá robota urobila so mnou keby somt am dlhšie
@popolcek preboha nestraš!! inak neostal tinejaký postih psychický?
internetujem, na toto hľadám najvyhodnejsieho operátora..
potrebujem tak 1000 MB mesačne. takže okrem pomalého o2 balíčka žiaden iný operator asi nie je..
a viazať sa nechcem.
ale zase vela krat by som ten pausal nevyuzil ani z polovice, zbytocny by mi bol