uz ukoncim stúdium a prihlásim sa na osetrovatelstvo a este podám prihlásku na druhy odbor Diplomovana vseobecná sestra. Stredoeuropska kultúra má uplatnenie v Kauflande a v mekáci
po maturite som bola chorá a nedostala som sa na prijimacky a kulturu som mala ako poistku a rodicia ma potom tlacili aby som isla nieco studovat namiesto roboty, na kulturu neboli prijimacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
4 & 7- určite, robiť všetko možné, len aby som sa vyhla učeniu (v tomto bode/bodoch som asi najlepšia
8- to sa mi stalo len na jednom predmete, na ktorý som nechodila
9- zo všetkého vymenovaného používam vo zvýšenej miere len zvýrazňovače
that's all
1. napis otazku na zaciatok
2. urob z toho anketu
3. pouzi slovencinu
ja som cez toto skúškové pozrela celú Terra Novu a celý Misfits
Ale tak možno si to písal pre nejakú stredoeurópsku areálovú kultúru, tam by to aj platilo. Na telekomunikačnej elektroinformatike je to totálne mimo.
Ja chodím na Stredoeruopsku arealovu a kultúru a kazdy bod sedi...
1-na skúške som poznala z videnia všetkých, dokonca som sa čudovala, že som niektorých ešte na žiadnej skúške nestretla..
6-celý semester píšem rukou a myslím, že všetci moji spolužiaci sú na tom rovnako
7-musela som si zrušiť facebook len aby som sa mohla viac učiť
9-prepísať všetky vzorce do počítača bez použitia LaTeXu by bolo na samovraždu (lebo ho ešte neviem používať), takže rukou je to rýchlejšie
atď.
uz ukoncim stúdium a prihlásim sa na osetrovatelstvo a este podám prihlásku na druhy odbor Diplomovana vseobecná sestra. Stredoeuropska kultúra má uplatnenie v Kauflande a v mekáci
po maturite som bola chorá a nedostala som sa na prijimacky a kulturu som mala ako poistku a rodicia ma potom tlacili aby som isla nieco studovat namiesto roboty, na kulturu neboli prijimacky
aby ostatní nesli na tento odbor
4 - tie upratovacie akcie sedia, len spávať moc nezvyknem
5 - neviem proste študovať doma, len na intráku
7 - to je pravda facebook ide vždy a už som na tretej sérii frasiera...
9 - len lieky, čokoláda a kofeín
10 - cez semester pijem vždy viac, pretože po skúške idem najčastejšie spať