Nebola tu uz podobna tema?a k teme-ano paci sa mi viac, ked je vyholeny, nemusi byt dohladka, aj ked su este kratke tie chlpky je to v poho...totalny prales je dost odpudzujuci
no toto ej take diskutabilne..Napriklad paci sa mi ked je chalan vyholeny z hladiska hygienickeho..Je to aj lepsie ked spolu nieco mame..Ale zasa ked je chalan zarasteny pride mi to take muzne ja neviem..Ale asi skor vyholeny,bo co mam z toho ze je to muzne a ked mu fajcim tak mi idu chlpy do huby haha pekny den
Myslím že je úžastné ako rýchlo ide doba dopredu 15ročný ľudia majú skvelé skúsenosti len som si nie istý či takýto človek vôbec vie niečo o pravom orgazme atď.
no pocujte...jasne ze sa maju aj chalani holit vsak ked to ocakavaju od holky..ktora ak nahodou nie je ju vysmeju..tak oni nie su o nic lepsi..a s tym nazorom tej 15...take dlhe chlpy ze az do pusy idu pri fajke..noo tak sorry ale tak to riadneho "opicaka" si musela mat..ja som sa s takym ete nestretla...fuuuj chalani tak nevahajte a vyludnite prales...xi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
som odbočil od témy jasné holiť treba