Aku najlepsiu ci najhorsiu vyhovorku poznate ak sa vam nechce ist do skoly ci prace?Moja kolegyna zavolala rano do roboty,ze nemoze prist,lebo jej skapalo morca ktore uz ma par rokov a doma ho beru ako clena rodiny.Absurdne!A sefka jej to zozrala.
No to sa stava, si nikdy nemala domace zvieratko? Je jedno ci to je pes, macka, zajac... po case ci chces alebo nie sa na neho naviazes, takze ak si to nevymyslela a fakt jej zdochlo morca svedci to jdine o ludskom pristupe sefky
zenske problemy ked uz inak nejde. ale naposledy som sa vyhovorila ked som mala ist rano do prace ale rano som bola stale opita aj take sa stane neplanovane vtedy sa vyhovorka sikne
mna vzdy dostal spoluziak na strednej, ked dorazil na 5. al. 6. hodinu s tym, ze zaspal a pritom byval 5 minut od skoly... keby sa to stalo raz tak nepoviem, ale on to robil skoro stale.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov