Hej, raz som v drogérii platila za bežný nákup a môj blok hodili do urny v rámci žrebovania. Vôbec som na to nemyslela a len o 3 mesiace mi prišla pošta, že som vyhrala Epilátor .. a odvtedy nič
Naposledy som vyhral stávku keď som ešte pred voľbami tipol výhru Smeru a zostavenie vlády čisto zo Smeru (žiadne dvojkoalície, trojkoálície atď.) ..Kamoš síce tiež stavil na výhru Smeru ale s tým že nebude mať dostatok kresiel na zostavenie samostatnej vlády..
ked som bola menšia tak som v nejakej Nesquik súťaži vyhrala pogy a potom som na pošte vyhrala najvyššiu sumu,ktorú sa dalo získať v stieracích žreboch,myslím,že na vtedajšie časy 500 korún,čo pre mňa ako 8 ročnú bolo kvantum peňazí
naco somsi jedine spomenula bola stavka v objimani ludi.. a vyhrala som totak ze kamos zacla smai zdá neskorsie.. takze tym padom jaosm malau z viac ludi ale dobehol ma.. ale itak dal mi 5 eur akeby som ja prehrala nicm u nedam
ja len v športe ale babina týždeň dovolenky pre dvoch v rakúsku na ľadovci ( kaprun ) 3 hviezdičkový hotel + jasné že aj lístky nesťažovala som sa kedže na dovolenku som išla ja aaa minulý týždeň som našla v lyžiarskom stredisku 20 eur viem že je to od veci ale musela som sa pochváliť
Ja som sa raz nevedomky zúčastnila súťaže o najlepšieho tanečníka swingu ( a ja som si myslela že sa len nevinne bavím a vyhrala som pernamentku na akcie
viacero vecí, ale naposledy CD jednej skupiny, čo ma fakt veľmi potešilo a také niečo, čo budem mať navždy v pamäti je to, ako som asi tak pred 10 rokmi vyhrala veľa veľa kartónov jogurtov a ešte všeliakých iných mliečnych vecí, pretože som vymyslela najlepšie meno pre nejakú kravu (mliekarne to organizovali)
každý rok zo školských súťaží dajaké knihy encyklopédie a také blbosti, notebook, ako menšia tabuľku na kreslenie, pred rokom rysovacie potreby, nedávno 50 eur na žrebe a tak... viac toho bolo. Na začiatku roka horálku v stávke
Hviezdoslavov Kubín mi daroval knižky a knižky a knižky a niektoré z nich dokonca dobré a potom som ešte v tombole pokazenú helikoptéru si vyzdvihla, ale odvtedy sa tomboly neúčastním, pretože ma vtedy strašne sklamali a cítila som sa podrazená .
dost casto listky do kina volný výber, par raz koncert- jeden majales v BA pomaly nebolo s kym ist , tricko_FM len skoda ze je neprakti, cd TAlkshow a RARa avis, hru Milionar , nasi n sstuzkovej dve sady poharov a hrinakovac mame aspon , puzdro na cd , brunno bannani set , vhs NEnavist este som ju nevidela , nevem mozno este cosi
ráta sa aj tombola? tam som vyhrala dáky mix balíček a el. krájač na chlieb, na internete 2 lístky na festival Punkáči deťom pred 2 rokmi, aaa 1000€ za prácu pre Zentivu
no tak ja som vyhrala listky do kina niekolko krat,knihy,rychlovarnu konvicu,domacu pekaren,kartony piva,turicticke palice,notebok ,100eurovu poukažku,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
To vyhraté pivo som si vychutnal jak sa patrí ..
pak črpák za posielanie obalov z napolitaniek, voňavku za zloženie básničky o pravej kráse a EP ani neviem akej skupiny, aj som si to zabudla prevziať
a lego!!! )
kupila som si 1.zreb a nic.
2.zreb ecko
zmenila som stanok 3.zreb ecko
zmenila som stanok 4.zreb 5 ecok
...a uz bol vecer a stanky boli zavrete.inak by som presla celu blavu a povyhravala miliony
alebo tyzden do a zo skoly ma vozili na hummerovi
a okrem toho vela vela zuvaciek,knizku a take mile veci,co ma vzdy potesili.