razom som inzinierka...aspon na papieri ..aj nejaky ten titulcek za meno, dom s bazenom v Taliansku alebo kde, domy pre vsetkych mojich priatelov, os. lietadlo- samozrejme ekologicke, par plastik ....a zvysok do nehnutelnosti a banky
milion eur? tolko stojí to lamborghini reventon, pokial sa nemýlim...tak čo asi ? Ale tak... radšej ani nechcem uvažovať čo by som naozaj robil s tolkými peniazmi....
@2 to je moj clovek tiez by som si skraslil strednu a potom niaku vysoku skolu aspon nech to je na papieri a potom to ostatne lod kde by to vyzeralo ako umna doma2 kuchina spalna zachod...potom 1kaMION COCA-COL A 2kamion piva z nazvom duff...dom kde nikdo nebiva v blizkosti na vikendove vileti...prosto je vela moznosti a estemenej penazi..
No to mi je jasné, že nie je dokonalý, len tak trocha neviem čo s tým
Ako by reagovala? Tak, že si treba kúpiť titul? Kua na vysoké sa chodí, lebo sa človeku nechce ešte robiť a chce lepšiu prácu s lepším zárobkom, načo ti to bude ak už prachy mať budeš?
Dala by som to 100%ne na pdonikanie a tym si majetok znasobila a neskor prve co by bolo,by som sa vyparila z tohto hlupeho Slovenska daleko od tohto sprosteho naroda (teraz vas tu nechcem urazat-ale chapeme sa ) isla by som zit do USA kde mam dalsiu rodinu a tam by som si vsetky tie peniaze uzivala (samozrejme aj rodina by neostala na Slovensku.Asi tak a komu sa nelubi nech sa ani neozyva.
snivajte, snivajte... a to snivanie je urcite lepsie, ako skutocnost, ze by som take cosi vyhral... ludia su strasne svine a nedopriali by ti.. no nechcel by som to zazit... mensi obnos by bol asi lepsi, neudieralo by to tak do oci
*****************************************************************************************No musím uznať že by ste vynaložili s týmito peniazmi veľmi rozumne vo viacerých prípadoch , jediné čo chýba , sú tie peniaze !!!!!!!!!!!!!!!!
tak tu sa nazivo moze uplatnit moje fantazirovanie, pretoze take nieco je uplne nerealen, ale keby, tak: aspon polovicu by som venovala charitativnym organizáciam pomáhajúcim ludom v Afrike, nieco by som dala na záchranu ohrozenych zvierat a za zvysok by som sa prestahovala na Novy Zeland... pekna buducnost, co? a este aby som nezabudla, vystudovala by som vsetky mozne vysoke prestizne skoly a vlastnila by som najväcsiu kniznicu na svete
kupila by som si Basgitaru a nejaku poriadnejsiu akurtiku a novy byt ... to by mi stacilo ostatne by som investovala... a ten byt neznamena ze nejaky luxusák... proste normalny aby mi aj ostalo nieco...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a este by som si kupila par umeleckych diel
Nevidíš tam náhodou o pár núl viac?
že lietadlo
akcie prip. si rozbehnem vlastne podnikanie
Lebo keď pomôžem kamarátovi , to je preto lebo ho poznám a viem o ňom asi dosť , ale čo tak proste niekomu pomôcť postaviť sa na nohy ?
najlepšie Koženému ;-D
ja len ak by som aj toho neznámeho spoznal ...
Proste nie tak, že prvému žobrákopvi, ktorého uvidím na ulici ...
Ale niečo ako vo filme "the busket list", to bych si nechal líbit
No ale istý si si
Len aby nezačali čoskoro strácať, len aby
Moc vymýšľaš, za to kľudne aj v dobrej lokalite v Blave postavíš vilku ...
A čo by som spravil ja? Minul ich čím skôr.
To je trochu dosť sila ...
Inak @matias ty by si musel vyvaliť asi celý ten melónik, aby ťa s takým pravopisom na tú vysokú prijali ...
@25 tam ide o stastie nie princip....
Asi si chcel povedať nikto nie je dokonalý, nie?
A čo to má spoločné s tou vysokou školou?
A tebe by fakt ten kúpený titul pomohol k šťastiu?
Ná, veď peniaze aj tak kazia charakter
Tak čo už s nimi ...
ku stastiu to neviem?ale keby si sdal otazku ohladne skoly tak by vecina reagovala rovnako ako ja a @2 ohladne titulu.
No to mi je jasné, že nie je dokonalý, len tak trocha neviem čo s tým
Ako by reagovala? Tak, že si treba kúpiť titul? Kua na vysoké sa chodí, lebo sa človeku nechce ešte robiť a chce lepšiu prácu s lepším zárobkom, načo ti to bude ak už prachy mať budeš?
to uz je protizakonne tusim od dnes
2, k tomu jeden malý skromný Hummer H3
3, možno aj Ford Mustang - na leto
4, a veľkú, naozaj veľkú plazmu a kanál Hustler Blue
5, a malý apartmán v Chorvatsku ( tam by som jazdil tým Mustangom )...
6, investoval by som do nejakých 3-4 bytov BA a začal by som ich prenajímať.
7, v Tatrách by som si otvoril malú útulnú cukráreň a žral by som krémeše do konca života
asi tak
Takže nič moc...
1/3 by som dal do banky, pri nejakom 5% úroku sú to ročne slušné prachy, taká renta
1/2 by som dal do nehnuteľností v zahraničí.
Zvyšok by som minul na auto a iné drobnosti.
ale urcite by isla velka cast rodicom
ja by som dal polovicu UNICEF-u a ostatné by som si nejako užil...
Dalej by mi pribudla dalsia basgitara, aj jedna elektricka gitara neuskodi.
Stal by som sa dobrym anjelom a dal by som tak 200 litrov do afriky, zvysok do banky.
mas pravdu...
@49
ani by ma nenapadlo dat polku na dobrocinne ucely. a ani by som to nespravila... som svina, no priznam si to
2) vybrala by som si nejakú prestížnu zahraničnú školu a tam by som študovala (boh vie dokedy
3) vlastné auto so 100 airbagmi preistotu
4) cestovala by som po svete
5) s priateľom by sme si otvorili reštiku
6) nejaká vilka pri mori
toť vše...
To by šlo v pohode ak by postupoval rozumne a šetrne ...
Ejha, čo by si tú knižnicu kúpila v akcii?
Nejak veľa by si chcela za tie drobáky
Súhlas, nemám skúsenosti, ale nebudem dôverovať organizácii, radšej to dám niekomu koho aj poznám, kto to potrebuje a viem, že dobre využije ...