Známa sa mi priznala že ju manžel týra psychicky aj fyzicky. Zašlo to až tak ďaleko, že jej posiela výhražné maily s fotkou jeho zbrane, že ju zabije. No na polícii ju policajtka odbila, vraj "To bolo pred troma mesiacmi. Čo vám spravil dnes?"
Áno. Polícia bola u nich už viackrát. Ale muž vždy utiekol a neskôr hral divadlo, že to nie je pravda, plakal, obijímal ju a hovoril ako veľmi ju miluje a podobne. Polícia vždy odišla s tým, že sú to rodinné problémy, ktoré si medzi sebou musia riešiť sami. No mňa zarazila reakcia policajtky, keď videla konkrétny výhražný mail. Že to nemá zmysel vyťahovať staré muchy, že to bolo už pred troma mesiacmi. Ale týranie sa opakuje stále. A na výsluchu sa jej spýtala aj "kedy naposledy došlo k fyzickému útoku? "
A keď odpovedala, že asi pred dvoma hodinami, tak aj na to jej povedala, že prišla neskoro. Že mala volať políciu v daný moment. To ako vážne?
Na toto som sa chcela opýtať. Navrhovala som jej to, ale bojí sa, že to je tá istá banda ,polícia si chybu nikdy neprizná a bojí sa, že by jej to spôsobilo ešte väčšie problémy. Ako teda? Myslíte, že to stojí za pokus?
Áno. Určite s tým treba zájsť na iné miesto. Každopádne musel by som vedieť viac, ale pravdepodobne by som vedel aj kvalifikovať o akú trestnú činnosť ide. Akurát nie som ešte advokát, čiže len teoreticky ti viem poradiť. Ak chceš, napíš mi TS (tajná správa) tam keď si klikneš na môj profil, tam je že napíš mu (obáločka). A tam ti napíšem viac.
podobne sa stalo aj u nas. dotycny sa manzelke vyhrazal ze ju zastreli. bola s tym na policii. tam ju poslali do prec a o par hodin ju naozaj zastrelil. dotycny policajt potom prisiel o pracu...
keby to ten jebnuty policajt vtedy zobral vazne, nemuselo by sa nic stat...
nech to poda na prokurature a asi by som kontaktoval nejaku neziskovku, ktora sa zameriava na tyrane matky... inak policajtka je pekna p... co si nevie robotu robit
@10 "krásny" príklad toho, ako to u nás na Slovensku funguje...
....Je pochod? Protest? - Pošlite tam všetky ozbrojené zložky.
....Je víkend ráno? Všetkých policajtov do áut a dávať ľuďom fúkať.
...Príde sem "dôležitá" zahraničná osoba? Pošlite celý policajný zbor, ťažkoodencov, praktikantov, účtovníkov a upratovačky.
...Chlap sa žene vyhráža smrťou? - Meh, prepáčte toto nemáme čas riešiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A keď odpovedala, že asi pred dvoma hodinami, tak aj na to jej povedala, že prišla neskoro. Že mala volať políciu v daný moment. To ako vážne?
keby to ten jebnuty policajt vtedy zobral vazne, nemuselo by sa nic stat...
Prezídium Policajného zboru
Ministerstvo vnútra SR
Pribinova 2,
812 72 Bratislava
na menovánú "dámu" ktorá zľahčuje vedome jej situáciu...
to až potom uvidíš, ako sa všetko roztočí....
ma predsa dôkazy....
....Je pochod? Protest? - Pošlite tam všetky ozbrojené zložky.
....Je víkend ráno? Všetkých policajtov do áut a dávať ľuďom fúkať.
...Príde sem "dôležitá" zahraničná osoba? Pošlite celý policajný zbor, ťažkoodencov, praktikantov, účtovníkov a upratovačky.
...Chlap sa žene vyhráža smrťou? - Meh, prepáčte toto nemáme čas riešiť.