Môj biologický foter je psychopat. Naši sú rozvedení asi rok. Mame sa vyhrážal, keď si našla priateľa, teraz sa vyhráža môjmu frajerovi. Bojím sa, že niekomu ublíži, ale polícia nič riešiť nebude, lebo sa ešte nič nestalo. A keď sa stalo, nemá z toho obdo
Skús si zohnať diktafón alebo mp3jku, ktorá má aspoň trochu kvalitné nahrávanie. Zapni ju, daj si ju do vrecka a takto budeš mať aj dôkaz nakoľko orgány (ne)činné trestnom konaní sú také aké sú.
@flageusdei vyhrážal sa len telefonicky (v minulosti mame 2x ukradol auto), nahraté to nemáme. ja neverím našej polícii, keď jej to auto ukradol prvýkrát, stihol ho vrátiť kým sme to nahlásili a druhýkrát keď ho ujebal, nechceli s tým nič robiť, lebo vraj nebolo isté, koho je to auto (a pritom bolo auto napísané jasne na meno mojej mamy + na firmu, ktorá patrí jej.). sú celí posratí.
@sabnacke fuuuha tak s takýmto hajzlikom je to trošku horšie... nechcem ťa strašiť ani od ničoho odrádzať ale myslíš že v takmto prípade pomôžu nejaké nahrávky? Ako to je síce málo pravodepodobné ale keby sa ti podarilo ho natočiť ako ujebal to auto cche ujebať to by už bol uplne vybaveny
toz minule isla v telke nejaka reportaz, ze aj stalking uz je na slovensku trestny cin...akurat bez nejakeho hmotneho dokazu to asi nepojde, tam v tv niekoho odsudili za podobne vyhrazky, lenze on im posielal listy, takze maly hmatatelny dokaz..a u nas je spravodlivost aj s dokazmi tazko vymozitelna
@sabnacke veď keď tvoju mamu roky mlátil...o tom nijaký zápis neexistuje??....ja som za nastraženie nejakej pasce na toho hajzla...buď ho umelo vyprovokovať (ale to sa priprav na rýchly útek) alebo mu šupnúť kľúče od auta do vrecka, hh ale nee...to už si robím srandu...pozri, niečo sa stať rozhodne musí, aby to skončilo...a niekedy sa veci poriešia aj samé...na každú sviňu sa brúsi nôž, ver tomu....
@sabnacke ale aj tak, keď hlásila na polícii útok na jej osobu, tak by mala ísť navštíviť svojho lekára, ten by ju poposielal na vysetrenia a tak by sa to riesilo....len otazkou je ako dlho....kedze slovenske sudnictvo je nanic... ((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ak máš dôkaz, že sa vyhrážal, úplne pokojne navštív políciu.
@sabnacke mam trosku sedliacke riesenie ale ak mas nejakych kamaratov nech sa povyhrazaju oni jemu mojej kamaratke to pomohlo
snaž sa mu vyhýbať....a neukazovať na oči...
tak potom ak mi dojdes na izbu tak ta zajebem nozom do krku
Keď nemáš dôkaz, nič nespravíš.