toto je hlavne tema pre ludi co ziju na dedine ... urcite poznate vykupovacov co vykupuju kozky,perie,zelezo,kable,elektromotory,nabytok a vsetko mozne noo takze u nas jazdia bud taky co nromalne spisovne hovoria alebo madari alebo moravaci alebo aj no
@antifunebracka nj ale fakt ako v iluminatov verim ale toto je proste top internetova zabava co ty pises kebyze vies tak aj recnit tak mozes robit minimalne nejake stand up comedy
na nase sidlisko chodia v nepravidelnych intervaloch nasi spoluobcania a vyvreskuju "vykupujeme stare vane, radiatore, stare televizore ..... " asi ma ich jazyk odlisne sklonovanie
@anitchka@ppfx no co by robili spenazia to .. oni daju ludom par centov za to napriklad tie motore rozoberu vyberu drahsie kovy s toho a daju do zberne atď.
@pawuk tak to je normalne aj ja davam na konci e nie i lebo som zahorak a tak sa to robi vselikde nie len na zahori ale slovo PERUE je pre mna fakt zahada to som nepocul nikde iba u nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Kamasom od výkupu sa žuje zrejme páska a šuští reproduktor. Žiadne nárečie v tom nebude
@pawuk tak to je normalne aj ja davam na konci e nie i lebo som zahorak a tak sa to robi vselikde nie len na zahori ale slovo PERUE je pre mna fakt zahada to som nepocul nikde iba u nich