Výlet okolie Pieštany, Trenčín, Trnava, Nové Mesto nad Váhom
Ahojte, s priatelom sa chystáme na malý výlet do okolia Pieštan, ale na pláne máme obehnút aj viac miest, ako sú Trenčín, Trnava a Nové Mesto nad Váhom. Máte nejaké zaručené typy kam máme íst? čo sa oplatí íst pozriet ? za každú radu dakujem
a môžete sa prísť pozrieť aj na to, aké hnusné námestie spravili v Dubnici
(ale aby som nekrivdila, v parku máme takú divnú vec sprístupnenú verejnosti a kaštieľ, ktorý je síce o ničom, ale vraj bol kedysi najväčší až v neviem kde (a ten stále nie je poriadne sprístupnený, ak sa nemýlim a bude asi najskôr, keď budem dôchodcom
@yoy hnusné je, kopa betónu, málo zelene a hnusná "fontána", ktorá sa rozlieva po námestí a ak by som si na stránke mesta neprečítala, že to tak má byť, myslela by som si, že to ešte aj sfušovali (a skutočnosť, že to bol úmysel, ma znepokojuje)
ked budete v Piestanoch urcite sa chodte poprechadzat na kupelny ostrov /najlepsie podvecer/, ked sa bude mierne stmievat sadnut na pesiu zonu pri fontany, mozte ist skusit najlepsiu horucu cokoladu do Monsalvy, na nakupy do auparku tiez ale tie nedoporucujem no a co sa tyka pamiatok tak mame napr Balneologicke muzeum, izbu Ivana Kraska ale tam asi nemate v plane zaist, Piestany su pekne hlavne na prechadzanie, lebo to tu dlho zije ked je pekne pocasie ked pojdete cez vikend urcite sa nevyhnete nejakej akcii v meste
@moniqa13 v NM respektive pri NM akurat tak Beckovsky hrad, mas pravdu, Cachticky rekonstruju, v NM je Zelena voda, takze ak sa chcete okupat a inak ma nic nenapada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Bradlo - Mohyla M.R. Štefánika v Brezovej pod Bradlom
(a možno tam bude i spolužiačka s dravcami a dá ti orla na ruku a odbehne, kým ty budeš vydesene kukať na vtáka a on na teba
(ale aby som nekrivdila, v parku máme takú divnú vec sprístupnenú verejnosti a kaštieľ, ktorý je síce o ničom, ale vraj bol kedysi najväčší až v neviem kde (a ten stále nie je poriadne sprístupnený, ak sa nemýlim a bude asi najskôr, keď budem dôchodcom
minulý rok tam bol krajší ohňostroj ako na Silvestra
aa na Duchonke je pekne
a inak v tt obehat asi kostoliky namestia v pn je kopa arabov a zlatnictiev tam je holy kkt ale keby moc chcete po kupelnom ostrove je fajn sa prejst
Trnava...hmmm...nic zaujimave, ale je tu fakt plna prdel kostolov....aaa maximalne tak ist na mestsku vezu hore(veza na namesti).to je taka klasika