Prosím Vás ...ideme na školský výlet a rozmýšľali sme s kamarátkou, že by sme vzali gitary... aké pesničky by ste nm poradili, ktoré by mohli poznať skoro všetci .... zatiaľ sme vymysleli iba dake Elánovky a od I.M.T Smile
teraz sme boli na vylete ale my sme skor taki klasici ze starsie pesnicky tak napr. od Gladiátoru Láska, potom Medulienka, Stánky, Proklínám, Titanic, Laid (Matt Nathanson), Satisfaction a Angie od Rolling Stones, Dedinka v údolí neviem ci su lahsie, akordy nepoznam. A este...my sme mali texty vytlacene, take ktore pozna kazdy tych neni vela, max. tie elanovky a jede jede masinka
no keby ste poznali nejake country/folk/tramp, to by bolo super, texty nemaju tazke a melodie su super, ale tieto zanre dnesna mladez moc nepreferuje, skoda
My sme zvykli na základke spievať "Keď si šťastný..." keďže sa to dalo opakovať donekonečna a dali sa tam využívať veci ktoré sme videli naokolo (Jáááj, krásne to spomienky )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Mandarinka Darinka
peter nagy ma dobre
zbirka este??
ale ja ich mám len pre spev...
no napriklad nothing else matters
Habera - Je to vo hviezdach, Ostrov marnych nadeji, Kym ta mam, Laska, necestuj tym vlakom, Boli sme raz milovani
Nagy - Aj tak sme stale frajeri, Chlapci z lamparne, Svet je krasny zadok, Koralky od Natalky, Bosorkine slzy
Nirvanka je vpohode, red hot chili peppers..
Skus si prejst archiv hitu storocia...