Robím jeden projekt o drogách a zaujímalo by ma, či je tu niekto, kto užíval tvrdé nelegálne drogy a potom sa zo závislosti liečil. Ak by sa tu niekto našiel, napíšte prosím do správy (alebo aj rovno sem) ako ste sa dostali k drogám a prečo ste ich brali,
@matush23 skús sa ozvať schizoofrenikovi, alebo si aspoň prečítať jeho blogy, okrem toho že má aspoň časť skúseností ktoré spomínaš je to aj dosť inteligentný a vnímavý človek » www.birdz.sk/webka/schizoofr...
na interete je o tom plno vecí ja stým ale nechcem mať nič spoločné pretože človek čo do toho spadol raz ostane stále na tenkom ľade a radšej ich neoslovuj
Môj kamoš hulil trávu ... hovoril som mu že je to blbosť ale on mi povedal že mu to pomáha :ehm: po čase mi povedal že už s trávou už prestal .. som si pomyslel že konečne dostal rozum ale nie ... nedávno som zistil že prešiel na LSD
Nepoznám takého čo by sa "vyliečil", ale poznám takých čo dokážu viesť zmysluplný život, ale stále niečo húlia alebo pichajú z času na čas. Lahké drogy sú ok, ale piko zmení človeka asi už navždy, aj keď prejde milón liečeniami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.birdz.sk/webka/schizoofr...
jeden je mgr. otitulovaný čerstvo
druhý je v hare krishna