Nie, lebo to je tak na pokutu, ako poznam svedomitost policajneho zboru . A samozrejme nechcem riskovat, ze sa strepem a zaspinim niekomu celne sklo - on uz by ako za to mohol?
nesiel by som , nebojim sa vysky ale riskovat pad na beton a nasledne zrazenie autom , no nic moc ... alebo padat dalsich 100 metrov do vody , to by bolo pri tej rychlosti to iste ako na beton .. nie nesiel by som
ani bohovi nemam strach z vysok ale toci sa mi hlava ak sa pozriem aj z druheho poschodia takze hentam by som sa moc neudrzala iba kebyze tam chodi daka kabinka
Taketo pohnutky ma uz davnejsie presli, ale minimalne by som skusila, ze do akej vysky by som sa dostala...nebojim sa vysok, ale je mi z toho pohladu dole dost nekomfortne a to sa odzrkadli na pohyboch..potom su take jak keby kamenne thane..proste by som radsej zliezla dole, lebo neovladam tie pohyby a 100%...a okrem toho ved nebudem egoista, kto by ma zoskrabaval z cesty kebyze zafuka?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a ja asi skor nie, aj ked sa nebojim vysok.. radsej sa zabijem v aute ako spadnut z mostu..
btw,akosi ten typek nevladze
Čo si? Ja by som odvahu na také nemala
@majo neboli nic
Nuž,.....rusákom chýba pud sebazáchovy. Nikdy!
resp. aspoň taký hrubý múr ako na Bratislavskom hrade
v Rusku by som nešla ani taxíkom