Ahojte. Prisla som nato ze ma moj odbor absolutne nebavi, tak som tam nebola uz asi 2tyzdne, no status studenta si chcem zachovat co najdlhsie. Mam otazku, je lepsie ist tam a vypisat papier o ukonceni studia alebo cakat kym mi domov dojde papier o vyluce
do skuskoveho mozes byt student.... po skuskovom ta vylucia (pripadne az na konci roka, ak nemas podmienku na prejdenie do dalsieho semestra ziskat urcity pocet kreditov)
ten list pride az po skuskovom, neviem ako to je v zimnom semestri, ale ja som prestala chodit v jarnom a list mi prisiel az na dalsi rok v oktobri..
kazdopadne nepremyslala si o tom, ze by si nejako naskrabala len tie povinne kredity na postup do dalsieho semestra a bola by si student az do konca dalsieho semestra? vies, ze na predmety s povinnou dochadzkou kaslat, aj ked su povinne alebo prerekvizity. ale ak by si za nejake lahke predmety na ktore netreba chodit, len spravit nejaku seminarku alebo sa naucit na skusku ziskala tych 20 kreditov (u nas 20, neviem ako u vas), az tak vela by ta to nestalo a mala by si vsetky tie vyhody vlastne este dalsi rok, mozno az do toho oktobra ako prisiel list mne
a zase neviem ako na slovensku, ale v cesku je vyhodne sama ukoncit studium len v pripade, ze sa este chystas studovat. lebo sa to vlastne stopne a zbytocne sa nenaratavaju dalsie mesiace, ktore potom v dalsom studiu budes platit. ja blba som to tak nespravila a teraz si musim platit cely jeden rok, inak by som o dost usetrila
frajer ukoncil studium este minuly rok v zimnom semestri cize tak cca december 2013 a doteraz bol na urade evidovany ako student, aj ked v skole mal papiere o ukonceni vybavene a vsetko okolo toho, takze si to asi tety zariaduju podla seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
kazdopadne nepremyslala si o tom, ze by si nejako naskrabala len tie povinne kredity na postup do dalsieho semestra a bola by si student az do konca dalsieho semestra? vies, ze na predmety s povinnou dochadzkou kaslat, aj ked su povinne alebo prerekvizity. ale ak by si za nejake lahke predmety na ktore netreba chodit, len spravit nejaku seminarku alebo sa naucit na skusku ziskala tych 20 kreditov (u nas 20, neviem ako u vas), az tak vela by ta to nestalo a mala by si vsetky tie vyhody vlastne este dalsi rok, mozno az do toho oktobra ako prisiel list mne