Neviete niekto či sa da vymenit procesor na HP probook4530s ...Chcem si kupit nejaky silnejši procak. Samozrejme že sa chystam do servisu ale opytam sa najprv takto .
2310M ti nestaci? Neviem aky je to socket ale podla toho ako pozeram ze vyzera doska by vymena nemala byt problem, len budes toho musiet celkom dost rozoberat...nezabudni potom precistit chladic a naniest pastu na novy procesor. Zisti ako to ma socket a ake procesory sa tam daju natrepat, nezabudni ale porovnat TDP procesorov, chladenie moze byt idealne pre aktualny procesor ale nemusi zvladat chladit ten novy. (ergo ak sa ti book uz teraz poriadne zohrieva alebo prehrieva tak by som tam nove cpu urcite nedaval)
@majkkkk zadarmo ... zvyknem opravovať notebooky keď mi donese niekto ...a minule mi doniesli 2 s tým že ten druhý si môžem nechať ak s neho vytiahnem všetko čo bolo na disku (mal len rozbitý display )
urcite da.. je to rovnaky princip ako u desktopov. len treba vediet ci je zhodna patica a podpora danej dosky danou radou CPU. chladenie zvacsa neni problem. ja osm si na mojom NTB takto sam menil procak a aj RAM. ziadna veda za 5minut som to mal cele hotovo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov