Ľudia ľutujte že nechcete alebo nemáte veci od Apple .... Ale toto čo spravil ten číňan je choré ... rozhodne nestoji nič zato (neberem teraz do uvahy niekoho blizkeho) aby si niekto vedome dal vybrať obličku
@patofbc nelutujem, mal som pozicany iphone a neprislo mi ako nieco extra co by som musel mat a macpro mi nevyhovoval, vela programov co pouzivam, su iba na win a za tu cenu co by som dal za mac mozem mat lespi komp/notes
( @zemiak42 ) @tommyhot a aké sú konkrétne dôvody, kvôli ktorím by si si ho už nekúpil ? ... každemu vyhovuje niečo ine ... ja iPhone nemám lebo je to dosť drahé, starí mi iPod Touch a som snim spokojny
@patofbc je pomaly, neda sa pretaktovat, standardna sms aplikacia stoji za hovno (musel som kupovat), vyzera zle, hw tlacitka sa rychlo zoderu, itunes na windowse je pomaly, usb kabel som odpojil 2x od pocitaca a je dotrhany jak handra, bez jailbreaku to nic nedokaze, neviem vymenit baterku a rovnako zadny kryt (teda viem ale nechce sa mi spajkovat)... je toho velmi vela.. proste ako si povedal je to predrazene a za tie prachy to fakt nestoji.. samozrejme ma aj pozitiva, ale tie u mna neprevysuju negativa...
@tommyhot vsetko co si tu vypisal sa hodi bud na sajfon od cinanov, alebo first-gen ip..ale aby bol pomaly by som nepovedal..mam doma aj uplne prvy ajfon a po vyse 3 rokoch pouzivania mi ide stale rovnako rychlo ako na zaciatku, ked som ho kupil, hw tlacitka sa mi doteraz nezodrali a to stlacam home, power, silence tlacitka za den niekolko desiatok-krat, co sa tyka itunes pod winom, to mas pravdu, co sa tyka kabla, ten nosim pravidelne 3-4x do tyzdna posulany v taske a zatial nevidim ani jednu znamku poskodenia..ono je fakt obrovsky ale obrovsky rozdiel medzi first-gen ip, ktory tu je od 2007 roku a ip4 ked si mal ten prvy, potom sa ti necudujem, i ked aj ten je na dnesne pomery dobrym telefonom
@trdelniiiq mam 1st gen iphone to nemeni nic na veci, ze iphone 3g mal ten isty hw a bol taky isty shit a vtedy uz napriklad HTC robilo velmi kvalitne modely.. jedine v com podla mna iphone fakt vynika je displej a sklo... tam doteraz vedu.. ale inak sw a hw vybava nestoji za vela, na to kolko to stoji...
@tommyhot tak s 3g to mas pravdu..tam v podstate nie je ziaden rozdiel az na zadny kryt, 3g siet a par drobnosti..vnutro je takmer totozne..ale co sa tyka kvality, ja s ip dodnes nemam ziaden problem..nepada, netreba ho nikdy restartovat..vkuse bezi stale rovnako svizne..co ked si vezmes telefon od ineho vyrobcu z tej doby a porovnas s ip, stavim sa ze bude v omnoho horsom stave
no praveze v pociactkoch stal iOS 1.x a 2.x za hovno a bol prakticky nepouzitelny.. nehovoriac o tom, ze bez jailbreaku ten system je nepouzitelny.. tebe mozno vyhovuje.. mne absolutne a preto si idem kupit htc desire s...za malo penazi vela muziky
uvažujem že ho kúpim. Páči sami technologicky ale obávam sa toho že baterka nieje vymeniteľná. Ja by som také zariadenie kúpil aspoň na 5 rokov ale ešte som nestretol baterku čo by tak dlho prežila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nechapem tomu, pre jeden poondiaty telefon si vedome dojebat zdravie, to je uz chore...
@patofbc mam iphone a uz by som si ho nekupil nikdy viac
si precitaj prvy komentar aby si pochopila preco som to zalozil ty chirurgicka
Hej no a za obličku určite nie.