u mna:
-schopnost sa pevne rozhodnut a ist si za svojim rozhodnutim
- zmysel pre humor
- mudrost, chladna hlava
- schopnost urcovat smer a viest
- dobre srdce
ja sa mozno trocha rozpisem, pardon :'D ale mam rada tuto temu, lebo za posledny rok som si dost intenzivne zoradovala hodnoty a venovala vela casu uvazovaniu nad tym, ktore vlastnosti u ludi pre mna su dolezite (ci uz u seba, u kamaratov alebo potencialneho partnera)
takze u opacneho pohlavia to budu:
1.) Dovtip - tak som to nazvala a neviem ci to viem dobre vysvetlit, je to taka schopnost pohotovo, kreativne a nevsedne reagovat v komunikacii, je to mozno taky specificky druh zmyslu pre humor ktory niektori ludia maju a mne hrozne imponuje a s tymito ludmi ma hrozne bavi komunikovat a potrebujem mat takeho aj partnera
2.) Laskavost a slusnost - dalsia velmi dolezita vec, schopnost nebyt vzdy sebecky a egoisticky, schopnost premyslat a konat nezistne, prejavuje sa najma v spravani k cudzim ludom - predavacky v obchode, casnicky, stret s nahodnymi ludmi atd..
3.) Zodpovednost a dochvilnost - pre mna nesmierne dolezite, kedze sama sa povazujem za dost zodpovedneho cloveka a nezodpovednych ludi ktori nemyslia na dosledky svojho konania vo svojom okoli fakt nedavam, rovnako ako nedochvilnost povazujem za prejav arogancie a neucty voci druhemu a s chronicky nedochvilnym clovekom by som nemohla zit
4.) Nadhlad - schopnost riesit veci s chladnou hlavou a mat aspon trocha objektivny pohlad pri rieseni konfliktov, povedala by som ze nieco ako opak tvrdohlavosti. schopnost zamysliet sa aspon na chvilu nad tym, ze druha strana by mohla mat pravdu
5.) Uprimnost - vacsina ludi sice hovori ze vo vztahu vyzaduje uprimnost, ale podla mna to tak nakoniec u vacsiny vobec nie je, aspon ked pocuvam pribehy zo svojho okolia. Pre mna je situacia, ze kamaratka mi povie ze "caka uz dva roky kym ju poziada o ruku" alebo ze "uz raz tak jemne nacrtli temu deti" uplny nezmysel, neviem si to absolutne predstavit. Vo vztahu vyzadujem zivot v absolutnej stopercentnej uprimnosti a situacie ako cakat kym si ten druhy nieco domysli alebo dufat ze sa nieco stane v tom vztahu nemaju miesto, proste rozprava sa uplne o vsetkom a sme si odovzdani v kazdom smere..
Schopnosť robiť v exceli
Ovládanie netypického cudzieho jazyka
Pristupovanie k ľuďom ako plnohodnotným bytostiam bez ohľadu na pohlavie a podobné kritériá
Pozitívny vzťah k mačiatkam, šteniatkam a iným ňu zvieratkám
nwm, žiadnu vlastnosť nepovažujem za ultimátnu a úplne nutnú pre každého človeka, ktorý by bol potenciálny partner. Ale tak určite inteligencia ktorá sa môže prejavovať v riešení problémov, otvorenosti, zmysle pre humor, kritické a kreatívne zmýšľanie a pod.
odpudzujú ma prostí nekultúrni ľudia, ktorí sú fakt priemerní od ich názorov, inteligencie, ambícii, prínosov v komunikácii po správanie a vkus. Sorry. A mal som v okolí takých, boli aj srdeční a všetko, ale nevidel som žiaden prínos v tom, aby som bol v ich okolí keď ma absolútne ničím neinšpirovali.
-schopnost uprimne milovat a celkove byt co najviac uprimny
-inteligencia
-zmysel pre humor a schopnost nebrat vsetko prilis vazne
-byt istym sposobom podivin
-nadhlad a otvorena mysel
Co ti ja viem... Mne pridu najviac pritazlivi hanblivi introverti... A mili chlapci su tiez zlati... @4 a chlpi na hrudi su rawrrr ale to ma este menej zo zadanim ako moja doterajsia odpoved.
zoradiť to neviem, to asi ani nie je podstatne
ale ak mam menovať, a 5 ich nebude, tak určite:
- vernosť a uprimnosť ak ma isť o vzťah
- mal by mať určitu inteligenciu a humor
- byť zodpovedny a mať nadhľad je tiež doležité
- a ja mam rád keď je človek prirodzený ochotný
tak schopnosť - športovať - najviac hrať môj obľúbený šport - ešte viac keď je v tom super dobrá
vlastnosť - slušnosť, dobrosrdečnosť, úprimnosť, čestnosť
-Zmysel pre humor
-Inteligencia plus využívanie logiky v každodenných záležitostiach (Hlavne keď to ide opačným smerom a človek má k dôležitým veciam úplne nelogicky prístup či názory, robí to veľmi zlý obraz)
-Charizma (tu by patrilo, že chlap ma byt džentlmen)
- Empatia a slušnosť (Hlavne nech nie je bezcitná sviňa, ktorej záleží na druhých len ak z toho niečo má)
Vernosť a vzájomná dôvera (Lebo už nechcem zažiť, aby sa mi niekto hrabal v mobile a závidel aj keď idem vonku s kamarátom ktorý je gay)
zásadovosť
dobrosrdečnosť
úprimnosť
nekonvenčnosť a komplikovanosť
nadhľad a tolerantnosť
mala by byt introvert
Mala by disponovať vysokým EQ
mala by mať rada prírodu
Jedno oko modré a druhé zelené
a mala by byť natoľko silná, aby to so mnou dokázala vydržať
- mal by byť bláznivý, mať zmysel pre humor
- oddanosť, 100% vernosť
- úprimnosť a dôvera
- srdečnosť, ochota
- mal by byť milý a mal by vedieť pliesť vrkočoidné účesy
...
- inteligentná a ochotná sa vzdelávať
- stále na sebe pracujúca (rozvíjajúca sa, starajúca sa o seba)
- samostatná (zarábajúca, spoľahlivá, zodpovedná, nevisí na chlapovi)
- vyrovnaná (má svojich kamarátov, nemá problémy s matkou, nezosype sa pri prvom probléme)
- nie je piča (nebude podvádzať, nebude ohovárať, nebude robiť človeku život komplikovanejší, ako by ho mal bez nej, nie je povrchná a sebestredná)
Ano, som náročný. Ano, moja žena je presne takáto. Ano, moja žena je dokonalá a ja som jeden strašne šťastný bastard.
Každopádne sa mi strašne páči, ako tu všetci chcú tú úprimnosť. Som zvedavý na tú reakciu, až vám povie, že ste pribrala, alebo že tie šaty sú otrasné, alebo že neznáša vašu matku. Alebo z opačnej strany: máš malý penis, zarábaš málo, som s Tebou pretože som totálne zúfalá.
@lordnorton človek vyžadujúci úprimnosť od druhej ľudskej bytosti na nej vlastne pácha násilie, ale aj tak...ľudia si na to, že klamú ešte nezvykli a nik by nenapísal, že by chcel v živote neúprimného človeka. Aj keď sme takí svojim spôsobom všetci, či už je to milosrdná lož, vydieranie, alebo záujmová lož... každý človek klame, ale úprimnosť a dôvera sú vlastne násilím.
Oči, konkrétne tá iskra v nich, ktorá ti napovie, že tie nekonečné prechádzky mestským parkom budú stáť za to.
Detinská pobláznenosť, neviazanosť.
Zmysel pre humor
Výrečnosť
.. a mala by ľúbiť červené víno.
1. občasné nemehlo s tendenciou priťahovať trapasy
2. často premýšľajca bytosť ktorá občas rada veci analyzuje
3. sama seba opíše okrem iného ako "trochu psychopat"
4. vela ludí uvádza inteligenciu. Nepáči sa mi ak niekto samého seba priamo považuje za inteligentného. Ale ak sa takou snaží byť a zároveň je sebakritická, racionálna (IQ 120+ je golden ticket), pričom si rada rozširuje obzory, nerada posudzuje samu seba, hovorí , že každý si aj tak utvorí obraz sám.... to je pre mňa inteligencia
5. sebakritická
6. kompatibilita môjho humoru
7. vždy trochu rojko (to slovo neznášam ale nenapadá mi iné)
Ohladuplnost- voči každému človeku ktorého stretne sa chová slusne,nikoho neuraza a nad nikým sa nevyvysuje
Láskavosť
Ochota pomáhať -nemysli len na seba
Ambicioznost
Zmysel pre humor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
-schopnost sa pevne rozhodnut a ist si za svojim rozhodnutim
- zmysel pre humor
- mudrost, chladna hlava
- schopnost urcovat smer a viest
- dobre srdce
2. prirodzenosť
3. humor
4. rozhodnosť
5. zodpovednosť
a hlavne by mala vediet fajcit
takze u opacneho pohlavia to budu:
1.) Dovtip - tak som to nazvala a neviem ci to viem dobre vysvetlit, je to taka schopnost pohotovo, kreativne a nevsedne reagovat v komunikacii, je to mozno taky specificky druh zmyslu pre humor ktory niektori ludia maju a mne hrozne imponuje a s tymito ludmi ma hrozne bavi komunikovat a potrebujem mat takeho aj partnera
2.) Laskavost a slusnost - dalsia velmi dolezita vec, schopnost nebyt vzdy sebecky a egoisticky, schopnost premyslat a konat nezistne, prejavuje sa najma v spravani k cudzim ludom - predavacky v obchode, casnicky, stret s nahodnymi ludmi atd..
3.) Zodpovednost a dochvilnost - pre mna nesmierne dolezite, kedze sama sa povazujem za dost zodpovedneho cloveka a nezodpovednych ludi ktori nemyslia na dosledky svojho konania vo svojom okoli fakt nedavam, rovnako ako nedochvilnost povazujem za prejav arogancie a neucty voci druhemu a s chronicky nedochvilnym clovekom by som nemohla zit
4.) Nadhlad - schopnost riesit veci s chladnou hlavou a mat aspon trocha objektivny pohlad pri rieseni konfliktov, povedala by som ze nieco ako opak tvrdohlavosti. schopnost zamysliet sa aspon na chvilu nad tym, ze druha strana by mohla mat pravdu
5.) Uprimnost - vacsina ludi sice hovori ze vo vztahu vyzaduje uprimnost, ale podla mna to tak nakoniec u vacsiny vobec nie je, aspon ked pocuvam pribehy zo svojho okolia. Pre mna je situacia, ze kamaratka mi povie ze "caka uz dva roky kym ju poziada o ruku" alebo ze "uz raz tak jemne nacrtli temu deti" uplny nezmysel, neviem si to absolutne predstavit. Vo vztahu vyzadujem zivot v absolutnej stopercentnej uprimnosti a situacie ako cakat kym si ten druhy nieco domysli alebo dufat ze sa nieco stane v tom vztahu nemaju miesto, proste rozprava sa uplne o vsetkom a sme si odovzdani v kazdom smere..
Ovládanie netypického cudzieho jazyka
Pristupovanie k ľuďom ako plnohodnotným bytostiam bez ohľadu na pohlavie a podobné kritériá
Pozitívny vzťah k mačiatkam, šteniatkam a iným ňu zvieratkám
- zmysel pre humor
- zodpovednosť
- schopnosť priznať chybu
- nebrať sa tak vážne
odpudzujú ma prostí nekultúrni ľudia, ktorí sú fakt priemerní od ich názorov, inteligencie, ambícii, prínosov v komunikácii po správanie a vkus. Sorry. A mal som v okolí takých, boli aj srdeční a všetko, ale nevidel som žiaden prínos v tom, aby som bol v ich okolí keď ma absolútne ničím neinšpirovali.
takže tak, skôr viem, aké vlastnosti nehľadám
Kreativita
Milovníčka kultúry
Bláznivá/Inteligentná (50/50)
Rada sa miluje
-inteligencia
-zmysel pre humor a schopnost nebrat vsetko prilis vazne
-byt istym sposobom podivin
-nadhlad a otvorena mysel
@4 a chlpi na hrudi su rawrrr ale to ma este menej zo zadanim ako moja doterajsia odpoved.
ale ak mam menovať, a 5 ich nebude, tak určite:
- vernosť a uprimnosť ak ma isť o vzťah
- mal by mať určitu inteligenciu a humor
- byť zodpovedny a mať nadhľad je tiež doležité
- a ja mam rád keď je človek prirodzený ochotný
2. zmysel pre humor
3. dobré srdce / vyporiadané vnútro - emocionálna stálosť
4. úprimnosť / oddanosť
5. nekonzervatívnosť - neobmedzenosť / ohybnosť v myslení
-rovnaky zmysel pre humor
-otvorena mysel
-chciet nieco dokazat, cielavedomost
-uprimnost (hlavne sam k sebe)
tak schopnosť - športovať - najviac hrať môj obľúbený šport - ešte viac keď je v tom super dobrá
vlastnosť - slušnosť, dobrosrdečnosť, úprimnosť, čestnosť
asi takto...
- pekná tvár
- hebká pokožka
- inteligencia
- schopnost dodrzat slovo
-Inteligencia plus využívanie logiky v každodenných záležitostiach (Hlavne keď to ide opačným smerom a človek má k dôležitým veciam úplne nelogicky prístup či názory, robí to veľmi zlý obraz)
-Charizma (tu by patrilo, že chlap ma byt džentlmen)
- Empatia a slušnosť (Hlavne nech nie je bezcitná sviňa, ktorej záleží na druhých len ak z toho niečo má)
Vernosť a vzájomná dôvera (Lebo už nechcem zažiť, aby sa mi niekto hrabal v mobile a závidel aj keď idem vonku s kamarátom ktorý je gay)
dobrosrdečnosť
úprimnosť
nekonvenčnosť a komplikovanosť
nadhľad a tolerantnosť
mala by byt introvert
Mala by disponovať vysokým EQ
mala by mať rada prírodu
Jedno oko modré a druhé zelené
a mala by byť natoľko silná, aby to so mnou dokázala vydržať
- oddanosť, 100% vernosť
- úprimnosť a dôvera
- srdečnosť, ochota
- mal by byť milý a mal by vedieť pliesť vrkočoidné účesy
...
- stále na sebe pracujúca (rozvíjajúca sa, starajúca sa o seba)
- samostatná (zarábajúca, spoľahlivá, zodpovedná, nevisí na chlapovi)
- vyrovnaná (má svojich kamarátov, nemá problémy s matkou, nezosype sa pri prvom probléme)
- nie je piča (nebude podvádzať, nebude ohovárať, nebude robiť človeku život komplikovanejší, ako by ho mal bez nej, nie je povrchná a sebestredná)
Ano, som náročný. Ano, moja žena je presne takáto. Ano, moja žena je dokonalá a ja som jeden strašne šťastný bastard.
Každopádne sa mi strašne páči, ako tu všetci chcú tú úprimnosť. Som zvedavý na tú reakciu, až vám povie, že ste pribrala, alebo že tie šaty sú otrasné, alebo že neznáša vašu matku. Alebo z opačnej strany: máš malý penis, zarábaš málo, som s Tebou pretože som totálne zúfalá.
2. Ma rád psy, zvieratá
3. Nikdy neklame
4. Toleruje ma takú, aká som
5. Zmysel pre humor
Čo sú, myslím a dúfam, aj mojej vlastnosti.
Inak skvele forum
Detinská pobláznenosť, neviazanosť.
Zmysel pre humor
Výrečnosť
.. a mala by ľúbiť červené víno.
2. humor, výrečnosť
3. vedieť sa dohodnúť na kompromisoch
4. prajnosť
5. mať jasné priority
2. často premýšľajca bytosť ktorá občas rada veci analyzuje
3. sama seba opíše okrem iného ako "trochu psychopat"
4. vela ludí uvádza inteligenciu. Nepáči sa mi ak niekto samého seba priamo považuje za inteligentného. Ale ak sa takou snaží byť a zároveň je sebakritická, racionálna (IQ 120+ je golden ticket), pričom si rada rozširuje obzory, nerada posudzuje samu seba, hovorí , že každý si aj tak utvorí obraz sám.... to je pre mňa inteligencia
5. sebakritická
6. kompatibilita môjho humoru
7. vždy trochu rojko (to slovo neznášam ale nenapadá mi iné)
5 je málo, do riti
9. ma rada zvierata
10. neznasa nadradenost ludi
Byť prirodzená a nepretvarovať sa
Zmysel pre humor musí byť
Nekonfliktnosť a držať sa príslovia "Múdrejší ustúpi".
Láskavosť
Ochota pomáhať -nemysli len na seba
Ambicioznost
Zmysel pre humor