Kolko najviac vymeskanych (ospravedlnenych) hodin mozem mat na polrok aby som neprepadol? Z vsetkych predmetov mi vychadza 1 zatial len z fyziky mi este treba známku, z chémie dve známky, z biológie tiez jednu.
Nuz,co ti mozem poradit z vlastnej skusenosti,pokial su tie vymeskane hodiny ospravedlnene lekarom alebo inou instituciou,ktora na to ma opravnenie,tak by si ani nemusel mat komisionalne skusky,pozri sa 8. chod riadne do skoly,popros ucitelov nech ta vyskusaju z predmetov,kde nemas znamky a pokial si nerobil na tej skoly problemy,tak si myslim,ze sa dohodnes s ucitelmi.Hlavne,aby vydeli,ze mas zaujem dohnat to vymeskane.Prajem ti,aby ti to vyslo
spolužiačka na strednej mala viac zameškaných ako nezameškaných v maturitnom ročníku ale potom mala veru takmer zo všetkého komisionálky a maturovala neskôr
U nas to je tiez tak, ze ked chybas viac ako 33% tak ti ucitel moze dat komisionalky. To dost zalezi od poctu znamok ktore mas, od toho ci na ucitelov posobis ako niekto kto sa schvalne ulieva... Kazdopadne, prvy den ked budes v skole tak si ich vsetkych obehaj, pokecaj im blbosti, ponukni sa ze spravis referaty, atd.
Napr. Ja mam spoluziacku ktora bola od zaciatku sk. roka na troch hodinach z bio na kazdej pisala pisomku, takze jej chyba asi len 1-2 znamky a neplanuju jej dat komisionalky, najma ked vedia ze fakt chodi po doktoroch...
ach jaj tej už asi ťažko ... okej, asi to troška posrala,,,,chcela z nás inteligentnejších,,,ale iq národa klesá každým dňom xD ale zase nebyť školy, boli by sme väčší debili. Okej, komu klamem -.- škola je stratra času, všetko čo viem som sa naučila mimo školy.
Riaď sa podľa toho čo napísali ľudovia predomnou a ...keď všetko vieš čo ste brali, komisionálky nie sú až taký problmém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Napr. Ja mam spoluziacku ktora bola od zaciatku sk. roka na troch hodinach z bio na kazdej pisala pisomku, takze jej chyba asi len 1-2 znamky a neplanuju jej dat komisionalky, najma ked vedia ze fakt chodi po doktoroch...
Riaď sa podľa toho čo napísali ľudovia predomnou a ...keď všetko vieš čo ste brali, komisionálky nie sú až taký problmém