Vymyslel som komplikovanu otazku zameranu na rozhodovanie v krizovej situacii kto nechce premyslat o niecom co sa nestane nech a
predstavte si, ze ste pri registracii na birdz prehliadli jeden detial napisany malymi pismenkami a tok konkretne potvrdnie, ze odkliknutim suhlasu s podmienkami pouziavania tohto portalu sa zavazujete ucastou na sutazi ktora sa bude konat v auguste 2013.
ja by som sa aj zapojila, ale co ak oslobodim niekoho, kto chce sutazit? a nenapisal si ziadnu vyhru, to by bolo omnoho motivujucejsie, keby slo aj o nejake peniaze, nez len o teoreticke "prezit".
hm, čiže do A-čka by som napísala prvého Birdzáka, ktorý by mi napadol (konkrétne teraz mi napadla @lowinqa čiže ak by sa to bolo teraz, lowuš by nemohla hrať, ale kľudne by mi mohol napadnúť aj niekto iný, to by záležalo od mojej konkrétnej nálady, vyspatosti, najedenosti, atď. a do B-čka nejaký fake profil...
2. Formulár B - náhodný birdzák, ktorý by mi vzišiel z nejakého losovania alebo tak.. (nikoho by som neposlala na smrť.. ale kedže by som to musela spraviť, jedine takýmto spôsobom)
do A by som napisala ....neviem....su tu asi dve osoby, ktore poznam aj v reale tak asi jednu z nich ale na druhej strane by mohla byt sranda sa s nou zucastnit
@lawey do formulara A mas vybrat osobu ktoru chces usetrit boja o zivot a do B niekoho s kym chces byt dvojica a chces sa vlastne zachranit s nim...a maju byt opacneho pohlavia aspon ja tak som pochopil xD
ALEBO! do A formulara by som napisala seba a do B formulara niekoho....zase mne je tu viac uzivatelov nesympatickych svojim spravanim voci inym, ale aby som niekoho posielala zabit sa ....
vzhladom na pocet fejkov je dost pravdepodobne, ze sa nejaka osoba vyskytne v jednom time viac krat, alebo pojde dokonca proti sebe...neviem ako toto vyriesit
Nuž začala by som od formulára B - tam by som musela vybrať niekoho, komu na BZ plne dôverujem, taký asi nie je nikto, takže niekoho komu aspoň z časti dôverujem... čo je síce ťažké, ale zároveň by som mala asi viacero adeptov, ktorých, to písať nebudem.
A z toho vyplýva, že ľudí, ktorých tu mám najradšej by som nenapísala do formulára A a neoslobodila ich, lebo som sebecká sviňa Oslobodila by som niekoho náhodného zrejme. Alebo aj nikoho.
Ako dlho by mi trvalo rozhodovanie? ... Som nerozhodný človek, takže veeeeľmi dlho. A týmto pozdravujem a ľutujem ľudí, s ktorými sa na BZ poznám bližšie
Jéééhehééé, ale predstavte si že prežijete a potom to vyprávanie ostatným...
A keby že dobežím do ciela skôr ako môj super tak prežijema neskôr tak zomrem?
Tak to by som aj bral, lebo 50 km... By som sa nazačiatku rozbehol daaaleko a jeho psychika by ho odenergiovala, lebo by si myslel že zachvílu je koniec a ja som už Boh vie kde....
Ale podla toho kdo by bol super...
Ale bola by to sranda, keby tam niešlo o životy...
hm...keby to nemalo v tejto situácii toľko dier ako slovenské právo, tak by to mohlo byť zaujímavé
tak si teda idem predstavovať, že je to naozaj a nemá to diery a idem sa zamysl...síce vlastne nepotrebujem, už mám
V áčku ide o možnosť zachrániť niekomu život, a pri tom mám celkom jasno, kto by to bol, a v béčku mi tiež napadol jeden človek, ktorý je vo fyzicky veľmi dobrej kondícii, jeho práca je náročná aj na psychiku, takže on by to isto dal a ja by som sa snažila byť čo najmenšia záťaž. Takže teoreticky mám, a teším sa, že také nie je...aj tak by ma na to naši nepustili
a čo keď birdz shuffle vyberie používateľa, ktorý vôbec nechodí na Birdz a registrovaný je len kvôli nejakému fórumu, ktoré zakladal alebo podobne? Čo keby si nejakých birdzákov poznala osobne, prípadne na fb alebo inej sociálnej sieti a opýtala by si sa na túto správu, ktorú birdz posielal a kebyže nájdeš niekoho, kto to obdržal, čo ti zabráni dohodnúť sa s ním, aby napísal do formulára A moju prezývku a ja jeho ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Som sama, čo to nechápe?
a rozmýšľanie by mi dokopy netrvalo ani 2 minúty
2. Formulár B - náhodný birdzák, ktorý by mi vzišiel z nejakého losovania alebo tak.. (nikoho by som neposlala na smrť.. ale kedže by som to musela spraviť, jedine takýmto spôsobom)
3. čas by zodpovedal času toho losovania
2. B - @lawey , by sme to vyhrali, ňä ?
3. 1 min.
Musím čítať aj ten text od neho? To je veľa písmen a žiadne obrázky.
@method Ale som!
Vieš aké je to fajn? Mohla by som chodiť s blbými poznámkami, označkovať každý strom, chodiť bez horného dielu plaviek...splnený sen!
a rozhodoval som sa asi 5 sekund
P-prečo?
Mňa by to bavilo.
Ešte nejaký feši súťažiaci aspoň ako ten v tom sivom tričku a aj sedem krát pôjdem.
ňe, ten je mój!
To nie je fér!
čiže A ouch
a s @method om súhlasím, ten môže byť B ! a ďakujem za vysvetlivky vážim si že ma posielaš na smrť
@method dakujem!! tym padom som v time vitazov a nemusim robit absolutne nic
A z toho vyplýva, že ľudí, ktorých tu mám najradšej by som nenapísala do formulára A a neoslobodila ich, lebo som sebecká sviňa Oslobodila by som niekoho náhodného zrejme. Alebo aj nikoho.
Ako dlho by mi trvalo rozhodovanie? ... Som nerozhodný človek, takže veeeeľmi dlho. A týmto pozdravujem a ľutujem ľudí, s ktorými sa na BZ poznám bližšie
A keby že dobežím do ciela skôr ako môj super tak prežijema neskôr tak zomrem?
Tak to by som aj bral, lebo 50 km... By som sa nazačiatku rozbehol daaaleko a jeho psychika by ho odenergiovala, lebo by si myslel že zachvílu je koniec a ja som už Boh vie kde....
Ale podla toho kdo by bol super...
Ale bola by to sranda, keby tam niešlo o životy...
tak si teda idem predstavovať, že je to naozaj a nemá to diery a idem sa zamysl...síce vlastne nepotrebujem, už mám
V áčku ide o možnosť zachrániť niekomu život, a pri tom mám celkom jasno, kto by to bol, a v béčku mi tiež napadol jeden človek, ktorý je vo fyzicky veľmi dobrej kondícii, jeho práca je náročná aj na psychiku, takže on by to isto dal a ja by som sa snažila byť čo najmenšia záťaž. Takže teoreticky mám, a teším sa, že také nie je...aj tak by ma na to naši nepustili