tu je nealko ale kludne sa dá dosladit nejakou vodkou: vyšťavíte 4 pomaranče a šťavu zmiešate s pollitrom mlieka, pridate černice (alebo iné ovocie) pridáte džem (my sme prdali černicový a cukor. Všetko rozmixujete a vychutnáte is ten najlepší kokteil na svete plus na zahriatie vodkaaa
vsetko to boli jedle veci, ale v takej kombinacii, ze keby to niekto vypil, vyzvracia si vlastny zaludok aj s ostatnymi vnutornostami nuz, z nudy vzniknu kadejake zvratenosti
zmiešala som všetky alkoholy, čo som ešte nepila na stužkovej a dala to do jedného pohára, zloženie si nepamätám, ale bola tam čerešňovica a pivo určite a ešte zo 5 iných
no moje pokusy dopadli tak, že polka ľudí skoro v kóme, a druhá s hlavou v záchode... teda ak sa bavíme o tých alkoholických neviem prečo, ale mne už nedovolia miešať drinky...
áno, vygrciavak 3 000... ktorý ma preslávil ako prebúdzača osôb vhodných na výplach
všetko od oka, bikarbona, teplá voda, dosť veľa octu, horčica, soľ ... vďaka tomu si jedna moja kamarátka silvester z pred dvoch rokov vôbec nepamätá ale hajzel u mňa doma áno
ostatné popíjanie daného "nápoja" sa diali, chvalabohu mimo tohto bytu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
voilá, najlepší drink ever
sirupová voda, cukor, myslím, že trocha citrónu a škorica
om nom nom
V pomere 2:2:3:0,5
zaručene najlepšie čo som kedy vymyslela a vypila
všetko od oka, bikarbona, teplá voda, dosť veľa octu, horčica, soľ ... vďaka tomu si jedna moja kamarátka silvester z pred dvoch rokov vôbec nepamätá ale hajzel u mňa doma áno
ostatné popíjanie daného "nápoja" sa diali, chvalabohu mimo tohto bytu
A radsej zostan pri pivecku a alkohole vseobecne
viem viem, svoju povesť nezaprieš ale také piatkové pivo...om nom nom.