Máte v alebo ste niekedy mali/predstavujete ale predstavovali ste si niekedy nejaký príbeh? Akoby napríklad že čo ja viem môžete lietať (a ten príbeh sa deje v realnom svete kde sú ľudia ktorých naozaj poznáte a tak)..
och kedysi som mala toľko tých príbehov! a snažila som sa ich vymýšľať postupne akoby som písala knihu, ale vždy som už vedela čo sa stane ďaleko dopredu a tak a niekedy v reálnych situáciách som si predstavovala že som v tom príbehu a sú tam so mnou postavy z príbehu a že proste všetko je ináč... strašne veľa rokov som si tie príbehy vymýšľala, niektoré som sa pokúsila aj zapísať...
ale posledné dva roky už nejak nie, maximálne keď viem že ma čaká nejaké stretnutie alebo situácia tak si predstavujem ako by mohla pokračovať
myslím, že toto robil už raz každý...keby nie, tak ten človek nesníva, nemá žiadne vízie do budúcnosti, nikdy nič nevymýšľal, a nikdy nechcel napísať nejaký príbeh
@burble Hah ja už asi 2 roky si tak vymýšľam príbehy a kedysi som mal aj blog kde som ich písal a tiež bol problém v tom že som ich premýšľal príliš dopredu a nakoniec som to nikdy nedopísal teraz už síce si ich nezapisujem ale furt si tie príbehy vytváram v hlave niekedy zaspať neviem jak si to príliš predstavujem a v škole zase keď je nuda tak niekedy si tie príbehy zase premýšľam niekedy aj cestou do školy v buse tvl
@marleymt tak pre mňa to nie su až tak vízie do budúcna lebo väčšinou moje príbehy sú také "fantasy" proste čo ja viem som super rýchli alebo si predstavujem že vo svete sa objavujú démoni a ja som niečo ako Constantine a dievčata ma žerú jak ich väčšinou furt zachraňujem a tak
keď sa mi večer nedá zaspať, alebo sa cez deň nudím, tak vymýšľam takéto príbehy... posledné 2-3 mesiace sú o tom ako stretnem istú nemenovanú osobu a budeme spolu žiť až do smrti
alebo proste rozmýšľam, "čo by sa stalo keby..." a tak
Väčšinu času som duchom niekde úplne inde v nejakom vymyslenom svete, niekedy je to úplne iný, môj svet, niekedy je to len jeden z paralelných svetov...
@janehonda tak môj najšialenejší svet je podľa jedneho anime.. proste v tom svete sa môžem pripojiť do hry kde 1 sekunda v realnom svete je 16min a 40sec v tej hre.. a tym že v tej hre vyhravam v bojoch rôznych mam v normálnom svete schopnosť zrýchliť sa čiže napr v škole tam som užasny žiak (v realite mam na prd známky) v tom svete môžem byť úchyl pri dievčatách s vedomím že mi nestihnú dať facku
@poke aj taký som si už predstavoval teda neexistoval Rockfort ani Dumbledore a tak ale existovali kúzla ako z Harry Pottera síce už nepamätám ako som sa v tom príbehu dostal k paličke ale viem že som hneď na to zachranil nejaké dievča pred dementormi či jak sa to volali
kazdy vecer pred spanim a potom sa mi o nich sniva. aj si to zapisujem sem-tam, aby som mala temy na rpg. mam strasne vela postav vymyslenych a poniektore mam radsej nez ozajstnych ludi
@ poke @ spiralfaust Uuf a ja že som jediná, čo chce byť čarodejníčka Najprv som snívala, že po mňa príde Hagrid, potom, že ma označí upír a pôjdem do Školy noci a nakoniec, že u nás na gyme stretnem Edwarda a budem sním. Dnes už v nič nedúfam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale posledné dva roky už nejak nie, maximálne keď viem že ma čaká nejaké stretnutie alebo situácia tak si predstavujem ako by mohla pokračovať
A je super.
Volá sa Jack.
Potom som ich začala písať
a teraz mám kopu nedokončených príbehov, pretože som ešte nevymyslela nijaké vhodné zakončenie
alebo proste rozmýšľam, "čo by sa stalo keby..." a tak
v mojich snoch som superhrdina s miliónmi superschopností a každý deň zachraňujem milióny brutálne sexy žienok (aj s reálneho života )
by ste sa mi smiali
dnb to robii za mňa väčšinou...
dúfam že raz budem v takom svete, neskutočne to chcem