neviem či to môže byť ale taká katarína veľká? Teda nič nevynašla ale panovala rusku dlhé roky a spravila z neho najsilnejšiu ríšu v európe..to je dosť čo povedať
@athelasil - he uz aby si bola tou chirurgickou a vynasla daky super pristroj an operovanie alebo dakyu liek alebo co
a ku katarine velkej a jane z arcu su to urcvite vynimocne zeny, ale zas .. neobjavili alebo tak . proste tema je ze nejaky objav cesta aelbo ako ja vlastne neviem a ja som si domyslela ze chcem zenu a teraz hladam
škoda, že tu nemá zošit z genetiky, je tu jedna dáma, ktorá sa postarala o prvý rontgenový snímok DNA, bez ktorého by si Watson a ten druhý Wilson tuším, mohlí pískať... poprehrabaj sa na nete možno je jej meno... hoď key words: DNA - history, Watson, rontgenový snímok (v angline a tak...
ale tak keď tu už mám toho hawkinga, a brief historyof time... vzdych... no pozriem tú ženu, čo robila dajaký výýskum Chien-Shiung Wuová, dokázala, že sa slabá sila neriadi Psymetriou, bližšie informácie, iba ak si vešmi niekto želal, protože sa mi to vôôôbec nechce prepisovať, čo je v knihe
inak just by som o marri terezii nepísla, už na nervy mi to ide, ako ju všetci spomínajú, pri tom ich bolo toľko, z histórie, ešte tá jekateřina II. z Ruska alebo Woolfová známa spisovateľka, nesmieme samozreje zabudnúť na výnimočnú a kultovú Roowlingovú
aj o princezne Diane by si mohla napísať, Briti sú takí pyšní, keď sa spomenie jej meno, narozdiel od terezie nebola ani z´daleka takou krutou prísnou matkou, bleb
Prvý bol muž a pri tom to aj ostalo. Ale vážne, neviem, či zdokumentovaná história hovorí o žene, ktorá by zašla tak ďaleko. Priniesla niečo, z čoho čerpáme do dnes, v čom nachádzame odpovede, čo nám poskytuje vzdelávanie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
» www.24hod.sk/clanok-70379-Pr...
@2 dakujem ta ma aj napadla len som cela dalsie napady a tiez sa nieco nove dozvediet
Jana z Arcu.
@athelasil - he uz aby si bola tou chirurgickou a vynasla daky super pristroj an operovanie alebo dakyu liek alebo co
a ku katarine velkej a jane z arcu su to urcvite vynimocne zeny, ale zas .. neobjavili alebo tak . proste tema je ze nejaky objav cesta aelbo ako ja vlastne neviem a ja som si domyslela ze chcem zenu a teraz hladam
a Lise Meitnerova - zidovka,objavila prvok protaktinium spolu s ottom hahnom - 1918.
ale no pred sexom je každá výnimočná...
Nevim..Báthoriová?=P
» archiv.station.zoznam.sk/station/clanok....
ale tak keď tu už mám toho hawkinga, a brief historyof time... vzdych... no pozriem tú ženu, čo robila dajaký výýskum Chien-Shiung Wuová, dokázala, že sa slabá sila neriadi Psymetriou, bližšie informácie, iba ak si vešmi niekto želal, protože sa mi to vôôôbec nechce prepisovať, čo je v knihe
Komplikovaná to otázka.