@fxx to by aj mňa zaujímalo...vieš stresovať nemusí len sám človek...ale môže naňho dopadať aj okolitý stres ... proste všetci pokope...chcú aby bolo všetko dokonalé etc.
na vianociach mam najradsej to, ze sme cela rodina spolu, je prijemne, vsetci maju dobru naladu a hlavne to, ze konecne dojdeme aj ja aj brat na dlhsiu dobu dom a velmi mam rad, ked si s nim aj s tatkom vypijeme, strasna symbolika to je, velmi mam rad tento cas
zbožňujem deň pred prázdninami v škole..všetci takí super naladení,žiadne učenie atď.. a potom vyzdobovanie kostola mám strašne rada.. a keď vám niekto na štedrý deň zavolá...a napíše.. a potom polnočnú omšu zbožňujem celkovo vianoce sú podľa mňa najkrajšia udalosť z celého roka
Milujem proste, to mestské vianočné osvetlenie k tomu sneh a song od Marriah Carrey, cez vianočný čas vlastne zbožňujem všetky vianočné pesničky, ale keby som jednu z nich počula napr. v apríli tak by som asi vystrielala všetkých na okolo
tú atmosféru, koláče, ktoré môžem napiecť spolu s kamarátkou a tak stráviť spolu deň, dom, ktorý si môžem vyzdobiť, vonku vyzdobené domy a tie svetielka, varené víno, to ako naše decká rozbaľujú darčeky a myslia si, že im ich priniesol Ježiško (i keď už tento rok sú na pochybách)
Zda sa mi, ze je v poslednej dobe moderne veci nenavidiet teraz to schytali Vianoce som zvedava co to bude nabuduce.....Preco sa ale ludia nevedia tesit z takych veci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a všetko okolo...
a neznášam ten pocit, že doobeda si navzájom nadávame...a potom sa tvárime ako sa všetci ľúbime....
Vianoce by som najradšej úplne vynechala