možno moje spojenie s hudbou...že ju do podrobna analyzujem a oddávam sa jej, o tretej ráno ma vie vytrhnúť z postele a zatancujem si alebo to, že mám takmer 22 rokov a som úplne čistý a nikdy som nemal ani chuť niečo skúšať, resp. záujem, vidím budúcnosť celkom triezvo a zatiaľ nevidím nič, čo by mi mohlo zrušiť môj "domček z karát"
nenávidí loptové športy - po čase to už začínam brať za výnimočnosť, lebo tie milujú jednoducho všetci, myslím že som dosť kreativny a že mám veĺa dobrých nápadov, asi mám zmysel pre dobrodružstvo vždy sa objavím na nejakom bohom zabudnutom mieste a vždy tam niečo zažijem, a keď sa pozriem okolo tak asi aj myslenie
každopádne sa cítim výnimočne ale v tom zlom, prosto som nanič
@grietusha no dobre ale ten chlieb tiez neni zadarmo ci si aj obilie pestujes ? aj sol a vsetko co do toho ide a internet , plyn , voda atd. ? akoze aj ja minam uplne minimum ale chlast a cigy mna pomaly dovedu na mizinu ... inak aj ja peciem chleba
a svojou nanič schopnosťou som myslel to, že prosto v ničom nevynikám, všade som buď podpriemerný alebo priemerný, dobré možno sa nájde vec v ktorej som expert ale tá je zväčša úplne zbytočný blud
neviem plávať, hádzať kriketkou a skákať do diaľky to skočím tak max.145, viem šnúru, mostík zhora so zdvihnutím, viac ako 50 brušákov za minútu, rada analyzujem všetko a všetkých, mám intuíciu, čo je skoro ako telepatia,čo sa týka biometrických údajov som Rh- a pri určitých činnostiach inklinujem k ľaváctvu, hoci som pravák
aj z doslova "odpadu" dokážem vykúzliť peknú a užitočnú vec, vždy ochutnávam zubné pasty (už od detstva ), všetky časopisy čítam odzadu, dokážem písať oboma rukami á aj v normálnom živote používam obe, napr. jem ľavou, jedlo miešam pravou, pri basketbale používam ľavú atď
v hudobnej/zvukovej predstavivosti a vnímavosti, v schopnosti logického, konceptuálneho a analytického myslenia, v rýchlosti akou sa dokážem učiť nové veci, v schopnosti hľadať si informácie (googlenie, aj keď toto mi príde smutné, pripadá mi že v tomto by nemal byť výnimočný nikto a každý by to mal vedieť), predstavivosti všeobecne, a v tom ako smutne ľahko sa nechám kokotmi prekričať a presvedčiť že výnimočný nie som
@n0win0u vždy keď pijeme rumys, tak na teba s láskou spomíname ešte aj teraz máme doma jedného kapitána z Fillových narodiek, takže zase bude hrubý spomienkový večer niekedy v najbližšej dobe
@haxo čo je na tom smiešne? ja behať budem aj tri kilometre, skákať, všetko možné len kolektívne hrať nejakú športovú hru mám rád keď si môžem sám kopať, alebo si pinkať loptičku o stenu a silou mocou do nej kopať ale takéto ihriskové veci z duše nenávidím
rovnako aj spoločenské hry, okrem pár výnimiek kde je v podstate jedno kto čo spraví lebo to nikto neberie tak sakramentsky vážne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
a nech ms zozeru ostatni za to
a nechcem.ich menovat, lebo by som vyzerala namyslene
ale o výsledku už sa nebavme
@grietusha nauc ma to
Ale inač sa mi strašne páči táto diskusia! Všetci sme výnimoční
Hmm ... a ja som v .... ja si to premyslím Ale asi vo všetkom čo robím a tvorím ...
posielať a varovať je rozdiel, či?(ach)
každopádne sa cítim výnimočne ale v tom zlom, prosto som nanič
a volejbal.
a melón.
som výnimočne nanič, nepoznám až tak lenivé hovado ako som ja a ešte som výnimočne zlá vo veciach vzťahov sa týkajúcich.
daj link, kde som tak učinil...a tomu človeku sa pokorne ospravedlním
je nás na birdzi 300 tisíc, čiže to nebude až také ťažké nájsť aspoň jednéh
(taktiež spoločné čítanie jedného textu s iným človekom je obojstranné utrpenie)
na dievča viem urobiť dosť veľa klikov
od istého veku nedokážem po niekom opakovať pohyby zrkadlovo ani v zákryte, aerobik je pre mňa najväčšia nočná mora
a svojou nanič schopnosťou som myslel to, že prosto v ničom nevynikám, všade som buď podpriemerný alebo priemerný, dobré možno sa nájde vec v ktorej som expert ale tá je zväčša úplne zbytočný blud
Mam najkrajsie pisane pismo
Viem vselico uvarit
Som mega tolerantna
Ale inak si myslim,ze mojmu bratovi priroda viac nadelila.
@patricino zavidzis mi bo som vynimocny!
ale samozrejme aj v potrebných veciach, ale nebudem sa chváliť
a dokážem na hocijakú blbosť napísať niečo, čo by sa dalo nazvať kratším literárnym útvarom
rovnako aj spoločenské hry, okrem pár výnimiek kde je v podstate jedno kto čo spraví lebo to nikto neberie tak sakramentsky vážne