Ahojte teraz ako začala jar mi strašne vypadávajú vlasy a sú dosť suché. Mám ich plnú kefu.Neviete mi poradiť čo mám robiť ? Nejaké vitamíny, šampóny alebo niečo iné. vopred Ďakujem
Odporucam Ti pozriet sa v obchodoch po Gliss Kur vlasovej kozmetike. So rozne rady, vyber si, ktora Ti najviac sadne. Vacsinou najlepsia je zlta alebo ruzova. Dobre je balzam alebo sprej, ktory sa dava po umyti vlasov. Je na pokozku aj na osetrenie vlasov.
capillan vlasový aktivátor kúpiš v lekárni za 5 eur.
Forcapil, zinok v tabletách s tým mám skúsenosti ja a je to celkom fajn. Keď pôjdeš do lekárne a popýtaš sa, vždy väčšinou dostaneš na výber z 3-4 produktov, tak to vyskúšaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Forcapil, zinok v tabletách s tým mám skúsenosti ja a je to celkom fajn. Keď pôjdeš do lekárne a popýtaš sa, vždy väčšinou dostaneš na výber z 3-4 produktov, tak to vyskúšaj
skúsila som všetky možné druhy, všetky možné tabletky, tieto sú ale fakt dobré...