Mojej priatelke v poslednej dobe vypadava prilis vela vlasov. Pise sa, ze priemerne za den vypadne 20 - 100 vlasov. Jej len rano pri cesani vypadne 100 vlasov, nehovoriac o tom kolko jej ich vypadne pocas dna.
na vypadavanie vlasov sa "specializujem" Pomaha zapar zo zihlavy (zihlavovy caj), podobne pomaha aj lopuchovy zapar (najlepsie koren), tiez brezove listy aj rozmarin. dalej su tu prirodne rastliny, ktore obsahuju dost estrogenu, ten ochranuje pred vypadavanim vlasov. su to: šalvia lekarska, chmeľ obyč...
S tymito cajmi si trba umyvat vlasy, snazit si to vmasirovat do pokozky hlavy a prcesat. 100% pomaha!!! Z vlastnej skusenosti
Olgojchorchoj: lenze okrem umyvania vlasov v tich cajoch, bude muset na seba davat aj menej tych sraciek a hlavne nefenovat vlasy co? Ak hej tak k tomu ju neprinutim, ona proste "neupravena" ani na krok. Minule som ju sice presvedcil aby si z vlasmy nic neurobila len tak si dala gumicku a bola pekna aj tak, ale stale to tak nosit nece
Urcite by bolo vhodnejsie, keby to neprehanala s upravymi hrivy, ale zenskej nerozkazes. Nech vzdy ked si umyva vlasy si ich umyje s tym cajom. Najlepsia je fakt ta zihlava. A aj ked si bude s vlasmi robit potom co chce, budu odolnejsie...
No sak to, zenska ked sa zatne, tak mame smolu.. A ma si vlasy umyvat aj so samponom a aj s cajom? Ci len s cajom? Uf no dufam ze ju na to prehovorim, ale ked nie tak mozno zihlavovy sampon by nepomohol aspon ako tak?
no pravdaze aj samponom,ved caj nezmyje tie necistoty,ale naozaj nemala by tie lasy tolko fenovat,pretoze ten horuci vzduch automaticky vysusuje pokozku hlavy,co vedie k vypadavaniu vlasov,a hovorim to z vlastnej skusenosti
Cicuska123: aj ona sama vie ze fenovanie jej najviac nici vlasy, ale argumentuje tym ze ked ich nevyfenuje, tak potom ich uz neupravi tak ako chce a vyzera hrozne.. Ale nedokaze pochopit ze mne sa bude pacit aj keby bola plesata..
Nuz pomaha aj sampon zihlavovy, ked je kvalitny. Ale najvacsi ucinok ma prave cerstvy caj, a cerstva zihlava, lebo dlhsim spracovanim sa klucove latky nicia. Ked uz neozelie to samponovanie, tak aspon po samponovani nech pouzije ten caj. Nech skusi, z toho urcie neumrie...
prava rada nech si vlasi nefenauje!!!! to strasne nici vlasy...najlepsie je kupit si sampon s aloe vera...na posilnenie vlasov...a este jeden zihlavovy pomaha....ja mam rovnaky problem mne tiez vlasy vypadavaju.....dakedy sa vravy ze ked niekomu vlasy vypadavaju ze je anorektik alebo ma buliniu
Anorekticka ani bulimicka nastastie neni a ak je hyperfunkcia stitnej zlazy nadmerne potenie, tak teroreticky aj moze byt, ale az tak moc sa nepoti, ale predsa trosku viac nez ja..
priznaky tej stitnej zlazy su: casto prilisna chudost aj napriek dobrej chuti do jedla, mierne trasenie ruk, vlhke ruky a teple, arytmia srdca, rychli tep, nervozita, aj potenie...
POsaď si ju pred seba a povedz jej: "Máš 2 možnosti, bud sa budeš len česať a nebudeš si dávať na hlavu všeliaké chemikálie a budeš si umývať hlavu vyššie uvedenými prostreidkami ( akože tou žihlavou a tak ), alebo už nebude žiaden sex!!!!
ok teraz seriozne, alebo o rok prídeš o všetky vlasy
ja keď človeku niečo podobné poviem tak občas sa nad tým zamyslí že waw a potom zas myslí na to ako nahovno bdue zajtra v robote....ale fakt závisí od charakteru
lebo bud budeš mať zdravé ale škaredé vlasy alebo pekné ale choré....ja som skor za tu 1. možnosť
2) Namiesto kopy tuzidla by mala pouzit ochranny prostriedok ktory sa pouziva pri fenovani a zehleni vlasov (ale je dost drahy)
3) Nepouzivat tolko laku na vlasy... moze byt akykolvek kvalitny... vysusuje vlasy a tie sa potom lamu, stiepia sa konceky alebo vlasy vypadavaju... ak rano pouzije kvalitne tuzidlo uz nemusi pouzivat lak
4) Aspon raz za tyzden by mala pouzit regeneracny balzam
5) Moze si skusit vyvar z byliniek... po umyti vlasov si s tym iba oplachne vlasy (svetle vlasy - harmancek, tmave - levandula ... spevni jej to vlasy a doda lesk
6) Zalezi aj od toho ako si ich cese... na rozcesavanie by mala pouzit riedky hreben a na docesanie kefu
7) Tabletky Perfecill..... teda neviem ci ich na SVK mate... ale su skvele.... uzivala som ich istu dobu... spevnuju vlasy, zlepsuju stav pleti a posilnuju nechty...
8) Ked nic nepomoze... mala by vazne skocit k lekarovi.....
Možno má málo vitamínov: pomôže zinok. A tiež je dobré piť žihľavový čaj--to mi povedala kaderníčka. A je tiež možné,že ich má až príliš dlhé a sú ťažké,preto padajú. A teda skrátiť.
no hej ja som mala podobny problem a vazne ta zihlava pomaha normalne nech si vlasy umyje a potom na konci ich uz ciste oplachne zihlavou aa fen nemusi vyhadzovat nech su kupi novy taky kde si mozes nastavit ci chces aby sa ohrireval vzduch alebo nie a to s tym studenym vzduchom vlasy nenici (teda aspon podstatne menej aj horuci vzduch) aaaaa tak isto jej moze chybat zinok taakto treba doplnat ak ho ma malo... a tiez lak na vlasy nech si kupi nie extra extra silny ale taky obycajny....inak si riadne zlaty ked sa takto o nu staras nemas brata?
priciny vypadavania moze byt tisic, od poskodeneho organu, cez pouzivania chemii, az po psychicke priciny a stres, ja s tym bojujem uz tolko rokov, ze ma to ani nevzrusuje:/ a hoci si nefarbim necackam vlasy melirmi a netrapim fenovanim, aj tak mam problemy,a bude to jedine zo stresu
sampon by mal byt co najmenej agresivny, vajecny je najlepsi ale napriklad ani pantene antibreak nie je na zahodenie, a zinok
inac mam dobru skusenost aj s glisskur, ten je perfektny
Stifut: vies len ona sa sama sebe potom nepaci a ma nervy, cize to jej vlasom tak ci tak nepomoze..
Lillah: no hej prehana to, ale sama asi vies, ze baby pre krasu su schopne vsetkeho.. ona ich fenuje kazdy den, ale nastastie len raz (aj ked aj to je dost), ak ich nevyfenuje, tak vraj uz ani lakom s tym nic nespravi.. ma ich strasne jemne a bez tuzidla a laku nemaju ziadny objem..
Tysha: jj urcite si myslim ze je to aj vo vitaminoch a v strave (jedava nepravidelne a skoro ziadnu zeleninu ) dlhe ich nema..
Lala: vidim ze ta zihlava je fakt fajn a pomaha.. som sa dnes s nou o tom rozpraval a povedala ze to skusi, ale tak neviem mno.. ak si nekupi extra silny lak, tak jej to nedrzi ani za boha.. tak trapi ma to hlavne koli nej a ee nemam brata preco?
Zipporah: stres veru nema a s psychikou to tiez nic nema v jej pripade, ale tie chemicke sracky su v tom urcite a asi je to aj vrodene, po jej otcovi..
Aj mne padaju vlasy... ale skoro vobec nepouzivam laky,nefenujem si ich vobec (lebo viem ze sa tak nicia, a ja kebyze si ich ofenujem tak ich mam strasne =D ) .. Ale najviac mi padaju jak ide jesen,a zima.. a jak ide zas leto a teplejsie... hm..mozno je to tym..ale asi nie,ked pouziva na vlasy vselico moznee...
tak, tak. zihlava je najlepsia a este lopuch. ja som si kupila drahe tabletky a prd mi pomohli. a jak tu uz niekto spominal existuju feny so studenym vzduchom.
no a je tu este jedna moznost. mne ju vyslovene odpoucila kozna lekarka. ze by bolo dobre zmenit uces. myslim tym dlzku vlasov (skratit) lebo aj to zatazuje vlasy. ta samotna vaha vlasov. ze ked sa to da vsetko do poriadku ze si mozem znova nechat narast vlasy.
ano nech sa ostriha veď su nadherne učesy s malymi vlasmi.žiadne tužidlo či gely to neprospieva a dokonca som počula že časte fenovanie tiež škodi.o fenovani nemam potvrdene.
ja mam tiez problem z vypadavanim vlasov a pritom si vlasy nefarbim a ani si ich nefenujem...uzivala som zinok a nepomohlo to..kupila som si drahy sampon v lekarni a ani to nepomohlo..uz som sa dala aj ostrihat ale to tiez nepomohlo..teraz asi idem skusit tu zihlavu len sa chcem spytat ze ci ten caj kupujete alebo pripravujete zo zihlavy a ak ho pripravujete zo zihlavy tak ci z cerstvej alebo susenej a ze ci si s tym len vlasy oplachnete a zmijete alebo ako to robite...dakujem..pa
mne tiež veľmi padali vlasy až som z toho bola zúfala, a to si ani nefenujem vlasy ani nelakujem ani nič neviem z čoho to bolo, priateľ mi kúpil šampón od vichy proti padaniu vlasov, ale asi ani moc nezabral, začala som každý deň piť žihľavový čaj a kúpila som si tabletky equivita, stoja cca 6 eur a je tam 40 tabletiek a už po 20 tabletke som videla výsledky, ešte mi padajú vlasy, ale rozhodne nie toľko ako voľakedy, a vraj je aj dobrá žihľavová alebo lopúchová voda dá sa kúpiť v drogerke a po umytí si ju vmasírovať do vlasov. tommyhot nech si priateľka hlavne prestane fenovať vlasy, nestojí to za to ak bude o par rokov plešatá, mala by si to uvedomiť, potom už len bude pekná, ked bude mať 3 vlasy na hlave.
Ahojte, na padanie vlasov mi osobne pomohli tabletky Amitamin® Hair plus, su bez laktozy a aj lepku, skusila som viacej znaciek aj z netu aj z lekarne, ale najlepsi vysledok som spozorovala s tymito tabletkami, vlasy mi zhustli a mam pocit ze aj rastu rychlejsie. kupujem si ich tu » shop.vitarian.sk/amitamin-hair-p...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Podla mna keby si ju stale s tym otravoval mozno by ju presla trpezlivot a prestala by to robit. Po pripade jej ku Parchnu a mas to vybvaene a aj ona
S tymito cajmi si trba umyvat vlasy, snazit si to vmasirovat do pokozky hlavy a prcesat. 100% pomaha!!! Z vlastnej skusenosti
A to umyvanie ma byt ako casto?
ved to fenovanie a laky vlasy len zatazuju,tak z coho by to mala?
ok teraz seriozne, alebo o rok prídeš o všetky vlasy
ja keď človeku niečo podobné poviem tak občas sa nad tým zamyslí že waw a potom zas myslí na to ako nahovno bdue zajtra v robote....ale fakt závisí od charakteru
lebo bud budeš mať zdravé ale škaredé vlasy alebo pekné ale choré....ja som skor za tu 1. možnosť
1) Nech ich nefenuje tak casto
2) Namiesto kopy tuzidla by mala pouzit ochranny prostriedok ktory sa pouziva pri fenovani a zehleni vlasov (ale je dost drahy)
3) Nepouzivat tolko laku na vlasy... moze byt akykolvek kvalitny... vysusuje vlasy a tie sa potom lamu, stiepia sa konceky alebo vlasy vypadavaju... ak rano pouzije kvalitne tuzidlo uz nemusi pouzivat lak
4) Aspon raz za tyzden by mala pouzit regeneracny balzam
5) Moze si skusit vyvar z byliniek... po umyti vlasov si s tym iba oplachne vlasy (svetle vlasy - harmancek, tmave - levandula ... spevni jej to vlasy a doda lesk
6) Zalezi aj od toho ako si ich cese... na rozcesavanie by mala pouzit riedky hreben a na docesanie kefu
7) Tabletky Perfecill..... teda neviem ci ich na SVK mate... ale su skvele.... uzivala som ich istu dobu... spevnuju vlasy, zlepsuju stav pleti a posilnuju nechty...
8) Ked nic nepomoze... mala by vazne skocit k lekarovi.....
sampon by mal byt co najmenej agresivny, vajecny je najlepsi ale napriklad ani pantene antibreak nie je na zahodenie, a zinok
inac mam dobru skusenost aj s glisskur, ten je perfektny
Stifut: vies len ona sa sama sebe potom nepaci a ma nervy, cize to jej vlasom tak ci tak nepomoze..
Lillah: no hej prehana to, ale sama asi vies, ze baby pre krasu su schopne vsetkeho.. ona ich fenuje kazdy den, ale nastastie len raz (aj ked aj to je dost), ak ich nevyfenuje, tak vraj uz ani lakom s tym nic nespravi.. ma ich strasne jemne a bez tuzidla a laku nemaju ziadny objem..
Tysha: jj urcite si myslim ze je to aj vo vitaminoch a v strave (jedava nepravidelne a skoro ziadnu zeleninu ) dlhe ich nema..
Lala: vidim ze ta zihlava je fakt fajn a pomaha.. som sa dnes s nou o tom rozpraval a povedala ze to skusi, ale tak neviem mno.. ak si nekupi extra silny lak, tak jej to nedrzi ani za boha.. tak trapi ma to hlavne koli nej a ee nemam brata preco?
Zipporah: stres veru nema a s psychikou to tiez nic nema v jej pripade, ale tie chemicke sracky su v tom urcite a asi je to aj vrodene, po jej otcovi..
Dik ludia nieco poriesime...
no a je tu este jedna moznost. mne ju vyslovene odpoucila kozna lekarka. ze by bolo dobre zmenit uces. myslim tym dlzku vlasov (skratit) lebo aj to zatazuje vlasy. ta samotna vaha vlasov. ze ked sa to da vsetko do poriadku ze si mozem znova nechat narast vlasy.
aale nie, snad jej to uz preslo.. len sa prehrabavam v starych temach
» shop.vitarian.sk/amitamin-hair-p...