pozor, maju ale aj taku tmavsiu modru, na cierne bodky, ta nie je zdaleka taka agresivna ako ta bledomodra. a to "sensitive skin" si vobec nevsimaj, fakt to je vypalovak
Inak pre znalych, v com moze byt chyba, ked jem sladke, teda hlavne cokoladu tak kazdy druhy den cca vyrazky vobec nemam, prestanem jest tak sa vyhadzem jak pripeceny
no,tak poprvé,som hedonista a nemienim sa vzdávať akéhokoľvek potešenia z plných chutí rozličných jedál a milujem čierne korenie xD
navštevoval som štyri roky kožnú.....mám hypersenzitívnu pokožku,pod ktorou rastú už roky bolestive hnisavé vredy,bez srandy,vyskúšal som všetko dostupné,na trhu...........takže problém vznikol pravdepodobne od úrazu,kde sa poškodil centrálny nervový systém človeka,čiže je to organicky podmienené,to čo mirastie pod pokožkou..........už som si zvykol,netrápi ma to,a to ma už vonkoncom netrápi,že to niekomu prekáža ! AVE
@giordano ak tým "ze to niekomu prekáža" narazas na mňa (co snáď nie), tak si mimo...mne je to dosť jedno..len som si to všimla na pár fotkach a chcela som ti len poradiť, bo mi napadlo, ze to môže prekážať tebe ((mne tiež vadí ked som vyhadzana...) :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
pozor, maju ale aj taku tmavsiu modru, na cierne bodky, ta nie je zdaleka taka agresivna ako ta bledomodra. a to "sensitive skin" si vobec nevsimaj, fakt to je vypalovak
inak ano, ked skombinujes @4 a zinerit tak si budes supinky oprasovat z tvare podla mna
zineryt som mal a vobec so mnou nepohol
Inak pre znalych, v com moze byt chyba, ked jem sladke, teda hlavne cokoladu tak kazdy druhy den cca vyrazky vobec nemam, prestanem jest tak sa vyhadzem jak pripeceny
som si to posledne 2 tyzdne odsledoval
ale tak..určite sa nevyhádzuvaváš kvôli tomu, že neješ sladké -.-
navštevoval som štyri roky kožnú.....mám hypersenzitívnu pokožku,pod ktorou rastú už roky bolestive hnisavé vredy,bez srandy,vyskúšal som všetko dostupné,na trhu...........takže problém vznikol pravdepodobne od úrazu,kde sa poškodil centrálny nervový systém človeka,čiže je to organicky podmienené,to čo mirastie pod pokožkou..........už som si zvykol,netrápi ma to,a to ma už vonkoncom netrápi,že to niekomu prekáža ! AVE