OK... fuuha mno tak chcela by som sa vás popýtať či už ste sa s takýmto niečím stretli a ak áno či máte dobré či zlé zážitky a aké??? Veľmi by ma to zaujímalo, pretože mňa v najbližšej dobe čosi takéhoto čaká a síce sa veľmi nebojím, ale chcem vedieť čo s
No mne tym vypalovali niekolko krat kurie oka na slapach, ale nepomohlo to, stale su tam suky :/ A co sa tyka boli neboli, zalezi od miesta a jak hlboko budu palit
velmi zalezi od toho na akom mieste ti idu vypalovat, raz ma to nebolelo, inokedy sa mi az slzy z oci tlacili..a ani by som nepovedala ze citis studene, skor velmi horuce.
hej.. najlepsie bolo, ked mi potom narastla na spodku nohy taka obrovska fialovo cierna hrca, ktoru som si musel prepichnut a vytlacit odtial ten fajny hnis.. mmmm...mily zazitok
Ja som mala na nohe na spodu, na tom vankusiku... Ale svina, neslo to dole a sestricka u koznej bola dost masochistka, takze dakedy mi to tak vypalila, ze som cely den nevedela chodit a este dalsie dva dni mi robilo problem naslapovat na nohu.... Som myslela ze skapem od bolesti... A aj tak mi to nepomohlo Dajaku blbost mi predpisala, co smrdela ako lak na nechty, potom sups slana voda a zisla, potvora A mam svaty pokoj Ako vies, normalne by to nemalo boliet, len chladit, len zalezi to od toho, kde to mas a ako dlho a ako hlboko a tak... Ale inac by nemalo
jeej ďakujem Vam ľudia velmi pekne... ako sa to vezme, ale celkom ste ma ukľudnili.. lebo za pár týždňov máme mať ples v škole, tak som dúfala, že tam nepôjdem s barlami xD
xD jeeejda, mno akurat som došla od doktora... bolelo to poriadne, ale najviac asi keď som išla domov... dala som si nejaké lieky proti bolesti a teraz je to celkom dobré. Napriek tomu, že to bolelo jak šľak, celý čas som sa tam smiala, lebo som myslela na to ako dokrivkám domov, že ma to isté čaká ešte raz v stredu a že v piatok 13. idem na kontrolu... hmm, tak s úsmevom to bolo omnoho ľahšie... skúste to
Preboha že nebolí??? ak ideš vypaľovať v oklí nechotv tak sa priprav na strašnú bolesť , viem si o tom svoje už od mala ma to trápi...A dá sa aj vypaľovaniu bradavíc predísť.Mám hned niekolko receptov Kedže som neznášala ked som musela chodiť vypaľovať (raz som skoro zamdlela) tak som hladala všakovaké prípravky...Zatial viem povedať že s určitostou vám pomože ked si budete prikladať na noc citronovu korku namočenu v octe, zopár krát to tam dáte a je po tej pľage a ak ostane jazvička potierajte olivovým olejom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov