Dobrý deň
Problém mám s poslnovaním napr. biceps. Zdvíham tičku 1. krát, 2.krát,3.krát,4.krát,5.krát týchto 5 zdvihov dám úplne v pohode ako by sa nič nedialo no a následne ked zdvíham 6.krát tak ma úplne vypne a nezdvihnem už ani raz. Nechápem ..
Ešte chcem dodať že proste tých 5 dám v pohode a šiestu už vôbec proste nič ani s pomocou ... No a ostatní napríklad idú postupne že čoraz tažšie zdvíhajú tie činky ale trošku im potlačím a ide to dajú 10 ale ťažko, pomalky... Fakt tomu nechápem .. v čom je problém ?
Ani sprinter nezabehne maraton na prvy raz. Proste si zvyknuty na malo opakovani, radsej si daj mensiu vahu a urob 10-12 a postupne si potom davaj viac a viac a napokon budes davat s tou tvojou dnesnou vahou v pohodke 10.
Ved ale to je blbosť ... V pohode to dávam a zrazu ma vypne .. tu nejde teraz o váhy napr s 10kg to dávam v pohode aj 15x ... ale s 12kg dám napr 6 a siedmu ma proste vypne ... ale tých 6 dávam ako nič proste easy ...
@namenoexist00 o tom to je to cvicenie, proste niekedy vládzeš a niekedy nie. Preto pridávaj postupne, menej kg, ak nevládzeš viac kg naraz. A dalsia vec je strava a prestávka. Pokial nie si zvyknuty na kratke prestavky a davaš si kratke prestavky tak potom toto spravia svaly. Proste trening, netreba sa zastavovať, vela ludi ma tento isty problem a preto prestanu cviciť, ale to je chyba, staci len trosku sa posnaziť a ten svoj limit prekonaju a potom to uz ide.
@namenoexist00 to je jedno aký sval, aj ked to robi len jeden sval. Skus si niekedy ist ked pojdes cvicit ale cisto len biceps prvé cvic, nic iné okrem toho, po bicipse sa mozu nohy alebo nieco, proste ked je este tá sila a cukor, mozno to pojde lepsie a potom uz dalsie cvicenia uz budes vladat normalne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov