Elektricku instalaciu od stlpu az po zasuvky mame vybornu, tak z elektrickej siete ani nie. Ale od anten a datovych sieti odpajame vsetko. Obcas aj mobilne telefony.
preco by som mala? asize ked tu elektriku potrebujem, tak si predtym neodfajkavam kolonku: neprsi...a nebudem vytahovat preventivne zo zastrcky, ved casto si ani len nevsimnem, ze zacalo prsat...
niekedy som to robila, lebo moje šibnuté kamošky ma nastrašili s rôznymi somarinami že ak si nechám zapnutý phone cez burku mi trafi do domu blesk a podobné voloviny a teraz na to kašlem ..oni nech si robia čo chcú
Ak je búrka silná, vypínam mobily. Stará povera, na ktorú spoluobyvatelia domu nedajú dopustiť. Inak všetko čo vydáva zvuky a svetlo vypínam pre atmosféru.
jak mame celu taku no, vec, kde sastrka vela kablov, pod stolom, tak to vypinam na mamin prikaz, lebo jako hovori, televizor by jej nechybal ale par mesiacov stary pocitac aj ano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
kotolňa oproti nám má asi cca 30m komín
mám strach z toho, že ma trafí blesk, pri každom zablysnutí zatváram oči
L