a naco? ked slahne s poistkami na chodbe v baraku prud nepojde.... a ze slahne s tym na chodbe ma netankuje... pokial viem cez okno k pocitacu este blesk neprisiel takze nestreckujem......
osobne mam skusenost ze ta prepatova ochrana tak ako je s prepacenim slusne powedane na hovno...comp mi ani moc neuchranila a tak hned som mohla zhanat rovno uz radsi novy
Spomínam si ako som pred hral po sieti hru z jedným čechom a napísal som mu že vypínam lebo blesky. On mi na to: Mne tu burka uz okno rozbilo a hram. xD
Najnovšie nám tu pred pár týždňami rachlo takže nám odišla jedna vec ktorá nebola odpojená... takže odpájame už a väčšinou keď je búrka v noci tak mamka vstane a pc mi zo steny vytiahne ak je deň, tak ma to napadne aj samú
vcera sa mi vypol sam, ked vypadol prud. ale inak sa mi zda, ze v blizkom okoli nebola burka uz riadne dlho, vzdy vidim zablesky len smerom od trnavy alebo bratislavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
vypínam len anténny zosiľnovač
Vypínam ale až keď sú už sakra veľké blesky.
Spomínam si ako som pred hral po sieti hru z jedným čechom a napísal som mu že vypínam lebo blesky. On mi na to: Mne tu burka uz okno rozbilo a hram. xD