doteraz nikdy, ale v poslednom čase ho na noc často vypínam, pretože sú aj takí zlomyseľní ľudia (ako ja čo v noci zvyknú prezváňať a to ma zobúdza, takže tak
pretože on je retardovaný, tak musím, lebo to je jediná vec, ktorá ho prinúti fungovať normálne.
ale inak nemám problém vypnúť to. boli časy, kedy mi za pracovný týždeň zazvonil vyše 200krát (ano, rátala som to) a vždy, keď som ho počula, stiahol sa mi žalúdok. tak som ho raz z trucu vypla a kludne to tak urobím aj teraz.
bola som vzdy ucena na vypanie mobilu na noc, jednak ze vysiela dake ziarenie a potom keby daky keket s tajnym cislom potreboval volat v noci lebo nema co robit, ale casto ho zabudam vypnut
@tisko strašne ma vytáča keď si niekto vypína mobil,takým luďom by som zakázal vlastniť mobil,na čo ho majú keď ho vypínajú. Keď niekomu viackrát volám a má vypnutý mobil,som schopný si aj vymazať jeho číslo,lebo mi je tým pádom zbytočný.
Nevidím absolutne žiadny dôvod vypínať si mobil,odkedy vlastním mobil tak bol umyselne vypnutý jedine v lietadle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale inak nemám problém vypnúť to. boli časy, kedy mi za pracovný týždeň zazvonil vyše 200krát (ano, rátala som to) a vždy, keď som ho počula, stiahol sa mi žalúdok. tak som ho raz z trucu vypla a kludne to tak urobím aj teraz.
Nevidím absolutne žiadny dôvod vypínať si mobil,odkedy vlastním mobil tak bol umyselne vypnutý jedine v lietadle.