Ahojte. Pred 2 mesiacmi (22.9.2014) som podpísal zmluvu o brigádnickej práci študenta v súčasnej práci, ktorá zahŕňala aj 3 mesačnú výpovednú lehotu. S prácou som ale nebol spokojný a zároveň som dostal inú, lákavejšiu ponuku, ktorú som sa rozhodol prijať
@allidan3373 Dobre prečítaj zmluvu, či tam máš napísanú 15 dňovú, alebo 3 mesačnú. 3 mesačná nie je určená zákonom. Tá je maximálne stanovená. Brigádnici si myslím, že nemajú 3 mesačnú, to by nedávalo zmysel.
Ak nie, tak sa obráť na orgány činné v trestnom konaní
@igorv na zmluve je uvedená 3 mesačná výpovedná lehota, mám to pred sebou na papieri
a zmluva síce nemá v názve nič s brigádnickou prácou študenta ale hneď sa odvoláva na §227, ktorý ju popisuje
neviem ako si tu výpoveď napísal...
dúfam, že si nenapísal Žiadosť o zrušenie pracovného pomeru...
ak si napísal Dávam vám výpoveď z pracovnéhio pomeru ku dňu napr. 25.112,014 tvoju výpoveď musia kceptovať....
vo výpovedi nemusíš ani uvádzať z akého dôvodu končíš pracovný pomer v skúšobnej dobe!
ak sa budu priečiť, pohroz im inšpektorátom práće...
Spôsob skončenia pracovného pomeru v skúšobnej dobe je najjednoduchším aj najrýchlejším spôsobom skončenia pracovného pomeru a keďže sa nejedná o výpoveď ,nebude plynúť ani výpovedná doba.
Výpoveď v skušobnej dobe (3 mesiace) podáva zamestnávateľ i zamestnanec bez udania dôvodov.
Pardon - namiesto "výpoveď v skušobnej dobe.." tam patrí "skončenie pracovného pomeru v skušobnej dobe".. aby sme zas nemotali dve na tri. Hádam to z toho chápeš
Zamestnanec má rovnaké možnosti ako zamestnávateľ a v prípade, že nie je so svojou brigádou spokojný, vidí porušovanie svojich práv zo strany zamestnávateľa, našiel lepšiu brigádu, alebo má iný nešpecifikovaný dôvod, môže kedykoľvek podať výpoveď. Takisto môže využiť jednu zo štyroch typov výpovedí. Závisí od situácie a dôvodu aký typ výpovede si brigádnik vyberie. Najbežnejšími sú výpoveď dohodou a jednostranná výpoveď.
Pri jednostrannej výpovedi musí byť výpoveď písomná a doručená zamestnávateľovi. 15 dňová výpovedná doba začína plynúť dňom doručenia výpovede zamestnávateľovi.
A okrem toho, odkedy je pri brigádnickej činnosti skušobná doba??
@martic no očividne niečo také ako skúšobná doba v brigádnickej zmluve existuje aspoň ja to tak mám, v zmluve síce nie je priamo uvedené že ide o brigádnickú prácu študenta, ale hneď v úvode sa odkazuje na §227, ktorý hovorí o brigádnickej práci študenta... a potom v jednom z bodov je napísané to, čo som písal vyššie
@igorv podľa toho, čo som čítal na nete, nepodávam výpoveď ale len ruším pracovný pomer v skúšobnej lehote. Predlohu tlačiva som taktiež našiel na nete a vyplnil, čiže by to mohlo byť dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ak nie, tak sa obráť na orgány činné v trestnom konaní
a zmluva síce nemá v názve nič s brigádnickou prácou študenta ale hneď sa odvoláva na §227, ktorý ju popisuje
neviem ako si tu výpoveď napísal...
dúfam, že si nenapísal Žiadosť o zrušenie pracovného pomeru...
ak si napísal Dávam vám výpoveď z pracovnéhio pomeru ku dňu napr. 25.112,014 tvoju výpoveď musia kceptovať....
vo výpovedi nemusíš ani uvádzať z akého dôvodu končíš pracovný pomer v skúšobnej dobe!
ak sa budu priečiť, pohroz im inšpektorátom práće...
Výpoveď v skušobnej dobe (3 mesiace) podáva zamestnávateľ i zamestnanec bez udania dôvodov.
Výpoveď zo strany brigádnika:
Zamestnanec má rovnaké možnosti ako zamestnávateľ a v prípade, že nie je so svojou brigádou spokojný, vidí porušovanie svojich práv zo strany zamestnávateľa, našiel lepšiu brigádu, alebo má iný nešpecifikovaný dôvod, môže kedykoľvek podať výpoveď. Takisto môže využiť jednu zo štyroch typov výpovedí. Závisí od situácie a dôvodu aký typ výpovede si brigádnik vyberie. Najbežnejšími sú výpoveď dohodou a jednostranná výpoveď.
Pri jednostrannej výpovedi musí byť výpoveď písomná a doručená zamestnávateľovi. 15 dňová výpovedná doba začína plynúť dňom doručenia výpovede zamestnávateľovi.
A okrem toho, odkedy je pri brigádnickej činnosti skušobná doba??
Pracovný pomer sa uzatvára na dobu: určitú, tj. od 22.9.2014 do 31.12.2014 so skúšobnou dobou 3 mesiace