Moja kamoška má ísť vypovedať k štátnym policajtom, ako svedok resp. spolupáchatel (sama nevie ako sa to bude riešiť) ....Má 16 rokov a nechce tam ísť s rodičmi... Je nejaký zákon o tom že tam s nimy musí ísť ? nemohla by ísť bez nich ???
vedela by som ti odpovedať, keby to bol trošičku iný prípad...ale myslím si, že može ísť sama, rodičia u tej predpokládam "nehody" aj tak neboli a keby chcli, tak si ich predvolajú potom aj s ňou
Moja kamarátka bola v 15tich tuším a tiež niečo ako spolupáchateľ- Bola tam bez rodičov. Ale tak podľa toho, čo spravila tvoja kamarátka. Moja bola v aute, kde bola tráva.
@hluzar ked vies urazit 5 mil. ludi vratane seba naraz, osobne invektiva od teba sa ma dotknut nemozu..
..no samozrejme, ze ako s obvinenym a ako by si este chcel? dokonca neoznamenie trestnej cinnosti je tiez trestny cin..a to je hadam v kazdej krajine europskej unie, a urcite aj v USA takze naozaj neviem co sa ti na tom nepaci
Ad1 stat je pravnicka osoba. Nie 5 milinonov ludi.
Ad2 presumpcia neviny. Ak si travu nemal pri sebe , tak nemozes byt obvineny z jej drzania + o tom, ze ju mal tvoj kamos vo vacku nemusis vobec vediet.
@hluzar stat je pravnicka osoba, ktorej predstavenstvo si my volime..takze tym nadavas minimalne vsetkym volicom..
..a co sa tyka Ad2 tak ano, s tym suhlasim..ak v aute len bola trava, teda ze ju nikto vtedy nepozival tak mas pravdu..potom moze ist naozaj len o predvolanie za svedectvo..lenze potom predpokladam, ze sa kolegyna vyssie nespravne vyjadrila
@hluzar ani kusok filozofie v tom nevidim, a uz len na zaver skonstatujem, nastuduj si co znamena prezumpcia neviny lebo si to pouzil absolutne nespravne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
či vidim jak niekoho zabili, alebo to celé zorganizujem a vrahovi podám nôž xD
Ale myslím, že rodičia tam byť nemusia lebo ak dovŕšiš 15 rokov môžu ťa trestne stíhať,hm...
Demencia tohoto statu je bezhranicna -.-
je to smutne : (((((((((((((
Je rozdiel ak s tebou jednaju ako z obvinenym alebo ako zo svedkom.
..no samozrejme, ze ako s obvinenym a ako by si este chcel? dokonca neoznamenie trestnej cinnosti je tiez trestny cin..a to je hadam v kazdej krajine europskej unie, a urcite aj v USA takze naozaj neviem co sa ti na tom nepaci
Ad1 stat je pravnicka osoba. Nie 5 milinonov ludi.
Ad2 presumpcia neviny. Ak si travu nemal pri sebe , tak nemozes byt obvineny z jej drzania + o tom, ze ju mal tvoj kamos vo vacku nemusis vobec vediet.
..a co sa tyka Ad2 tak ano, s tym suhlasim..ak v aute len bola trava, teda ze ju nikto vtedy nepozival tak mas pravdu..potom moze ist naozaj len o predvolanie za svedectvo..lenze potom predpokladam, ze sa kolegyna vyssie nespravne vyjadrila
Ked povies, ze stat je retardovany, len idiot si to zoberie ako osobnu urazku , na tuto krajinu si zanadava hocikto.
A uz ma prosim neobtazuj svojou patetickou existenciou , posobi na mna ako rusivy element. Dakujem za pochopenie.
no ona tam nebola zrovna ako spolupáchateľ ale niečo podobné