ja som si ich poctivo kupila za 20 ečok... inač... aj ked som primačky spravila, tak ma tam nezobrali... asi tam fakt treba podplatiť dekana... alebo musiš mať znamostia na škole... poctivo sa tam asi nedostaneš.. a stavim sa, že tie otazky su take iste ako pred troma rokmi ked som tam ja bola na primačkach..
@zuzi24@stmortiis@v3nty a co toto. ja planujem it na policajnu strednu do pezinka na pomaturitnu nadstavbu, po nej by ta mali zobrat k radovym. po roku podat prihlasku na vysku vtedy je ovela vacsia sanca ze ta zeberu kedze si uz policajt/policajta. aj keby si skolu nezvladal tak ta tam dokopu k ukonceniu
@passko ani nevieš ako to na "pluku" chodí a tobož nie na vŠ vojenskej. Kurva tažké je len ukončiť prípravné studium ked ta do PZ zoberú nie to este vš....
zhruba 50% policajtov sa na výcviku zredukuje. Ono problem dostať sa do PZ není ale "prežiť výcvik"
O tej pomaturitnej nadstavbe som este nepoul podla mna to neexistuje ale si si zmýlil dojmy s pojmami
@v3nty hej?? newem kukni si web ponukaju po maturite tzv kurz ci neco take "pomaturitne" ktery trva od pol roka do 8mesicov. potom dostanes jako keby diplom
@v3nty presne tak, bol som na fyzických a tam chalani čo tam do školy už hovorili ako ich buzerujú nenormálne tak ale nejdú za cukrárov
@passko lenže tam sa najprv musíš dostať. A to bude problém kedze teraz je na polícii plno a mozu si vyberať. v3nty má pravdu čo ti píše. A to čo ty píšeš to nie je kurz ale stredná odborná škola kde ťa zaškolujú za policajta a ukončuješ to takou "maturitou". A na výšku sa potom tiež ťažko dostaneš
@passko omg vravím dojmy s pojmamy. školy sú 2. v KE a Pezinku.
Podáš si prihlášku do najbliššieho PZ v tvojomokolí.
Zoberú ta na pohovor. (informatívny) Pobie ti čo a ako. Ak budeš mať stastie tak ti povie že chod na spychotesty a na fyzické testy. Psycho tie su v ZA a fyzické v KE. respektíve psycho niekde najblissie tvojmu bydlisku. Ked to vsetko spravíš ides na testy zo SJ. Potom ku doktorovi (všetko si to hradíš sám) Potom postupuješ do vyberového kola s ktorého postupujú už len známosti.
Zahrajú to asi takto vsetko máš na 100% plny pocet. No povedia mame tu uchádzačov co majú lepsie predpoklady osobnostné na výkon služby taktiež z dvodu predoslej praxe. Ktorú ty ako student nemáš.
Ale ak ak ak ak akby si sa nejako dostal až tam že ta zoberú do tej "skoly" v podstate ta zobraly do PZ s platom 500niečo euro. podla toho kedy je nabor a skola sa otvara každý polrok. ciže nestihnes otvorenie skoly sedis na policajnej stanici polroka ako civil a vypisujes dokumenty atd. Potom anstupis do tej "školy" kde ta buzerujú hrozné kvantuum postupov zákonov atd. + telesná ,celodenne pochodovanie atd...
Na víkendové chlastačky zabudni Ak sa pocas studia stane že budes vsetkým symmpatický a budes poriadný vlezdoprdelka tak to prežiješ a budeš mať ten rušný rok zasebou. ale ani vtedy si nemožeš gratulovať že si vyhral.
Príklad bude na stanici poručík ktorý potrebuje dostať svojho synovca do PZ. Kedže ako ty človek bez znamostí si najlepším terčom vyhladavania banalnych chýb do 2mesiacov letíš
Najlepsie je si vybavit prestup na ine oddelenie pripadne basa a podobne. Ale aj tam su miestenky. potoms a nateba budú kukať ako na kokota ktorý sa neudržal ani v policajnom zbore
A este ako novacik bez známostí dostaneš také tie fajnové nočné hliadky a zásahy z ožranmi jedna radosť
@v3nty tú výšku ako člen PZ budeš študovať tak že budeš chodiť len do školy a dostávat len základný plat bez príplatkov. No po doštudovaní musíš povinne odrobit v PZ trojnasobok rokov co si tam studoval
Ja, mám kompletne vypracované otázky na Akadémiu PZ alebo aj rôzne právnické fakulty na slovenské alebo aj české univerzity aj APZ /UK PraF/ UMB PraF ...
všetky otázkysú správne vypracované formou otázka odpoveď alebo formou testov a vyznačená správna odpoveď ... ďalej mám ... stovky psychotestov aj konkrétne pre PraF alebo aj konkrétne psychotesty vydaná Akadémiou PZ .... stovky testov pre PraF .... IQ , EQ, AQ, SQ, testy ...... učebnice Kriminológie , Kriminalistiky , Policajné vedy , Ústavne právo , Trestné právo hmotné aj procesné , .......
a za denné štúdiu na štátnych vysokých školách sa zatial neplatí .... teda ani na APZ ... iba v prípade ak študent študuje dlhšie než normálna dĺžka štúdia alebo externe a aj v tomto prípade je školné veľmi nizke na koľko ide o štátnu vysokú školu (cca 300 eur) .... a za prijímacie skúšky sa platí na Bc. 29 eur v prípade že si uchádzač podal prihlášku aj elektronický .... 9 eur je to pri Mgr. a 29 eur pri PhD. v prípade že uchádzač nezašle prihlášku aj v elektronickej forme tak poplatok je o 10 eur vyšší ..... a z posledného ročníka štúdia na strednej škole t.j. 4. 5. 6. alebo 8. ročník sa berie iba vysvedčenie za I. pol rok a zvýrazňujem že vysvedčenie a nie výpis známok , študent si musí podať písomnú žiadosť na vedenie svojej strednej školy ktorú navštevuje o vydanie vysvedčenia za I. pol rok ..... a úradne overená kópia maturitného vysvedčenia alebo originál maturitného vysvedčenia najneskôr v deň prijímacích skúšok .... výpis z registra trestov ak ide uchádzača z radov civilistov ..... štruktúrovaný životopis a ústrižok o zaplatená poplatku za prijímacie skúšky ........
Ahojte seci rad by som sa vyjadril co sa tyka Akademii Policajneho Zboru v Bratislave,
...Na zaciatok by som rad uviedol veci na pravu mieru resp. niektore nepravdy ktore tu boli popisane napravil. Ano ja uplne suhlasim s tym ze na tuto skolu je velky problem sa dostat, ja osobne budem mat v decembri 21 rokov zmaturoval som ked som mal 18 a podarilo sa mi na skolu dostat tento rok. cize az na treti pokus. Tiez by som rad povedal ze mam v rodine cloveka ktory je dost vysoko postavenym funkcionarom u Policajtov a aj tak som sa na skolu dostal az tento rok takze ak si niekdo mysli ze na skolu sa dostanes ked si to vybavis je to mozno tak ale neni to take jednoduche ako sa to hovori. Ja osobne otom viem svoje takze prosim niektorych ludi ktory otom nemaju absolutne sajnu nech radsej drzia jazycek za zubami . TIez treba povedat ze APZ v BA je najziadanejsou vysokou skolou na slovensku a ze na jedno volne miesto sa hlasi najviac uchadzacov tento rok tusim 18 ludi na jedno volne miesto pred rokom 21 a rok dozadu az 23. takze si netreba davat satku pred oci a verit v nemozne...
Jasne samozrejme co sa tyka tlacenky nemozem odporovat ale kde dnes uz nemate tlacenku okrem niakych sukromnych vysokych skol kam zoberu kazdeho. Ja osobne som si nekupoval ziadne jebnute otazky za 20 euro ktore vypracovaval clovek ktory ma ztoho dnes velke problemy ma zablokovanu stranku a podobne veci nebudem specifikovat. Kdo si tie otazky kupil a naucil sa ich sa jednoducho VZIVOTE na skolu nemohol dostat kedze tie otazky neboli kompletne resp. mali malo moznosti na spravnu odpoved a na primackach bolo ovela viacej otazok ako bolo zverejnenych. Co sa tyka mojej osoby, dostal som sa na skolu uplne podstivo, bez uplatkov, a neviem co ste to tu este pisali, CELY rok som sa ucil a ucil som sa proste vsetko co bolo zverejnene plus este ovela viacej keby nahodou co sa mi aj vyplatil som prijaty a tesim sa strasne na skolu a myslim si ze ked clovek nieco vzivote naozaj chce tak to dokaze. A ludia typu co hore napisu ze spravil som primacky ale nevzali ma DDD ludia nenehajte sa vysmiat ale to si naozaj myslite ze niekto by ponukal SKUTOCNE PRAVDIVE a HLAVNE UPLNE a KOMPLETNE VYPRACOVANE OTAZKY za pojebanych 20eur?????? to mozno kebyze idete na vysoku skolu prava do sladkovicova ale nieku masmedialnu komunikaciu na paneuropsku. ved to je nasmiech! Mam vela spoluziakov ktory mali same jednotky od zakladnej skoly az po maturitu a na skolu ich nevzali a dovolim si tvrdit ze ty ludia mohli mat iq 150 ale tiez si kupili otazky za 20 eur a teraz si mozu hlavu trieskat cele prazdniny nechcem machrovat ale napisal som na 3321 bodov a nepotreboval som nikoho podplacat...ale myslim si ze toto bol posledny rok kedy bola aka taka sanca sa na akademiu dostat regulerne...a tiez si myslim ze ludia ktory sa regulerne ako ja dostali na skolu mozeme naratat na dvoch rukach...max. aspon teda co viem ja a co som sa bavil s ludmi na primackach.
Takze do buducna odporucam neverit ziadnym inzeratom za 20 eur a ked si to aj clovek kupi a vidi ze k otazke su len 3 mozne odpovede tak nech radsej zamaka a nauci sa to z kniziek... drzim setkym palce, a ak sa vam nechce ucit hladajte si na skole kontakty , aj tak si myslim ze kockaci su pre tuto skolu a pretoto povolanie nepouzitelny! ale tak to je vec nazoru ktory viem ze na skole prevlada a aj prevladat bude drzte sa!
A co sa este stednej policajnej skoly v pezinku tyka jak tam ten PASSKO pise ktory je zrejme uplne mimo, na skolu do pezinku ide clovek ktory si poda ziadost o prijatie do sluzobneho pomeru policajneho zboru AVSAK nato aby bol prijaty musi spravit osobny pohovor, psychotest ktory je dost narocny a hocikto ho nespravi...potom fyzicke previerky a skusku so slovenskeho jazyka ktory pozostava z diktatu a slohovej prace. nakoniec vas caka osobne prehliadka u lekara minv. kde sa neakceptuje! ziadne alergie, tetovanie na viditelnom mieste, kratkozrakost resp. dalekozrakost, do urciteho stupna a tiez ak ste v minulosti prekonali zavaznu chorobu typu rakovina alebo ine... ak toto setko zvladnete cakate na prijatie na skolu cakacka je momentalne 4 az 6 mesiacov, samotna stredna skola trva cca 8 mesiacov a koncite ju maturitnouskuskou. pocas skoly kazdy vikend praxsujete na roznych policajnych oddeleniach. ak skoncite skolu ste prideleny na najblizsie lubovolne volen miesto vo vasom rodnom kraji. vecinou vsak ako radovy policajt na oddelni poriadkovej policie. takze ziadna nadstavba ziadna stredna skola len tak ze dam si prihlasku a idem a ziadne take ze po roku idem na Akademiu. Nato aby bol prijaty policajt v sluzobnom pomere na AKADEMIU policajneho zboru musi odsluzit 4 roky a poziadat oto nadriadeneho ktory ak mu vyhovie tak sa cloveku meni sluzobny pomer na pomer policajta v zalohe...a studujete na akademii, len pre informaciu takychto policajtov je rocne cca 3500 ktory ziadaju o studium na skole a vyhovie sa len 30 cize ako ja nerozumiem co tu ten PASSKO pise ale ked chce byt policajtom treba si najprv prestudovat zakonik a stanku ministerstva vnutra. len pre informaciu moj brat toto setko absolvoval a tiez strasne chcel byt policajt a teraz to dost lutuje kedze jeho plat s 12 hodinovym smenami ci je den ci sviatok ci je teplo ci zima vianoce alebo velka noc sluzi stale a zaroby tych cca 700eur v cistom. stale je kontrolovany davaju mu fukat aj ked ma volno cize neni to len tak. myslim si ze tato cesta je najhorsia aku si clovek moze zvolit. Ku policajtom a do spravodajskych sluzieb sa da dnes dostat jedine ak mate kontakty, alebo ste absolvent policajnej akademie (vysokej skoly) alebo absolvent pravnickej fakulty univerzity komenskeho, nic ine sa neberie! okrem jasne tych IT-ckarov cize technickej univerzity kriminalistyckych expertov cize fakulty chemickej technologie a kynologia ma skolu v kosiciach takze toto su cesty ako sa dostat ku policajtom...ale cesta typu SOS PZ Pezinok je ta najhorsia cesta a ludia ktory isli takto nic nikdy okrem ulice a poriadkovych jednotiek nedosiahli a nedosiahnu lebo kazdy ich bere ako vymetencov. Drzte sa ludia a ak si neviete pomoct zoberte do ruky zakonik a stranku www.minv.sk a nie diskusie a ludi typu PASSKO
dianka123 kúpila som ich od jedného chalana... ktorý ich zrejme tiež kúpil od niekoho... takže neviem ti povedať..... inač "knižku" s otázkami ti pošle škola, ked si podáš prihlášku...
Zabudnite na cele vypracovane otazky ktore su stare a k*t vam pomozu zbytocne stratite rok...naozaj si tu niekto myslite ze vam niekdo preda otazky ktore su spravne na skolu na ktoru sa hlasi kazdy rok 3000ludi za niaky smiesny peniaz? Zobudte sa racej ale ak mate 18 a ste akurat maturanti tak chapem vasu inteligenciu... potom prosim vas napiste ze nakolko bodov ste to dali ale mozem vam povedat ze viac jak 2000to nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
zhruba 50% policajtov sa na výcviku zredukuje. Ono problem dostať sa do PZ není ale "prežiť výcvik"
O tej pomaturitnej nadstavbe som este nepoul podla mna to neexistuje ale si si zmýlil dojmy s pojmami
Ale možno sa mýlim
» www.pezinok.sk/?yggid=222...
» www.birdz.sk/forum/policajna...
» www.birdz.sk/diskusie/polica...
» www.minv.sk/?charakteristik...
» www.minv.sk/?zameranie-skol...
@passko lenže tam sa najprv musíš dostať. A to bude problém kedze teraz je na polícii plno a mozu si vyberať. v3nty má pravdu čo ti píše. A to čo ty píšeš to nie je kurz ale stredná odborná škola kde ťa zaškolujú za policajta a ukončuješ to takou "maturitou". A na výšku sa potom tiež ťažko dostaneš
Podáš si prihlášku do najbliššieho PZ v tvojomokolí.
Zoberú ta na pohovor. (informatívny) Pobie ti čo a ako. Ak budeš mať stastie tak ti povie že chod na spychotesty a na fyzické testy. Psycho tie su v ZA a fyzické v KE. respektíve psycho niekde najblissie tvojmu bydlisku. Ked to vsetko spravíš ides na testy zo SJ. Potom ku doktorovi (všetko si to hradíš sám) Potom postupuješ do vyberového kola s ktorého postupujú už len známosti.
Zahrajú to asi takto vsetko máš na 100% plny pocet. No povedia mame tu uchádzačov co majú lepsie predpoklady osobnostné na výkon služby taktiež z dvodu predoslej praxe. Ktorú ty ako student nemáš.
Ale ak ak ak ak akby si sa nejako dostal až tam že ta zoberú do tej "skoly" v podstate ta zobraly do PZ s platom 500niečo euro. podla toho kedy je nabor a skola sa otvara každý polrok. ciže nestihnes otvorenie skoly sedis na policajnej stanici polroka ako civil a vypisujes dokumenty atd. Potom anstupis do tej "školy" kde ta buzerujú hrozné kvantuum postupov zákonov atd. + telesná ,celodenne pochodovanie atd...
Na víkendové chlastačky zabudni Ak sa pocas studia stane že budes vsetkým symmpatický a budes poriadný vlezdoprdelka tak to prežiješ a budeš mať ten rušný rok zasebou. ale ani vtedy si nemožeš gratulovať že si vyhral.
Príklad bude na stanici poručík ktorý potrebuje dostať svojho synovca do PZ. Kedže ako ty človek bez znamostí si najlepším terčom vyhladavania banalnych chýb do 2mesiacov letíš
Najlepsie je si vybavit prestup na ine oddelenie pripadne basa a podobne. Ale aj tam su miestenky. potoms a nateba budú kukať ako na kokota ktorý sa neudržal ani v policajnom zbore
A este ako novacik bez známostí dostaneš také tie fajnové nočné hliadky a zásahy z ožranmi jedna radosť
V skratke ako to chodí
Najlepsí sposob ako žískať šaržu ked si v PZ zbore je isť studovať normalnu vysokú školu.
Primiticne katolické univerzity a hl. socialnu prácu (zákony by si mal už ovladať
všetky otázkysú správne vypracované formou otázka odpoveď alebo formou testov a vyznačená správna odpoveď ... ďalej mám ... stovky psychotestov aj konkrétne pre PraF alebo aj konkrétne psychotesty vydaná Akadémiou PZ .... stovky testov pre PraF .... IQ , EQ, AQ, SQ, testy ...... učebnice Kriminológie , Kriminalistiky , Policajné vedy , Ústavne právo , Trestné právo hmotné aj procesné , .......
piste mi mail hertellukas@gmail.com dohodneme sa na nizkej cene
...Na zaciatok by som rad uviedol veci na pravu mieru resp. niektore nepravdy ktore tu boli popisane napravil. Ano ja uplne suhlasim s tym ze na tuto skolu je velky problem sa dostat, ja osobne budem mat v decembri 21 rokov zmaturoval som ked som mal 18 a podarilo sa mi na skolu dostat tento rok. cize az na treti pokus. Tiez by som rad povedal ze mam v rodine cloveka ktory je dost vysoko postavenym funkcionarom u Policajtov a aj tak som sa na skolu dostal az tento rok takze ak si niekdo mysli ze na skolu sa dostanes ked si to vybavis je to mozno tak ale neni to take jednoduche ako sa to hovori. Ja osobne otom viem svoje takze prosim niektorych ludi ktory otom nemaju absolutne sajnu nech radsej drzia jazycek za zubami . TIez treba povedat ze APZ v BA je najziadanejsou vysokou skolou na slovensku a ze na jedno volne miesto sa hlasi najviac uchadzacov tento rok tusim 18 ludi na jedno volne miesto pred rokom 21 a rok dozadu az 23. takze si netreba davat satku pred oci a verit v nemozne...
Jasne samozrejme co sa tyka tlacenky nemozem odporovat ale kde dnes uz nemate tlacenku okrem niakych sukromnych vysokych skol kam zoberu kazdeho. Ja osobne som si nekupoval ziadne jebnute otazky za 20 euro ktore vypracovaval clovek ktory ma ztoho dnes velke problemy ma zablokovanu stranku a podobne veci nebudem specifikovat. Kdo si tie otazky kupil a naucil sa ich sa jednoducho VZIVOTE na skolu nemohol dostat kedze tie otazky neboli kompletne resp. mali malo moznosti na spravnu odpoved a na primackach bolo ovela viacej otazok ako bolo zverejnenych. Co sa tyka mojej osoby, dostal som sa na skolu uplne podstivo, bez uplatkov, a neviem co ste to tu este pisali, CELY rok som sa ucil a ucil som sa proste vsetko co bolo zverejnene plus este ovela viacej keby nahodou co sa mi aj vyplatil som prijaty a tesim sa strasne na skolu a myslim si ze ked clovek nieco vzivote naozaj chce tak to dokaze. A ludia typu co hore napisu ze spravil som primacky ale nevzali ma DDD ludia nenehajte sa vysmiat ale to si naozaj myslite ze niekto by ponukal SKUTOCNE PRAVDIVE a HLAVNE UPLNE a KOMPLETNE VYPRACOVANE OTAZKY za pojebanych 20eur?????? to mozno kebyze idete na vysoku skolu prava do sladkovicova ale nieku masmedialnu komunikaciu na paneuropsku. ved to je nasmiech! Mam vela spoluziakov ktory mali same jednotky od zakladnej skoly az po maturitu a na skolu ich nevzali a dovolim si tvrdit ze ty ludia mohli mat iq 150 ale tiez si kupili otazky za 20 eur a teraz si mozu hlavu trieskat cele prazdniny nechcem machrovat ale napisal som na 3321 bodov a nepotreboval som nikoho podplacat...ale myslim si ze toto bol posledny rok kedy bola aka taka sanca sa na akademiu dostat regulerne...a tiez si myslim ze ludia ktory sa regulerne ako ja dostali na skolu mozeme naratat na dvoch rukach...max. aspon teda co viem ja a co som sa bavil s ludmi na primackach.
Takze do buducna odporucam neverit ziadnym inzeratom za 20 eur a ked si to aj clovek kupi a vidi ze k otazke su len 3 mozne odpovede tak nech radsej zamaka a nauci sa to z kniziek... drzim setkym palce, a ak sa vam nechce ucit hladajte si na skole kontakty , aj tak si myslim ze kockaci su pre tuto skolu a pretoto povolanie nepouzitelny! ale tak to je vec nazoru ktory viem ze na skole prevlada a aj prevladat bude drzte sa!