čo tak opýtať sa niekoho staršieho? (myslím z tej školy a z vyššieho ročníka )
ale to si celom optimista, keď sa chceš spoľahnúť na myšlienky niekoho cudzieho, lebo z vlastnej skúsenosti viem, že vypracované po niekom inom na 99% nebývajú dobré. alebo aspoň pre mňa dostatočné.
keď už vypracované otázky, tak jedine od niekoho, koho poznám a viem, že sa na jeho hlavu dá spoľahnúť.
vy vôbec viete čo tu trepete???? po prvé otázky sa asi ťažko budu meniť ked si ich určuje fakulta, a po ďalšie vypracovanie je z knižky preto asi ťažko niekto bude mať zo skúšok Fx ak sa to bude učiť odtial. A to čo je za koment ze použi vlastnu hlavu a nauč sa ich??????????????????????? tak asi je logicky jasné, že sa to bude musieť sama naučiť, len chcela si ušetriť čas, tak sa opytala či sú niekde vypracované otázky, to nemá nič spoločné s učením? Som odpadla z týchto komentov. Buď ste nikdy neštudovali, alebo ste na divnej škole. Ja študujem právo na UK už som v poslednom ročníku, sem tam som si pomohla vypracovanými otázkmi, pretože to robí každý druhý študent.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Učiť sa učiť sa učiť sa!
ale to si celom optimista, keď sa chceš spoľahnúť na myšlienky niekoho cudzieho, lebo z vlastnej skúsenosti viem, že vypracované po niekom inom na 99% nebývajú dobré. alebo aspoň pre mňa dostatočné.
keď už vypracované otázky, tak jedine od niekoho, koho poznám a viem, že sa na jeho hlavu dá spoľahnúť.