@mm47 ale vies kolko toho je na nete teraz co rusia po nasich sudruhoch aj na sk strankach je nieco inac mne sa lubi viac tato technika stara ako tie nove americke to nech si tie hracky necha usa proste made in cechoslovakia bolo naj skoda ze to uz neplati teraz
vz.58 je kópia ak47 lebo má zahnutý zásobník a podobné telo? Bože ty si blb, aspoň si naštudujem niečo predtým ako začnem plkať. Vnútorný mechanizmus sa od AK výrazne odlišuje, to každý čo len dačo vie o zbraniach má v malíčku. Jednoznačne z výzbroje varšavskej zmluvy je vz.58 najoriginálnejší.
Nehovoriac o tom, že je to extrémne účinná a spoľahlivá zbraň..s takým niečím sa budú ľudia ešte o 100 rokov strieľať vo vojnách o poslednú pitnú vodu..
A zbrane M16/M4 by som sem neťahal vôbec..stonerova koncepcia je tak nehorázne nahovno, až to bolí. M16 je presná, tam to hasne. Inak má náboj slabú prieraznosť, a spaliny výstrelu idú priamo do vnútorného mechanizmu, teda sa m-ká často zasekávajú.
@stuntbiker ...ten zil alebo v3s by bol dobrý na truck trial ale to by bolo treba ešte dake keše a dost a tie uazi 469 je zaujimavý ako cenou tak aj kilometrami
Páni, tie autá vôbec nie sú "nahovno". Sú to vojenské autá určené do najťažších podmienok, s čím to chcete porovnávať?
Žerú aj deti po ceste, lebo podobne ako všetky vozidlá na východ od železnej opony boli projektované na spaľovanie extrémne nekvalitného paliva. Taký 60 oktánový benzín keby ste natankovali do dnešného auta tak riadiaca jednotka vyjde spod kapoty a dá vám facku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
..kvak..
..kvak..
..kvak..
vz.58 je kópia ak47 lebo má zahnutý zásobník a podobné telo? Bože ty si blb, aspoň si naštudujem niečo predtým ako začnem plkať. Vnútorný mechanizmus sa od AK výrazne odlišuje, to každý čo len dačo vie o zbraniach má v malíčku. Jednoznačne z výzbroje varšavskej zmluvy je vz.58 najoriginálnejší.
Nehovoriac o tom, že je to extrémne účinná a spoľahlivá zbraň..s takým niečím sa budú ľudia ešte o 100 rokov strieľať vo vojnách o poslednú pitnú vodu..
A zbrane M16/M4 by som sem neťahal vôbec..stonerova koncepcia je tak nehorázne nahovno, až to bolí. M16 je presná, tam to hasne. Inak má náboj slabú prieraznosť, a spaliny výstrelu idú priamo do vnútorného mechanizmu, teda sa m-ká často zasekávajú.
Bože jak ma vytáčajú idioti na teen fórach..
...suhlas.
ale jazdit by na tom nechcel mam predsa toyotu
uaz to hej ze vraj len 400km a ceny su tiez dobre este som sa na takom nevozil ale z pocutia co hovoria ze to nepozna kopca a ide to v kuse
@pernik ........ mas k autam vztah ?
..kvak..
Sú to veľké, ruské, nebezpečné, nepraktické a nenažrané obludy...
Zdieľam Jeremyho názor.
Žerú aj deti po ceste, lebo podobne ako všetky vozidlá na východ od železnej opony boli projektované na spaľovanie extrémne nekvalitného paliva. Taký 60 oktánový benzín keby ste natankovali do dnešného auta tak riadiaca jednotka vyjde spod kapoty a dá vám facku..
..kvak..
..kvak..