@semhamforas tie lieky co davaju na vyrazky su este horsie na organizmus ako steroidy hrozne zatazujú pečen svečí otom hlavne vedlajsie ucinky vysusené pery a oci
malo som mastičky...ani jedna nepomohla...začal som brať tabletky..Roacutan sa volajú...berú sa polroka..veľmi vysušujú pleť, najmä pery..bo vydržal som to..a moja pleť je oveľa lepšia
pravidelne treba cistit plet rano aj vecer s vyrobkami podla tvojho typu pleti
ak mas vyrazky zrejme mas mastnu plet co byva teda vacsina u chalanov
raz za cas by sa zislo ist aj kozmeticke na hlbkove cistenie pleti.. ta ti plet najprv ocisti, spravi peeling, napari a potom spravi hlbkove.
peelenig si mozes robit aj doma ale odporucam tak raz za dva tyzdne.. existuje aj make up akne color co kupis v lekarni..sice je to make-up je urceny aj pre chalanov lebo je to vlastne liecivo.. a neni urcene pre pravidelne uzivanie.... prelieci vyrazky a mas pokoj ..
v ziadnom pripade si vyrazky nevytlacaj a uz vobec nie s neumytymi a holimi rukami.. maximalne so servitkami lebo vytlacanim si mozes vyrazky viac rozsirit... to co vytlacis sa moze dostat do inych kapilar.. a po vytlaceni si plet opat poriadne vycistit pletovou vodou
Ja som si pred pár dňami kúpila garnier pure active, ten krém s pumpičkou a mám ho síce krátko, ale myslím, že pomáha.
Momentálne už nemám na čele rozšírené póry a pleť sa mi už skoro neleskne, čo bol predtým tiež problém.
Takže možno by to pomohlo, aj iné výrobky tejto rady.
Potom z tých drahších je vraj dobrá bioderma, rad sébium, ale s biodermou mám skúsenosť len s inými výrobkami, takže osobne neviem posúdiť, ale veľa ľudí to chváli.
ja som toho vyskúšala príliš veľa. teraz mám obyčajné detské antibakteriálne mydlo namiesto čistiach vecí a obyčajný detský krém namiesto megadrahých hydratačných krémov, raz za týždeň si bachnem nejakú masku od maminy na tvár a je to dobré.
Bratranec z druhého kolena vraj bol u kožnej a tá mu dala nejaké silné lieky a tie mu pomohli, ale vraj sú dosť zlé na pečeň a kozmetičky skôr vraj bývajú len škodlivé, keď to ešte viac len rýpu a šíria a tak. Fuj. Tak si vyber, pečeň alebo ksicht.
Mne sa po lete vyhádzalo čelo, neviem z čoho a nakoniec mi pomohlo, keď som si tvár čistila čistiacim gélom s nejakým čajovníkovým extraktom s tou morskou hubkou a potom natrela detským krémom a zakryla zelenou časťou dvojfarebného korektoru. A v priebehu dňa som to zase potierala nejakou vodičkou, tiež z čajovníku, všetko z oriflame. A pomohl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ak mas vyrazky zrejme mas mastnu plet co byva teda vacsina u chalanov
raz za cas by sa zislo ist aj kozmeticke na hlbkove cistenie pleti.. ta ti plet najprv ocisti, spravi peeling, napari a potom spravi hlbkove.
peelenig si mozes robit aj doma ale odporucam tak raz za dva tyzdne.. existuje aj make up akne color co kupis v lekarni..sice je to make-up je urceny aj pre chalanov lebo je to vlastne liecivo.. a neni urcene pre pravidelne uzivanie.... prelieci vyrazky a mas pokoj ..
v ziadnom pripade si vyrazky nevytlacaj a uz vobec nie s neumytymi a holimi rukami.. maximalne so servitkami lebo vytlacanim si mozes vyrazky viac rozsirit... to co vytlacis sa moze dostat do inych kapilar.. a po vytlaceni si plet opat poriadne vycistit pletovou vodou
Si chalan, dospejes a zmiznu aj ja sa nato spolieham, cistieval som si tvar asi rok a pol, vsetkym moznym a nic nepomohlo...
Momentálne už nemám na čele rozšírené póry a pleť sa mi už skoro neleskne, čo bol predtým tiež problém.
Takže možno by to pomohlo, aj iné výrobky tejto rady.
Potom z tých drahších je vraj dobrá bioderma, rad sébium, ale s biodermou mám skúsenosť len s inými výrobkami, takže osobne neviem posúdiť, ale veľa ľudí to chváli.
Ale inak umývať sa minimálne 3x do dňa a ideálne je mydlo od Biodermy na vyrážky.