pre jednu osobu som nahral kazetu, kedze holdovala staremu lo-fi zvuku na kazetach, tak som jej tam ponahraval nase spolocne piesne, na ktore mame nejake spomienky a k tomu rozne rare odd stuff, new wave, post punk veci s mojimi komentarmi k tomu, ktore nadvazovali na spolocne fotografie (teraz ide hrat henta piesen, tak si vyber tu a tu fotku a spominaj) bolo to asi maximalne trapne a odveci, potom napisal nejake basne a tento rok sa snazim nieco nakreslit
@phantasia ďak! @owad potom mám najväčšiu radosť. ale inak mi niekedy musíš poukazovať, aké nové podarúnky máš od sesternice alebo aký šikovný člen tvojej rodiny to bol.
usila som dekoracne vankusiky pre asisvokru tento rok, lebo som nasla krasnu latku. min. rok som odfotila ich syna, zaramovala fotku a dala na vianoce to. a to sa bude tazko prekonavat. priatelovym rodicom sa vzdy snazim okrem inych darcekov aj nieco vyrabat, aby to nebolo len nejake materialisticke odbitie z nasej strany.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A čo ma najviac potešilo...náramok priateľstva v prvom ročníku strednej školy, keď sme sa ešte skoro nepoznali ani po mene.
toto frajírovi som dala a bol šťastko!
Rozplakala sa.
Ale od šťastia asi.
ja som napísala niečo niekomu, a vyrobila šperk... hmm, málo toho, mala by som sa viac snažiť
a najkrajsi vyrobeny co som dostal bola pokelopta
a inak ja som tento rok vyšívala
@owad potom mám najväčšiu radosť. ale inak mi niekedy musíš poukazovať, aké nové podarúnky máš od sesternice alebo aký šikovný člen tvojej rodiny to bol.