Momentálne: "Bože, daj mi pokojnú myseľ, aby som prijal veci, ktoré zmeniť nemôžem. Daj mi silu, aby som zmenil veci, ktoré zmeniť môžem. A daj mi múdrosť, aby som rozlíšil jedno od druhého" Sv. František z Asisi
Bitka pri kung pao... sova ostrovid... Nina: Keď som išla do chorvátska tak som nespala celých 12 hodín!!!! (a myslela to úplne vážne!!!! ... Vozila som sa na koni tak dlho kým neodpadlo predne koleso...z toho dymu ma bolí zub....bravčová panenka nasadla na húpacieho koníka. Furt jej nešlo dopredu, a tak sa tam húpala 3 dni.
"Ja som šťastný, pretože som si zvolil pozerať sa na to, z čoho mám radosť, a moje oči si tak všímajú smiešne stránky vecí a ja sa tomu smejem. Toto som ti hovoril už nespočetnekrát. Človek si vždy musí svoju cestu vybrať srdcom, aby si počínal ako najlepšie vie, možno práve preto, aby sa mohol stále smiať." (Carlos Castaneda)
Budúcnosť patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov.
a taký trochu menej vzletný...z Pulp Fiction...Prečo máme potrebu tárať hlúposti, len aby nebolo ticho? Podľa toho spoznáš, že si narazil na niekoho extra, keď môžeš tú hubu na chvíľu zavrieť a príjemne zdieľať ticho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale prepisovať sa mi to nechce
Zivot nie je sen ktory si vysnivas ale realita ktora ti ten sen znici
„Bleskozvod na veži kostola je najväčší mysliteľný prejav nedôvery voči milému pánu Bohu.“
Rasizmus rozdeľuje ľudí. Hranice rozdeľujú ľudí a to spôsobuje nenávisť. Náboženstvo robí to isté.
Bez strachu niet odvahy.
Tisíc tých, čo rozpráva, neprekoná jedného čo koná.
"Láska nemá žiadne pravidlá. Sex všetky porušuje."
Páči sa mi veľa výrokov, ale teraz:
"Je pekné postupovať čestne, ale je aj veľmi dôležité postupovať správne."
Ži tak,aby po tvojej smrti nenastala rovnaká radosť ako pri tvojom narodení.
kamarát mi povedal:"dcéru som zbil v mene dobra, pre jej dobro..."
tak neviem má to niečo spoločné...
zlé je náboženstvo alebo sú zlý rodičia...
možno niesu zlé funkcie a organizácie ale zlé môžu byť riešenia...
Dosť známe, nepochybujem, že neviete preklad, ale pre mňa to má o čosi hlbší zmysel.
"Ja som šťastný, pretože som si zvolil pozerať sa na to, z čoho mám radosť, a moje oči si tak všímajú smiešne stránky vecí a ja sa tomu smejem. Toto som ti hovoril už nespočetnekrát. Človek si vždy musí svoju cestu vybrať srdcom, aby si počínal ako najlepšie vie, možno práve preto, aby sa mohol stále smiať." (Carlos Castaneda)
alebo od Goebelsa(síce bol nacista, ale je to zaujímavé)- Čím väčšia lož je, tým hlasnejšie ju treba vykričať do sveta.
a taký trochu menej vzletný...z Pulp Fiction...Prečo máme potrebu tárať hlúposti, len aby nebolo ticho? Podľa toho spoznáš, že si narazil na niekoho extra, keď môžeš tú hubu na chvíľu zavrieť a príjemne zdieľať ticho.
komu sa neleni tomu sa cudujem.
ALEBO
kdo sa boji tomu zle stoji.
"mahagárska kurva"
"ťa zabijem nožom"
autora by ste mali poznat
Aj nesprávne rozhodnutie urobené zo správnych dôvodou je nesprávne.
Genialita je 1% inšpirácie a 99% potu
Ťažkosti sveta spočívajú v tom, že hlúpi sú sebavedomí a inteligentní plní pochybností
Deväť desatín múdrosti je byť múdry včas
Buď múdrejší ako ostatní, ale nehovor im to.