poznam ich mrte ae jak napotvoru si ani na jeden nemozem spomenut kua ..ae to sa vviazu vacsinou k istej udalosti a kto tam nebol asi nepochopi cize to asi bude zbytocne daco pisat
..ano a mali take pelendreky pri sebe a najvacsi bol najmensi ....ale ja chcem znova zazit ten suk (sok) ...najprv sa smejem z toho z coho aj vy a potom sa smejem z toho jak sa smejem ...tieto patria medzi moje najoblubenejsie
nechaj tak to pochopíš až zajtra DD má to svoje opodstatnenie D najlepšie pre menej chápavých vid ja povedz blondínke vtip v pondelí a v sobotu sa zasmeje D dajme tomu že to bol menší príklad
Uhni, nepocujem a Bud ticho, nevidim...
Potom este : Ja by som vyfajcil aj mrtvemu z ucha...
Ked niekomu volam : Cau, to si ty? No cau, to som ja. (Moja rec - Dobry chlapci mixtape vol. 1)
Ale najviac ma dostalo asi 8rocne dievcatko na klzisku..Trosku vas musim ale zaviest do problematiky..Stojim s kamaratom pri automate na caj, kavu atd..Hadzem desinu a asi dvadsatkrat mi ju vratilo...Dotycne dievcatko islo okolo, vsimlo si, aky mame problem, pozrelo sa na mna a povedalo : ,,Mozem vam to spravit?" Samozrejme nas s kamosom chytili neskutocne uje*y a dievcatko odislo, nechapajuc, na com sa smejeme. Dvojzmysly milujem najviac...
uuf tych je vela ale just ma teraz nenapadne.
akurat dnes sa pytam brata: Dano, a co presne sa dialo hned po velkom tresku?
dano: uuuu dnes som mal velku trsku evi - ale nechci vediet co sa potom dialo...
- keby som ti odrezala ruky aj nohy, lubil by si ma?
- nosila by si ma vo vedierku
..som si kurat spomenul na jednu celkom vtipnu prihodu,s ktorou suvisi aj jeden vyrok ..isli sme s kamosmi z diskoteky na busku a stretli sme dalsich kusa podnapitych..nasledovala mensia konverzacia a po case sa dakto opytal: no co za*ebali ste si?
odpowed jedneho z nas:hej..topanky od snihu
..ked si to s5ne citam newem ci to je vyrok ae v danej situacii sme sa z toho sulali po zemi ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
vyzeras ako keby ta pretahla atlanticka meduza
No pre mňa sú to len dve implikácie a to sú potom také vtipné výroky, že tie keď vidím, tak idem prasknúť od smiechu
to je zauzivane uz x rokov v kazdej domacnosti
Ja:šukaaaam ...
+.+ snazil som sa to zdrobnit ... nejak nevyslo ... jo dnes
btw @freedomko hej poznam xD
Potom este : Ja by som vyfajcil aj mrtvemu z ucha...
Ked niekomu volam : Cau, to si ty? No cau, to som ja. (Moja rec - Dobry chlapci mixtape vol. 1)
Ale najviac ma dostalo asi 8rocne dievcatko na klzisku..Trosku vas musim ale zaviest do problematiky..Stojim s kamaratom pri automate na caj, kavu atd..Hadzem desinu a asi dvadsatkrat mi ju vratilo...Dotycne dievcatko islo okolo, vsimlo si, aky mame problem, pozrelo sa na mna a povedalo : ,,Mozem vam to spravit?" Samozrejme nas s kamosom chytili neskutocne uje*y a dievcatko odislo, nechapajuc, na com sa smejeme. Dvojzmysly milujem najviac...
-Chlapi neserte ma lebo vám dám kopať studńu 3 x 3 x spodná voda hlavne že tábor bol na šumave v kopcoch
-Armáda vám dala paradajky aj rajčiny a vy tu krížíte lúšťovky (lúštíte krížovky) to bol nasraty
akurat dnes sa pytam brata: Dano, a co presne sa dialo hned po velkom tresku?
dano: uuuu dnes som mal velku trsku evi - ale nechci vediet co sa potom dialo...
- keby som ti odrezala ruky aj nohy, lubil by si ma?
- nosila by si ma vo vedierku
odpowed jedneho z nas:hej..topanky od snihu
..ked si to s5ne citam newem ci to je vyrok ae v danej situacii sme sa z toho sulali po zemi ..
-šľak ti oči šmirgľoval
a potom ešte výroky od môjho tatka, na ktoré si nespomeniem
ticho tam v zadku,čuš