caute, chcem sa spytat, ci nema nahodou niekto z vas skusenosti so studiom sloviny a nosky na UMB... popripade angliny a sloviny v Presove.... neviem sa rozhodnut, co by mohlo byt lepsie... slovinu mam rada, anglinu tiez, ale neviem,ci by som zvladla komb
vselico... bohuzial studium na svk ti negarantuje uplatnenie v tom istom obore... chcela som masmedialku, bavi ma praca pri mikrofone, robim vselico mozne... aj v radijku som nieco zazila...ale s masmediami mi nikto negarantuje pomaly nic, tak chcem mat aspon nieco v rukach...prinajhorsom, ucit deti
@ria333 anglina na UMB je jedna velka ,,sranda"...vela prace za 2 kredity,takze veeela predmetov zbytocne,aby si mala dost kreditov,takz enic nestihas...na slovine seminark ytypu? napiste seminarnu pracu na slovo nadej....nosk anetusim,zrejme je to filozofia a ti vyzeraju byt spokojni,ale ktovie
@leela123 tak som si myslela, ze anglina bude tvrdy a divny orech... hmm, tak aspon tu slovinu... pocula som,ze je tam jedna z naj kniznica, aspon nieco....len z intraku mam trocha obavy
@ria888 akoze kniznica v BB?...tak ked sa poponahlas,ujdu sa ti skripta a jayky su vsade tazke,ale na uMB mas za vsetko z AJ 2 kredity..a potom nazbieraj 60 za rok no intrak ak dostanes,mas celkom fajn..podla toho,ktory. su z predpotopnej doby,ale da sa to...pripadne chod s niekym na byt
@nobile to je pravda,ze deti su coraz nie blbsie,ale drzejsie...ale tak niekto to robit musi nie? a neviem ako tvoje, ale moje deti nebudu degenerovane ja to na svojich detoch zastavim a tie tvoje si uc doma sam
@nobile mas pravdu, deti su drzeee, a podobne... ale su aj vynimky... a tie drzia ucitelov... no, kto mi vybavi pracu v nejakom radiu ? vsetko konkurzy, ku ktorym sa nedostanem len tak, po znamostiach... jednoducho, velmi nemam na vyber so skolou...
@ria333 intrak ti pridelia...a teraz sa ti smeje...ale ak si das AJ na UMB,tak sa priprav na 25-30 predmetov za rok= asi 12-15 skusok/semester...nie sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Degeneraciu nezastavime ani slecna ucitelka... Akurat si znici nervy a bude z nej zatrpknuta zenska ...
A nie su len drzejsie ale aj blbsie... Tie znamky co teraz ma mladez, to je strach !!!
Toto chce Fico od mladych ...Umelu a neudrzatelnu pracu za minimalnu mzdu
skorej tu anj