Nazdar, chcel by som sa vas spytat ci nahodou nemate niekdo skusenosti s tim ze ste maturovali az v septembri a aj napriek tomu ste sa dostali na vysoku skolu. Nevysla mi pisomna cast z ktorej mi chybali asi 3 percenta do stvorky :/ a ustnu cast som dal n
"ja som chcel ist vysoku skolu doslova uzivat si a len skusit ci sa nahodou nepodari"
"Hehe nechcem ist na vysku s tim ze ju musim urobit."
takym ako ty mam chut obcas pri*ebat..dufam ze sa na ziadnu nedostanes, taki ako ty tam nemaju co hladat..potom sa cudujme, aku maju uroven nase vysoke skoly ked tam beru takychto ludi
a ty si potom čo ked maturitu má každý debil? načo chceš ísť na výsku ked ju nemáš v pláne dokončiť?
ehm a ako tu už pár krát odznelo... nevedel si dať maturu a ty chceš ísť na výšku? ....best joke ever!
..by so ti jednu pridrbala z fleku nech sa spamatáš...
neprajem nikomu nič zlé, no po tomto tvojom výplode, ti prajem nie to aby si sa dostal na vysokú (čím by si tam len niekomu normálnemu zaberal miesto), ale ani tú maturitu aby si nespravil.
kámo ty si kok*t, pre takých ch*jov často nezoberú na vš ludí čo drú 4 roky na strednej a pride nejaky kreten co mu nahodou tipos vyjde test alebo ho prijmu len tak. fakt už budem opakovať po iných, ani tu maturu ti neprajem, tam choď kopať kanály na ukrajinu
"A aj pri hladani zamestnania by znelo lepsie ze mam maturitu a napr dva roky vysokej ako ked poviete ze mam len maturitu ako dnes uz kazdy jeden debil :/"
p.s. @maroferik
káááámo, spravil som si z teba screenshot, lebo... joj
...ojojoj
choď na súkromnú, to budeš mať daň za blbosť, to je príhodné.
alebo si vygoogli nejakú americkú diploma mill, to si budeš užívať celý život že máš za 300 dolárov kus papiera ktorý normálnych ľudí stojí štyri roky spánkovej deprivácie, stresov, a tisícky naspamäť naučených strán.
@midnight no fakt neviem načo mu bude keď v praci na pohovore povie "hej, mam maturitu a 2 roky odštudovane na univerzite" pokiaľ nemaš z VŠ titul ani o tvojom pobyte na vš nechcu počuť
@maroferik
potom ešte keď sa na nejakú preúplatkuješ, tak nám príď napísať že si sa dostal, aj že na akú, nech si aj z toho môžem spraviť screen a zlepiť ich dokopy, a na pohovoroch keď sa ma spýtajú prečo som nešiel na výšku im len ukázať obrázok a spýtať sa či majú pocit že je to nejak extra podstatná otázka
ani sa nečudujem, že je slovensko v takej piči jak je, šak keď sa ľudia zo štvorkami, ktorí sa neučia a všetko flákajú chcú dostať na vysokú školu len aby si "užívali a skúsili to" tak tento štát má takú úroveň, ty choď radšej robiť, ak vôbec niečo vieš a nezavadzaj iným, ktorí to chcú v živote niekam dotiahnuť
achjaj...čo horšie, že také hovädo hnilé vyštuduje a potom sa ešte cez rodinkárstvo lepšie zamestná ako tí čo tie vedomosti majú a chceli by ich v praxi využiť...potom človek niekam príde do inštitúcie a kompetentný/á si tam doslova p*ču škrábe, poriadne nič nevie, všetko kvôli nemu stojí a ešte sa vyškiera na svet ako keby ho tesne po pôrode j*bli lopatou po hlave... :letim: idem preč, nebudem sa rozčuľovať....
Dva roky na VŠ na pohovore....spomenúť???ako čo ti to pomôže? že ťa buď okamžite otočia odkiaľ si prišiel alebo ak budú milosrdní, tak ťa len vysmejú alebo sa opýtajú, kde sa pobral tretí? Pokiaľ si nemyslel za dva roky dať Bc. titul, čo v tvojom prípade ako tak som čítala príspevok..pochybujem...so...naozaj nehnevaj sa, ale to, že maturitu má každý debil - ty si ani tú maturitu nespravil uvedomuješ si, čo píšeš? Som sa už chystala spať...ale dnes to asi presuniem na neskôr, lebo po tomto zaspať...ťažko mi je zo zmýšľania niektorých ľudí.
@maroferik takze si si nedokazal spravit ani maturitu a chces ist na vysoku skolu? nevime ako ti to slusne povedat ale urob sluzbu otmuto svetu a na vysoku skolu rovno zabudni. neviem, ty si naozaj nepochopil koncept vysokej skoly?
Nespravil si ani maturitu, ktorú dá hocijaký blbec a ty chceš ísť na vysokú ? no dpč vôbec sa nečudujem, že so vzdelaním to na Slovensku ide dole vodou keď bársakí moroni sa hrabú na vš a ťahajú úroveň dole.
ale viem si živo predstaviť ako ho prijmú na nejakú súkromnú školu sv. Hortenzie s detašovaným pracoviskom v Hornom Výplachu lebo presne takéto stratené prípady študujú po takýchto pokútnych školách
pripajam sa k tomu co napisali ostatni, ale tak hlavne nehadz flintu do zita zamakaj na sebe na svojich nedostatkoch, a domaturuj!! osobne by som nesiel na sukromnu skolu, aj keby ma tam zobrali hned, radsej zmaturovat v septembri a pockat ten rok na "normalnu" vysku
Asi ako polovici ludi aj mne dost udrel do oci vyrok ze maturitu ma dnes kazdy debil. Hlavne ze ty si nevedel napisat test ani na 33percent ty inzinier. radsej sa spametaj ani neuvazuj o vyske. zivot ta dobre preplieska ! Takze my vsetci co mame len maturu sme vlastne debili.. no fasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
"Hehe nechcem ist na vysku s tim ze ju musim urobit."
takym ako ty mam chut obcas pri*ebat..dufam ze sa na ziadnu nedostanes, taki ako ty tam nemaju co hladat..potom sa cudujme, aku maju uroven nase vysoke skoly ked tam beru takychto ludi
Ak človek čo má maturitu je debil tak čo si ty?
Inak daj vedieť za pár rokov či sa podarilo. Lebo si viem predstaviť, že na Slovensku je aj toto možné
@nikisweet
Jujky, ty si tak strááášne inteligentný!!! Vôbec nerozumiem tomu, prečo si nespravil maturitu. O.o
ehm a ako tu už pár krát odznelo... nevedel si dať maturu a ty chceš ísť na výšku? ....best joke ever!
..by so ti jednu pridrbala z fleku nech sa spamatáš...
"A aj pri hladani zamestnania by znelo lepsie ze mam maturitu a napr dva roky vysokej ako ked poviete ze mam len maturitu ako dnes uz kazdy jeden debil :/"
...ale aspoň jeho image má ambície
káááámo, spravil som si z teba screenshot, lebo... joj
...ojojoj
choď na súkromnú, to budeš mať daň za blbosť, to je príhodné.
alebo si vygoogli nejakú americkú diploma mill, to si budeš užívať celý život že máš za 300 dolárov kus papiera ktorý normálnych ľudí stojí štyri roky spánkovej deprivácie, stresov, a tisícky naspamäť naučených strán.
potom ešte keď sa na nejakú preúplatkuješ, tak nám príď napísať že si sa dostal, aj že na akú, nech si aj z toho môžem spraviť screen a zlepiť ich dokopy, a na pohovoroch keď sa ma spýtajú prečo som nešiel na výšku im len ukázať obrázok a spýtať sa či majú pocit že je to nejak extra podstatná otázka
» ts1.explicit.bing.net/th?id=HN.608050...
tak to vidím aj ja, podľa mna má vš na Slovensku už fakt každý debil, ked vš nechceš dokončiť, tak na nu zabudni
&ei=1py-U8epJ_Ou7AagoYCwCQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=657#facrc=_&imgdii=_&imgrc=1uv_DFDBtgDOJM%3A;BIbRdfCHGFE8JM;http%3A%2F%2Fi.sme.sk%2Fdata%2Fhs%2F4%2F24%2F249314%2Fhsimg-r114-st.ir3-_t300.jpg;http%3A%2F%2Fwww.sme.sk%2Fc%2F7276673%2Fprokurator-vstupil-do-procesu-storocneho-prenajmu-vzduchu-za-miliony.html;300;200" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/search?q=znalos...
» www.cynickaobluda.com/2014/07/miestny...
ale... moc nevyzera, ze by si mal podanu prihlasku na Masarycku.
a zas som si spomenula ako mi mamka hovorila, ze za ich viac chodilo na VS tak 10% ludi, ti co tam naozaj aj ist mali...