ja ale ostrava ako mesto sa mi nepaci, som tam prisiel a hned pri ceste prehladavali policajti auto a vedla stal chlapik s rukami za hlavou vsade grafity, smrad, v elektricke spiaci bezdomovec... a to som tam bol len na jeden den a stihol som si spravil nazor na ostravu
Niekde som čítal, že to je dosť ľahká škola, vraj sa to nedá ani z ďaleka porovnať z Brnom a chodia tam prevažne tí, ktorý nemajú na Brno... naozaj také nič moc, only pre titul ? Ale tak počul som aj, že to tam je v pohode tak neviem, napr. oproti STU FIT lepšie
@b0n0 tak ja neviem, ze ci sem chodia len ti ludia, ktori nemaju na brno, ale ja som sa napriklad vysral na skusky do brna, ked ma uz zobrali do ostravy. takze podla mna je to aj na osobnych preferenciach
@labut2 ostrava nie je az taka zla, nevravim, ze je to najkrejsie a najcistejsie miesto na zemi, hlavne niektore casti. ale viem si tu predstavit moj buduci zivot
@blacktears kedze som tam bol len jeden den tak si myslim ze Ostrava je este horsia a docital som sa ze je tam velka nezamestnanost, kriminalita a vela romov a to ovzdusie ani nemusim spominat
len tak pomimo 1 den som bol v BA, vela peknych mladych ludi a pridem do OV a vsetko skaredy alebo stary ludia
ked uz zivot v CR tak radsej Brno aj ked som tam este nebol
Ja som bol par rokov v Brne a mozem povedat, ze je to velka dedina! Ako nie je tam zle, ale ak mate radsej metropolitny zivot, tak Praha alebo Blava, ale ak mate radi klud, pokoj, prazdne mesto cez vikendy, tak Brno...btw ono sa vravi, ze je to najvacsie malomesto
Ja som na FEIke...no tak ako každé väčšie mesto,všade sa nájde plno imbecilov...ja napríklad bývam v porube a to je úplne iná časť ako centrum,žiadni cigoši,žiadni kkti...veľmi pekné sídlisko...tiež ke´d sa prechádzaš po luníku IX tak máš asi iný dojem ako napríklad po historickej časti košíc....a čo sa týka vzduchu...nie je najlepší ale tak sú aj horšie časti...prevažne to sem fúka z poľska...a čo sa týka toho brna...ja som sem šiel preto,že som tu mal brata a to v mojom prípade rozhodovalo...áno,v brne je síce lepšie ale myslím,že stále to je lepšia škola,ako niekde na slovensku
Ehm...skús si porovnať Blavu s Brnom a hneď vidíš ten rozdiel V Brne som bol najmenej 2x na invexe,keď to ešte fungovalo a celkový dojem bol určite lepší ako z blavy
@blacktears ja tiez EKF. . V OVE som bola uz velakrat a tiez myslim ze to centrum nie je bohvieco, stretla som tam najma samych ozranov a bezdakov a celkovo je to dost spinave cele..ale taktiez by som si vedela oredstavit tam buduci zivot
neviete aka karta okrem ISIC sa mi oplati kupit na zlavy na autobusy a vlaky na Slovensku? lebo ceska ISIC plati len v ČR, tak si asi spravim na zeleznicnej stanici na SVK a to bude zase platit len na SVK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inak ake mate odbory, predpokladam FEI?
@b0n0 tak ja neviem, ze ci sem chodia len ti ludia, ktori nemaju na brno, ale ja som sa napriklad vysral na skusky do brna, ked ma uz zobrali do ostravy. takze podla mna je to aj na osobnych preferenciach
@labut2 ostrava nie je az taka zla, nevravim, ze je to najkrejsie a najcistejsie miesto na zemi, hlavne niektore casti. ale viem si tu predstavit moj buduci zivot
@promcorp teraz tu idem byt stvrtym rokom
len tak pomimo 1 den som bol v BA, vela peknych mladych ludi a pridem do OV a vsetko skaredy alebo stary ludia
ked uz zivot v CR tak radsej Brno aj ked som tam este nebol
inak idem tam na FEI