@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ... A ešte, čo znamená pre vás nízky ? koľko by mal mať namenej ? ..... mám len 163 :/ ... ale teraz rastiem myslím že celkom slušne tak aspoň 170 cm chcem mať kedže mám nízkych rodičov, obidvoch
ako nízky? tak mal by mať aspoň 175 cm, keďže ja mám 170, alebo tak minimálne aspoň ako ja....ale skôr mi vadí keď je už privysoký tzn 190 a viac už moc nemusím..
@patofbc no, dobre, ten môj má asi 173 alebo tak, to ja som tá žirafa Ale ono pár (ale teraz už fakt pár centimetrov naviac by som si asi nevšimla.. keby má 160, tak už by to asi vadilo aj mne
ja mám 163cm , môj bývalý mal 165+ a bolo to v pohode .. ale teda , keby je o hlavu nižší odomňa tak bye bye chlapec no .. poprípade keby je už fakt veľmi vysoký tak mi to tiež vadí
mne vlastne áno, som malá, v mojom veku je strašne málo takých, čo sú nižší než ja pre mňa je optimálna výška u chalana taká, aby bol stále vyšší než ja aj keď budem mäť opätky
Well, predpokladam ze ziadne dievca sa nechce potkynat o svojho chalana. Ale ak ta ma rada, tak nebude merat pravitkom ci mas o centimeter viac alebo menej ako ona
môj ex bol nižší a jediné čo mi vadilo že som pri ňom nemohla nosiť opätky... A teraz je môj priateľ oooooveľa vyšší a lezie mi na nervy keď sa zo mňa smeje keď mu chcem dať pusu ale keď s ním idem do mesta aspoň môžem nosiť aj 13cm opätky
No .. ja som krpatá ... takže nie ... keby bol nižší (taký asi nad 12 rokov neni) tak by mi to nevadilo .. ale ... mám kamošku ktorá by s nižším nemohla nič .. takže tak ..
tak nepoznám veľa chlapcov, ktorí sú nižší ako ja takže.. páči sa mi ak je chlapec vyšší a zdá sa mi to také.. prirodzenejšie? lebo ja som fakt nízka.. ale v podstatne mi to nijak neprekáža
@malapohroma jemine niekto tu nevie pochopit srandu no a pis si sory ako chces v hovorovej anglictine to mas jedno.Nie zeby som sa chvalila ale vymeny pobyt v anglicku mi predsa len nieco dal tak sory trapka
@nika14396 ze po mne opakujes vyraz co som pouzila ja na teba je este trapnejsie. a vymenny pobyt nic neznamena, stavim sa ze by som ta v anglictine nabila s velkym prehladom.
@malapohroma a ak ti vymenny pobyt nic neznamena staci to ze som zila 5 rokov v anglicko hovoriacej krajine?ty tu s tymi tvojimi hodinami anglictiny /a mozno aj jazykovkou/ nemas sancu
niektori sa zobudte... to ze ma niekto 15 neznamena, ze este narastie zalezi to od nastupu puberty, od genetiky a od mnozstva inych veci... ja budem mat 16, mam 193 cm a uz 2 roky nerastiem a to preto, ze som bol v puberte medzi prvymi v triede... kamrat ma 16, ma 170 cm ,hlas ako 10 rocny, ten za sebou nema ani polovicu pubery, takze pravdepodobne este narastie....
ja mám 165 a stále sa trápim že som krpatá.. akože keď si dám 10cm opätky ešte stále si pripadám malá.. ale to robí to že všade kam sa len pozriem, časopisy a tak.. su popchané vysoké dámy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
nastastie som s tym mojim maximalne spokojna
ale taký @dudri je najväčší chlap na svete!
Ale asi by mi to bolo také nepríjemné ak by bolo tak že nižší fakt
a sorry sa pise s dvomi r. trapka
157cm chodila som s 2 metrovým (presnejšie2,10m), tak asi si to viete predstaviť