Čaute ľudia, včera som tu sem už pridávala (ja viem otravné), ale stále mi chýba niekoľko ľudí (najmä MUŽI!!) k môjmu výskumu o procesoch myslenia, najmä teda vysokoškoláci od 20 do 28. Píšem sem najmä preto lebo ste tu ľudia rôzneho študijného zamerania
to s tym tomasom je fest premakane, to si zistovala povahy tomasov? lebo ten zmysel na pedantnost je aj u mna vlastna ale tak asi si mi pomohla so zamestnanim, knihovnik nie je zle povolanie, a mal by som klud
Ľudia tí ktorí by ste ešte mali seriózni záujem sa zapojiť a podporiť svoje pohlavie v tomto výskume napíšte mi sem poštu a ja vám pošlem funkčný link, nakoľko to už nechcem sem dávať lebo pár vtipálkov mi zbytočne minulo dotazníky. Ďakujem
Samozrejme tiež mi to neodoslalo, ale aj tak vidím problém v tom, že niektoré z tých príkladov sú už veľmi dobre známe, napr. prípad s Lindou, ktorý používali Tversky a Kahneman ešte v 80tych rokoch a to samozrejme nie je jediný prípad od týchto legiend v tvojom prieskume Podľa mňa, toto môže skresľovať výsledky a pravý rozsah cognitive biases u ľudí... Ale aj tak musím povedať, že je to najlepší dotazník aký som za veľmi dlhý čas robil. Hlavne oceňujem, že si strážiš vyváženosť pohlaví a zisťuješ aj druh vzdelania, čo býva pri internetových dotazníkoch psychológov problém
@tomas71 Tomáš keby si vedel koľko som ja strávila v zahraničných štúdiách aby som mohla dať nejaké menej známe druhy týchto úloh ale bohužiaľ je to hrozné v tomto ale poviem ti že aj napriek tomu že sú známe tak pri Linde stále prevažuje odpoveď ktorá nemá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a nie každý ich má dobre aj keď sú ľahké