aj ja si myslím...
pamätám sa,keď som bola menšia,tak som si hovorila,že to nie je možné,že také niečo normálne u niekoho existuje keďže je to zakázané..
ale nakoniec,teraz,keď by ma niekto poslal aby som ich zohnala,tak za 10minút zoženiem v pohode..
veď len dneska mi ponúkali hašiš ako okey,nie je to smiešne,ale nedalo mi
samozrejme JA som si nedala..ee :/
@takzvany hm,definicia drogy? vsetci ste ma tu vyviedli z miery,cize ja uz ani neviem vlastne,ako to vsetko je.. hah,myslela som uplne nieco ine..ale ako vidim,je tu viac inych nazorov..
aa vtedy som tu nebola ked tu bola ta tema o osobnych skusenostiach s drogami..mno co uz,i ona mala trochu inaksiu tu anketu..a jo,myslela som TAKE drogy..ako je heroin,hašiš,marihuana..a podobne..presne
@zuzanne112 , prepáč som dal vtedy 12, nie 112...Nevyznáš v drogách keď pišeš že si myslela návykové látky ako drogy. alkohol a cigarety nie sú návykové a nie sú drogy? Ale to nevadí, veď najlepšie by bolo ich ani nepoznať
U mňa majú tieto veci trochu vymedzený charakter. Čo sa týka alkoholu, víkendovým pivom nepohrdnem, tabak sa u mňa vyskytuje trochu častejšie, no a drogy, ktoré sú nelegálne, o tých mám jasnú predstavu. Človeku viac zoberú, ako dajú. Priznám sa, okúsil som, no išiel do toho s tým, že skúsim a dosť. Pri tom to aj ostalo....
@noregrets jop,ale áno..samozrejme ze su to navykove latky..a bohuzial legalne..teda mno nie bohuzial,ale ze niekedy..no to je jedno
aa tak myslela som ako rastlinky ako drogy nie tabak ani 10rocny alkohol
Hehe, fakt, už to nevyskúšať - zaujímavé. Drogy sa u nás delia na LEGÁLNE - alkohol, kofeín(káva, cola, ...), nikotín (cigi) a NELEGÁLNE (tvrdé) - Ostatné ako napr. heroín alebo aj mariša.
Nóó drogu ako drogu nie ale pre mňa je mojou drogou môj Slavko, moje všetkooo proste to keď niesom s ním, normálne mám abstinenčné príznaky ako nervozita a tak
ale ako droga nie....no napríklad káva,čierny čaj,cigy alkohol to hej ale droga ako normálne droga nie a ani nikdy tkú blbosť neurobím,..kamoši začali pri malej dávke marišky raz za čas a teraz keď nemajú deň tak sú v riti proste je to dosť zléé..
ty vole, ganja nie je droga.. droga je navykova.. ganju mozes hulit 20 rokov a prestat.. budes mat mozno chutky dat si prda, ale len kvoli tomu ritualu.. balenie, bongo a pod..
Chyba mi tam moznost ,,Ked je zadarmo tak si dam" A mimochodom ganja neobsahuje žiadne návykové látky, takže je len veľmi malá pravdepodobnosť že človek zostane na nej závislý. Ale môže zostať podobne ako to býva u ľluí závislých na alkohole či sexe - mozog si zapamätá príjemný pocit z niečoho a núti človeka to opakovať. Nieco taketo sa však stáva len malo ludom (ja osobne nepoznam teda nikoho zavisleho na ganji )
tve mam najradsej tychto co pisu ake su drogy zle, co so mnou spravia a mudruju o nich, popricom trepu uplne blbosti ...
1.chlast a nikotin niesu pre teba drogy? obe su navykove s fyzickou zavislostou, radia sa medzi tvrde drogy.
2.weed nie je navykovy, je to maaka droga, pomaha pri niektorych chorobach a problemoch.....a ti tvoji kamarati asi nefajcia len grass, ked su bez "davky" iny, maximalne co som pocul bolo, ze mal clovek chut na speka a bol trochu smutny: fakt "hardcore abstak"
3.myslis rastlinky? a co take piko? MDMA? PCP? toluen? atd atd?... drogy co su vyrobene z rastlin su vacsinou maakke, alebo menej navykove (vravim vacsinou, take opium ap. neratam)
takze ti, co davate rady ostatnym o niecom, o com viete hovno, sa mozte kusnut sami sebe do riti
a jasne, ze si picham tu marihuanu, vsak je to IN ....ale ne, hulim, len ked je co a chut
@7 no,ako ja som velmi dobre vedela,hned co mylis,pod tym drogy,travu,herak...a td..zee..?ale,prave o to ide,ze aj prave ten chlast a tabak,su drogy...a,toto si vela,ludi neuvedomuje,a ako vidim asi ani ty,ee..nuz,ale ako nic v zlom,ved ja len vravim..svoj nazor..kady tomu xapeme,inak..
ja raz alebo dva krát ak sa ako droga povazuju joiny plnene cajom a lentilky s atramentom jedno aj druhe sme skusali s mojim bratrancom sme takí freakovia
"za vyskúšanie niš nedáš" a "je to pre idiotov" nie sú dobre naformulované odpovede. Je totiž rozdiel medzi drogou a drogou. V zlom psychickom stave vyskúšať heroin alebo LSD pre únik z reality nie je to isté. Heroin sa na ten únik z reality užíva, ale LSD na tento účel moc vhodné nie je. To je o niečom inom. Aj keď som pro LSD a proti Heroinu (nie úplne, ale nie som priaznivec), za vyskúšanie heroinu fakt nedáš nič za akejkoľvek životnej situácie. ale LSD sa nedá užiť kedy koľvek. Len tak, že za vyskúšanie nič nedám.....potom sa divíme, prečo samovraždy na psychedelikách a plné liečebne schizofrenie.
Názor, že drogy sú pre idiotov (teda čokoľvek, čo spôsobuje zmenu vnímania a omámenie zmyslov), speje k názoru, že ktorýkoľvek černoch je zlý len preto, lebo je černoch. nechcem nikoho urážať, ale keď niekto napíše, že drogy su pre idiotov, je buď rasistický, alebo nievie o drogách vôbec nič. čakal som, že na fórum, kde sa rozoberajú drogy, už bude nejaká hranica znalosti. Ale ako vidím, ešte stále je tu vysoké percento ľudí, ktorí chcú poučovať o drogách, a nevedia o nich vôbec nič.
@ribo no odkázal si ma na všelijaké jedovaté rastliny z najrôznejších kútov sveta. zdá sa že so všetkými treba zaobchádzať s veľkým rešpektom lebo predávkovanie by mohlo zle skončiť (na rozdiel od trávy, však). okrem toho majú mizivý komerčný potenciál, a preto sú také neznáme, že sú ešte legálne.
rigorózne vzaté sú to drogy, ale reálne (a v porovnaní s trávou) ani poriadne neexistujú.
@takzvany toz, pozri sa na to takto (rozoberem v bodoch): 1. vsetkeho vela skodi, vsetko si treba uvedomovat a nie len brat, brat a brat... Travou sa predavkovat je teoreticky a asi aj prakticky nemozne. Sfajcit asi 60kg marihuany za hodinu sa neda (maximalne sa po takych 3 g-ckach prehulis a tot vse)
2.ono marihuana je nelegalna len z jedineho dovodu: v cca 1923 sa konala nejaka konferencia celosvetova. A na tej konferencii egyptsky predstavitel vyslovil teoriu, ze kvoli trave je v Egypte zvysena kriminalita (blbost, potom stupla este viac). Ostatne staty s travou problem nemali, ani ju nejak extra neregistrovali, ale napriek tomu vyhoveli Egyptu a delegalizovali marihuanu v podstate na celom svete. Do Europy ci USA zacala marihuana prenikat az v asi 60.-70. rokoch...
3.keby sa marihuana legalizuje malo by to dost pozitivnych nasledkov. Stat by mohol prijmat z nej dane, takze by sa zlepsila ekonomika. Drogove gangy by prisli o jeden z najvynosnejsich obchodov a to by malo za nasledok upadok organizovaneho zlocinu. Travu by hulilo podla mna stale tolko isto ludi, pretoze ti co ju nechcu teraz, si ju nedaju. A ti co ju hulia si ju vedia zohnat tak ci tak... Takisto by odpadli chuji, ktori hulia len preto, lebo je to ilegalne.
4.Tieto rastliny sa pouzivaju uz tisice rokov a jedine terajsia spolocnost ma s nimi problem... Vobec to ne je o komercii drog, ale o to, ze ci sa ten clovek o to zaujima, alebo to robi pre image. HOWGH
@takzvany klidek, som myslel, ze nechapes, ale tak precitaju si to hadam aspon ludia co nic o tom nevedia a radi by mudrovali. Ake ine hypotezy si este pocul?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
pamätám sa,keď som bola menšia,tak som si hovorila,že to nie je možné,že také niečo normálne u niekoho existuje keďže je to zakázané..
ale nakoniec,teraz,keď by ma niekto poslal aby som ich zohnala,tak za 10minút zoženiem v pohode..
veď len dneska mi ponúkali hašiš ako okey,nie je to smiešne,ale nedalo mi
samozrejme JA som si nedala..ee :/
chlast a cigarety som nemyslela.. to sa ospravedlnujem potom,ak ste to tak pochopili
@xhtml je to droga!
po prvé: definuj drogu!
po druhé: » www.birdz.sk/forum/mate-osob...
@xhtml ganja nie je droga? zas to nepreháňaj
» www.birdz.sk/forum/ludia-aky...
prečítaj si čo som napísal užívateľke choroba66
aa vtedy som tu nebola ked tu bola ta tema o osobnych skusenostiach s drogami..mno co uz,i ona mala trochu inaksiu tu anketu..a jo,myslela som TAKE drogy..ako je heroin,hašiš,marihuana..a podobne..presne
aa tak myslela som ako rastlinky ako drogy nie tabak ani 10rocny alkohol
ale ako droga nie....no napríklad káva,čierny čaj,cigy alkohol to hej ale droga ako normálne droga nie a ani nikdy tkú blbosť neurobím,..kamoši začali pri malej dávke marišky raz za čas a teraz keď nemajú deň tak sú v riti proste je to dosť zléé..
1.chlast a nikotin niesu pre teba drogy? obe su navykove s fyzickou zavislostou, radia sa medzi tvrde drogy.
2.weed nie je navykovy, je to maaka droga, pomaha pri niektorych chorobach a problemoch.....a ti tvoji kamarati asi nefajcia len grass, ked su bez "davky" iny, maximalne co som pocul bolo, ze mal clovek chut na speka a bol trochu smutny: fakt "hardcore abstak"
3.myslis rastlinky? a co take piko? MDMA? PCP? toluen? atd atd?... drogy co su vyrobene z rastlin su vacsinou maakke, alebo menej navykove (vravim vacsinou, take opium ap. neratam)
takze ti, co davate rady ostatnym o niecom, o com viete hovno, sa mozte kusnut sami sebe do riti
a jasne, ze si picham tu marihuanu, vsak je to IN ....ale ne, hulim, len ked je co a chut
@36 napr. salvia divinorum, psia marihuana atd atd... nechce sa mi to vypisovat. Odporucam pozriet: direct)" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.botanic-smartshop.cz">» www.botanic-smartshop.cz/#__utma=1.33064... |utmccn direct)|utmcmd none)&__utmv=-&__utmk=151246777
alebo iny smartshop
Názor, že drogy sú pre idiotov (teda čokoľvek, čo spôsobuje zmenu vnímania a omámenie zmyslov), speje k názoru, že ktorýkoľvek černoch je zlý len preto, lebo je černoch. nechcem nikoho urážať, ale keď niekto napíše, že drogy su pre idiotov, je buď rasistický, alebo nievie o drogách vôbec nič. čakal som, že na fórum, kde sa rozoberajú drogy, už bude nejaká hranica znalosti. Ale ako vidím, ešte stále je tu vysoké percento ľudí, ktorí chcú poučovať o drogách, a nevedia o nich vôbec nič.
rigorózne vzaté sú to drogy, ale reálne (a v porovnaní s trávou) ani poriadne neexistujú.
2.ono marihuana je nelegalna len z jedineho dovodu: v cca 1923 sa konala nejaka konferencia celosvetova. A na tej konferencii egyptsky predstavitel vyslovil teoriu, ze kvoli trave je v Egypte zvysena kriminalita (blbost, potom stupla este viac). Ostatne staty s travou problem nemali, ani ju nejak extra neregistrovali, ale napriek tomu vyhoveli Egyptu a delegalizovali marihuanu v podstate na celom svete. Do Europy ci USA zacala marihuana prenikat az v asi 60.-70. rokoch...
3.keby sa marihuana legalizuje malo by to dost pozitivnych nasledkov. Stat by mohol prijmat z nej dane, takze by sa zlepsila ekonomika. Drogove gangy by prisli o jeden z najvynosnejsich obchodov a to by malo za nasledok upadok organizovaneho zlocinu. Travu by hulilo podla mna stale tolko isto ludi, pretoze ti co ju nechcu teraz, si ju nedaju. A ti co ju hulia si ju vedia zohnat tak ci tak... Takisto by odpadli chuji, ktori hulia len preto, lebo je to ilegalne.
4.Tieto rastliny sa pouzivaju uz tisice rokov a jedine terajsia spolocnost ma s nimi problem... Vobec to ne je o komercii drog, ale o to, ze ci sa ten clovek o to zaujima, alebo to robi pre image. HOWGH
chlapina, ty mne nemusíš vysvetľovať prečo je tráva nelegálna
btw. hypotézu s egyptskou kriminalitou počujem prvý raz
rovnako my nemusíš vysvetľovať čo by nastalo po jej dekriminalizácii či dokonca legalizácii
o tráve niečo viem
ale o nejakých korienkoch kmeňa hetontótov toho veľa neviem
» www.birdz.sk/forum/je-marihu...
www.jackherer.com/chapters.html