tak ja vam poskytnem moj sukromny recept zoberieme n vajicok a v pripade nezaprdkoveho stavu oddelime bielka od zltkov. bielka mame v nejakej tej mise, resp. hrnci, pridame n/2 lyzic praskoveho cukru, mixujeme, kym nevznikne tuhy sneh. potom postupne primiesavame n/2 lyzic hladkej muky, pricom plati striktny zakaz pouzitia mixera. cely obsah volakde vysypeme a odlozime a do toho isteho hrnca/misy smarime zltka. pridame n/2 lyzic praskoveho cukru, mixujeme to, dokym sa v tom netvoria bublinky.. mozeme aj dlhsie, ak niekoho mixovanie mimoriadne bavi. opat postupne primiesavame n/2 lyzic, tentoraz polohrubej muky. po vymiesani pridame nas odlozeny sneh, poriadne zamiesame, podla hustoty ziskanej hmoty mozeme pridat trochu oleja a vody, dalej kypriaci prasok. vymastime plech, vysypeme mukou, vylejeme na plech nasu hmotu, po povrchu rozmiestnime vela ovocia, dame piect, pecieme, kym to nie je hotove
mama robí bublaninu najčastejšie lebo je to najrýchlejšie čiže ja už moc neoblubujem ale vždy si dva tri kúsky dám a ako naschvál vždy nájdem kôstku z čerešne :/ jedinú v pekáči - kt. tam ani nie je naschvál vždy sa tam pripletie len jedna
Je to jedna z vecí kôli kt. vravím o živote, že je krásny.
Najmä tie pripečené okraje. S kakaom samozrejme(To je ale ďalšia vec vďaka kt. je život fajn.)
Možno by pomohlo keby si poslala recept tvojej mamy. Skúsim sa pozrieť, či niekde nerobí chybu. Alebo si padla do pazúrov anorexie? (možno ti pomôže otázka - Ako ti chutia palacinky? Ak si odpovedala záporne, je to podľa mňa vážne.).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
aky mily, poeticky uvod.
Ale dávno som už nejedla
@31 podozrivá osoba!
Môžem ti nejako pomôcť?
» www.birdz.sk/forum/vyskusali...
Najmä tie pripečené okraje. S kakaom samozrejme(To je ale ďalšia vec vďaka kt. je život fajn.)
je žltučká Bublanina!
Toto je maximum, čo pre teba môžem urobiť: » www.porada.sk/archive/index.p...