@darkizz jj tak som to myslel...v pohode..lebo ja keď som sa raz "spoznal" s jednou babou z pokecu s nickom na "w" cez net pred 2 rokmi a potom sme sa stretli tak to nedopadalo bohvieako
@darkkizz no ked mysliš že normalna tema je pissing?
a nechapem podla čoho usudzuje ked vyjadrujem svoj nazor že mam o kolečko menej treba mu pretlmočit nech si uprace najskvor useba a potom kritizuje a nadava inim.....
@matias vsak sa pozri dakedy ako pises, vsak ty vobec nevies skladat vety a videl som ako pijes kofolu jak z pomocnej keby ta pustili ale inak pissing je uplne normalna tema, to ze ty si utiahnuty vo svojom svete bozkov na lico zato nikto nemoze.
@matias nic v zlom ale pissing patri do tejto temy nie? si len uzatvoreny clovek... mne keby niekto povedal ze je fekalista poviem ze ok ale to neni to co mna rajcuje... je rozdiel povedat k teme, nieco v zmysle ze nie a hnusi sa mi to ako rovno volat admina lebo sa ti to nepaci...
a k teme, co ja viem, mozno by som to raz skusil, neviem, nejak po tom netuzim ale tak nikdy nehovor nikdy
@darkizz tak ano dnes sa da povedat ze tato tema je normalna ale zas si treba povedat ze či sex je dobre prezentovat takto verejne či to nieje takpovediac sukromna vec kazdeho človeka osobne...
@hajzelodkosti je asi zbitocne niakemu debilovi z petrzky co si mysli ze je rytmus protirecit takze mas umna nula bodov stale a nemusis odpovedat na tento koment lebo ma ani nezaujma mozes sa realizovat niekde inde......
Detiska ja by som vam tu nalozila na zadok vsetkym. Zas hadky kvoli comu vlastne? Zi a nechaj zit! Sex je sex a kazdemu sa paci ina praktika. Ja akceptujem vsetko a vyberam si tie svoje. Inych neurazam, nezhadzujem, nevnucujem a neriesim. Ale hadajte sa kludne dalej, ked vam to "za to" stoji.
hah ... neskusal som to . neviem ani ako by som dokazal odpovedat na otazku ale mam jednu prihodu .. jeden par spolu sexoval a pocas sexovania chalan prestal ona pozrela na neho a spytala sa co je ? a on ze mozem ta ošťať ? ked som to pocul smiechu som sa nezdrzal
taktiež sa prikláňam k pissingu...resp. k jeho jemnej odnože...mne k vzrušeniu stačí, keď sa môžem pozerať na partnerku, ako močí....ocikávať sa nemusíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
@darkkizz hej
kukám 34x a stále sa uje*ávam v
mal jej tam napchat celu nohu.. az po koleno.. to by bola zatka na tu jej vanu
a nechapem podla čoho usudzuje ked vyjadrujem svoj nazor že mam o kolečko menej treba mu pretlmočit nech si uprace najskvor useba a potom kritizuje a nadava inim.....
a k teme, co ja viem, mozno by som to raz skusil, neviem, nejak po tom netuzim ale tak nikdy nehovor nikdy
Neskúšal som a neviem či nechcem
bol si sa pozriet do pomocnej ako to tam chodieva ked to tak dobre poznas???
aha...takze chces povedat ze ta utiahnutos vznikla znicoho nic .......
a mna by zaujmalo komu este sa nepozdavalo moje pitie kofoly ked to tak dobre vies?
alebo sa bojis a neprezradis aby si nahodou nedostal po zadku???
a ak si myslis ze si niekdo tak si nula uz len preto že na birdz večne userov uražaš
a že @tomas to prehliada tak to je smutne.....
a poprosim ked tebe sa nepaci ako kofolu pijem neklam aspon ze sa to kazdemu nepaci nakolko nevies ani povedat konkretni nick usera
@kokinka ani nie radšej kosti naže si nechať nachcát do papule
btw skvelé komenty
ale pri fajčení pen*su ...je to nepríjemne ...dosť to škrabe
a pirsing som mal v pere a bolo to fajn
pissing v jazyku sa mi hrozne páči (smajlík)
ale pri fajčení penisu ...je to nepríjemne ...dosť to škrabe
a pissing som mal v pere a bolo to fajn
ROFLMAO !!!