mi to pripomenulo dokument od Barabáša, kde zlaňovali ten najväčší kaňon na svete... keď som sa pozrela na tento obrázok, tak som sa cítila rovnako ako keď som to pozerala, aaa... výšok sa síce nebojím, ale nakoľko som až príliš ochranárska, čo sa mňa týka, tak mi toto pripadá ako čistá samovražda obdivujem ľudí, čo sa neboja a robia takéto veci
Bolo by to super, kebyže sa tam dá len tak nejako dostať. Ale to okolo, kým tam človek vylezie a spraví to a potom ráno zas musí všetko pobaliť a podobne... to by sa mi nechcelo už.
@wayne to je síce pekné a myslím že za určitých predpokladov by som to spĺňal aj ja, ale neviem si predstaviť ako by som liezol po skale bez toho aby som to predtým skúsil
@semhamforas ja som bol predtým častým návštevníkom lezeckých stien a horolezeckého výcviku, tak som mal nejaké tie skúsenosti, bez nich by som sa takto neodvážil liezcť...
@defender to nebol môj nápad, ja som bol súčasťou tímu...ako som spomínal, chodil som a chodím občas aj teraz na lezecké steny, kde sa stretávam s ľuďmi ktorí si môžu vravieť profesionálny horolezci, a tí mi spomínali 2 dňový výstup na Grand Teton...tak som to chcel vyskúšať, a po skúške a malej previerke som mohol ísť...
@wayne A, tak jasné, potom chápem, len ja som to predtým "nie som horolezec" pochopila tak, že ste šli normálne turistiť a namiesto na zemi, šli ste spať na skalu (trebárs kvôli zvery).
@defender ja nie, som vybavený originál ako on - i keď mám iné hodinky a rozhodne používam iné nože, ale mal som skôr na mysli situácie v ktorých sa občas nachádza...
@wayne viem, čo si mal na mysli. Tak či tak, nemám toho týpka rada, lebo je príliš dobre vybavený na to, aby sa hral na survivora Našou doménou je skorej zvládať také situácie "v sukni"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
nájde sa tu niekto taký, kto to už vyskúšal?
mne sa to celkom páči, ale neviem, no..
ak ma chcete mučiť, ubytujte ma hentam
Ale toto by som určite skúsiť chcel. Len škoda že by som sa tam nijako nedokázal dostať.
ak by sa to teda ešte počas spánku neodtrhlo
iba ak by tam bol stoh slamy, do ktorej by som sa skydal .......filip
@defender to nebol môj nápad, ja som bol súčasťou tímu...ako som spomínal, chodil som a chodím občas aj teraz na lezecké steny, kde sa stretávam s ľuďmi ktorí si môžu vravieť profesionálny horolezci, a tí mi spomínali 2 dňový výstup na Grand Teton...tak som to chcel vyskúšať, a po skúške a malej previerke som mohol ísť...